Делян Пеевски: ДПС е едно, Доган е от земеделците

Отиваме на избори - ново начало, без деребеи
Обновена: 12 сеп 2024 12:21 | 12 сеп 2024 11:50, Нели Христова
300
Делян Пеевски: ДПС е едно, Доган е от земеделците
Снимка: БГНЕС

Има едно ДПС. Няма друго ДПС. Ахмед Доган е от земеделците. Всички, които са изменили на ДПС, са се самоизключили, заяви лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

"ДПС отива на избори. Единствено, което мога да кажа на нашите избиратели - Ново начало, без деребеи", каза още той.

Попитан дали трябва да бъдат направени изменения в Изборния кодекс, той каза: "Нищо не трябва да се променя. Виждали сме, че това с мажоритарната, не е окей. За нас сега системата работи добре, промени не трябват".

Той не коментира жалбата, подадена от коалицията "Демокрация, права и свободи" за получения отказ за регистрация от Централната избирателна комисия за участие в изборите на 27 октомври. Пеевски единствено заяви: "Има едно ДПС, Доган е от земеделците".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от Избори 2024
Балабанов: Защо ли не му вярваме на Борисов?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
6
 
! Отговори
Надолу преди 6 дни
Верно е това. Вчера видях Доганя с *** с Оджата да копат тютюна.
177
1
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 6 дни
Няма да ме учуди ако това е един цирк, един върховен фарс и отзад отново стои Доган. По този начин правят преход от етническа към по-широка партия. Знайте че ако това е така и новото ДПС се провали много скоро ще върне старото ДПС и ще затвърди бързо позиции без съпротива от страна на Пеевски - времето ще покаже кой кум, кой сват.
176
0
 
5
 
! Отговори
Политолог преди 6 дни
Нищо не е, както трябва, но не бива да го променяме!
175
3
 
5
 
! Отговори
Смешник преди 6 дни
За шиши системата работи добре Няма смисъл от промяна на изборния кодекс И така си купува гласове на воля
174
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Много си прав шиши ,ти никога не можеш да представляваш дпс.
173
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Мдаа..., един от двамата - Шишо или Догончу - шъ требвъ да стане на "наденички" по "Украинскъ Рецептъ". Въпросъ е: Кой от тях???
172
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Без дерибеи,ха,ха,ха!
171
0
 
5
 
! Отговори
Шолц Вурстов преди 6 дни
Да ги карат директно при Шолц Вурстов на Германия, тия лекари и атомни физици и доктори и деребеи и джафкати, там да се занимават с политиката понеже там има 5 милиона турци, повече от колкото бг, но не могат нали защото германия не позволява Да се сьздадат такивиетнически партии, но в бьлгария можеш, имам предвид изгонените депутати от дпс.
170
0
 
2
 
! Отговори
Шолц Вурстов преди 6 дни
Да ги карат директо на Шолц Вурстов на германия, тия лекари и атомни физици и доктори и деребеи и джафкати, там да се занимават с политиката понеже там има 5 милиона турци поаече от колкото бг , имам предвид изгонените депутати от дпс.
169
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
"Я кажи кой " отвън" окриля Пеевски? САЩ,които го намагнитиха,Турция ,която му извади контрабандните канали или руснаците,които го биха?" - САЩ са зад него и по действията му си личи. Доган защитава руски интереси в България, а американците искат да ограничат руското влияние у нас. Магнитски беше просто предупреждение да внимава какви ги върши, за да не го погнат.
168
0
 
3
 
! Отговори
Тютюнджия преди 6 дни
Мачкай дерибеите!
167
1
 
2
 
! Отговори
Шолц Вурстов преди 6 дни
Да ги карат директо на Шолц Вурстов тия лекари и атомни физици и доктори и деребеи, имам предвид изгонените депутати от дпс.
166
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
"Доган е много много по-умен от този мамин синчок. Когато Доган е лежал в затвмора за кауза, този не знае какво е думата кауза." - Байдън и Тръмп също не са от най-умните, но и двамата се записаха като президенти на САЩ, така че понякога е по-силен този с умни и силни съюзници, а не този, който е по-умен или пък с някаква кауза. Иначе каузата на Доган беше да служи на ДС т.е. на руснаците. Ако това е кауза, да, има си кауза човека.
165
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Мафиотчета джафкат срещу Пеевски!
164
2
 
1
 
! Отговори
До мислещ преди 6 дни
Я кажи кой " отвън" окриля Пеевски? САЩ,които го намагнитиха,Турция ,която му извади контрабандните канали или руснаците,които го биха?
163
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До До 146 - Намагнитването на Шиши е просто жълт картон от американците т.е. при следващо провинение ще има червен. Доган е ДС-креатура т.е. защитава руски интереси в България. Сблъсъкът Доган-Пеевски е сблъсък на американски и руски интереси, но на наша територия. 146 ти го е обяснил доста кратко и точно. КТБ също беше банка, която играеше с руски капитали, а Цветан Василев неслучайно се крие в Сърбия. Така че да, Пеевски е на каишка при американците, а Доган е вече ненужен на руснаците.
162
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Доган не е бил на власт от 12 години и да има някъде негов подпис погасено е по давност. А тия днешните убавци, които излизат срещу него на терена са така окаляни от собственото си кално ежедневие, че са в неспасяема ситуация.
161
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Доган е много много по-умен от този мамин синчок. Когато Доган е лежал в затвмора за кауза, този не знае какво е думата кауза.
160
7
 
3
 
! Отговори
Делян Пеевски $(дпс) преди 6 дни
Този е голям. Признавам го. Големи топки извади това момче. Открадна законно. След като цял преход всички се кланяха пред големия политик от дръндар, дойде това пълничко момче и му показа мястото. После само слагачи - царя, Бойко, Славчо. Ама накрая си намери майстора. Браво. Ще гласувам за новото начало.
159
1
 
3
 
! Отговори
МИСЛЕЩА до Richtig преди 6 дни
Пеевски е голям, но само по размери. Доган беше всесилен, защото на него залагаха външните кукловоди. Но той вече не им трябва, и просто сменят пешката на шахматната дъска-Балгария с друга. Пеевски е окриляван отвън, иначе не би се осмелил да се опълчи срещу бея, защото никой не го харесва, не само турците!