Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори

Диджеят е изненадан от реакцията на хората
Обновена: 18 сеп 2024 18:02 | 18 сеп 2024 17:55, Инна Ангелова
407
Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори
Снимка: Iskra Angelova, Facebook

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време”, каза DJ Marten пред Радио София.

“Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат”, каза още Marten.

Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович, а социалните мрежи не спират да коментират случката.

Още по темата
Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още по темата: ДжоковичпесенDJ Marten
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
7
 
! Отговори
ДрОгари преди 1 ден
Кво стана отново се излагаме пред чужденците!
206
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Чалгарите са го духат!! Браво, на DJ!
205
5
 
6
 
! Отговори
Слафчо преди 1 ден
Чалгата не прощава...
204
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Да Ви имам проблемите...И на Ноле и на всички чалгари.И това не беше мач,а циркаджилък...
203
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Прав е DJ- ят, стига с тази чалга! Нацията се опростачи с нея. Тук е България, а не Сърбия, какно националистът Ноле, се опитва да представи. Джокович и другите могат да си я пускат на частни партита. Всеки DJ се бори за свой прочит, име и държи на някои неща, той не е там за да натиска копчета и само да пуска музиката, която да забавлява присъстващите, както смятат някои не до там, хайде да кажем, неинформирани хора, да не спомена по-остра дума. Ако той не им харесва, да наемат друг DJ.
202
1
 
3
 
! Отговори
ЧалгаПитек преди 1 ден
Шефе,голям цирк. Ама аз искам да питам какво да го правим сега македонския космонавт
201
1
 
3
 
! Отговори
Не е изненадващо преди 1 ден
На тва ниво,
200
2
 
8
 
! Отговори
Въпроса е преди 1 ден
Че народа е дошъл заради Гришо и Джокович не заради диджей кавал-ен
199
2
 
7
 
! Отговори
Гюргя преди 1 ден
БАЛГАРИЯ ВЪЗСТАНА!!!! БРАВО! ХАЙДЕ ДА НАПРАВИМ ЛУДА ПО ТЕБЕ НАЦИОНАЛЕН ХИМН БРАТЯ БАЛГАРИ! ВСИЧКИ ГО ИСКАМЕ - ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ ЧАЛГАТА И КАМЕЛИА И НЕЙНИЯ ХИТ ЛУДА ПО ТЕБЕ!!! ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ
198
1
 
4
 
! Отговори
Ставаше дума преди 1 ден
За една песен която му е любима на Джокович и то на българска певица.И те му я пуснаха от яд!И простащина!това е да си жалък български комплексар и нищожество!
197
2
 
6
 
! Отговори
Мало Умно преди 1 ден
До Анонимен 226 Много необмислено подменяш ролите на домакин и гост. Да те светна -домакините са Джокович и Гришо. По миярът е обслужващ персонал. Допуснат, за да обслужва домакините. Което той не прави. Напротив, прави се на домакин, какъвто не е, защото не той плаща музиката, а му плащат да я изпълнява. Е, щм не изпълнява -вън! Професионалисти има достатъчно и си знаят мястото. Не обичам чалга. Не познавам Камелия. Но -Браво на нея.
196
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
"Абе ако ми дойде някой чалгар на гости и иска да слуша чалга, да ме извинява. Аз и не съм длъжен да имам такава."===>>>И аз не слушам чалгаи нямам такава,но ако ме е уважил с присъствието си известен и успял и то много успял човек, гостоприемството изисква да се информирам какво обича да яде, каква музика предпочита и да се подготвя съответно.Е,като ми дойдат комшиите на гости на тях чалга няма да им пусна,те да сия слушат у тях,ако я харесват.
195
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Браво на момчето. Чалга е еквивалент на про стащина. 12 години живяхме в про старшина Стига толкова!
194
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Що за глупост?!Значи неговата лична кауза е поставена пред вежливостта и уважението към един велик спортист и всички българи ,които се радваха да го видят на наша земя и желаеха той да се чувства добре заедно с тях в нашата държава.На този човек мястото му не е в шоу бизнеса определено!Има да учи още много и помнете ,че това не е нито патриотизъм ,нито би било прието където и да е другаде.И да ще коментираме,защото такива като него нямат нужния професионален опит да посрещат такива звезди у нас.
193
3
 
11
 
! Отговори
Жалкия Диджей преди 1 ден
Заслужава Да бъде пребит
192
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
браво на диджея. чалгата е проказа
191
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Джокович А пък тебе без пари и на бис.
190
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
От статията не се разбира защо Мартен не пусна песента. Ако защото е чалгаджийка, то освен РЕСПЕКТ заслужава и възхищение. Браво, момче!
189
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Абе ако ми дойде някой чалгар на гости и иска да слуша чалга, да ме извинява. Аз и не съм длъжен да имам такава. Той се съобразява с мене. И обратно: Ако аз отида на гости, слушам каквото ми пуснат, за да не обидя домакина. Но не и обратното.
188
2
 
3
 
! Отговори
до 225 преди 1 ден
ние ей така по "желанието на госта" и друго,,, сме давали 500г ,после руски гости,комунистически гости ,а сега евронатовски гости - мо много сме дашни Бе ! госта искал да му връткат кичек 12 000 -е,не стана - Браво Мартен !