Делян Пеевски: ДПС е едно, Доган е от земеделците

Отиваме на избори - ново начало, без деребеи
Обновена: 12 сеп 2024 12:21 | 12 сеп 2024 11:50, Нели Христова
300
Делян Пеевски: ДПС е едно, Доган е от земеделците
Снимка: БГНЕС

Има едно ДПС. Няма друго ДПС. Ахмед Доган е от земеделците. Всички, които са изменили на ДПС, са се самоизключили, заяви лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

"ДПС отива на избори. Единствено, което мога да кажа на нашите избиратели - Ново начало, без деребеи", каза още той.

Попитан дали трябва да бъдат направени изменения в Изборния кодекс, той каза: "Нищо не трябва да се променя. Виждали сме, че това с мажоритарната, не е окей. За нас сега системата работи добре, промени не трябват".

Той не коментира жалбата, подадена от коалицията "Демокрация, права и свободи" за получения отказ за регистрация от Централната избирателна комисия за участие в изборите на 27 октомври. Пеевски единствено заяви: "Има едно ДПС, Доган е от земеделците".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от Избори 2024
Балабанов: Защо ли не му вярваме на Борисов?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
12
 
7
 
! Отговори
Нина преди 6 дни
Браво на Делян Пеевски ! Има смелостта да се бори срещу самозабравилия се Доган и дерибеите и го прави с лекота.,без да създава етническо напрежение
217
1
 
6
 
! Отговори
Д елян Пеев С ки ДПС преди 6 дни
изпратете ги директно при Шолц на Германия, тия доктори, хидроинжинери, философи,деребеи и лекари и атомни физици и джевдети, там да се занимават с политиката понеже там има 7 милиона турци, повече от колкото бг, но не искат, защото в бг лесно се краде и в германия не са позволени етническите партии. в бьлгария можеш 35 години да седиш в парламента и да си депутат докато пенсионираш или в сараите на ДС , имам предвид изгонените депутати от дпс.
216
2
 
4
 
! Отговори
Д елян Пеев С ки ДПС преди 6 дни
Делян Пеевски $ecurity (дпс).Пеевски не краде,а съхранява. има само едно ДПС това на доктор господин Делян Пеевски $(дпс). тия уж са доктори понеже те обичат да се наричат доктори, хидроинжинери, философи,деребеи и и атомни физици и джевдети и т.н, те са земеделци
215
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
този Шиши е отвратителен. Не може да гласува за него и един човек ако не е купен
214
1
 
6
 
! Отговори
Любо преди 6 дни
Кого го интересува вече тази социално битова из..мет. "Политически" от..падък. Трябва да се изгради бунище за тези от.падъци.
213
1
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 6 дни
Бу..нището!
212
0
 
4
 
! Отговори
Христо преди 6 дни
Само да не си играем повече и на хелоуин. Стига повече и тиквени фенери.
211
0
 
11
 
! Отговори
истински мъж преди 6 дни
Започнаха купените от грухтящия нерез социолози,политолози,и разни други -лози/елементарници/,да говорят в полза на Шиши Сланинаров.На изборите ще видите истината,продажно наше племе.Вместо да скочим срещу емблемата на простащината,карупцията ,диващината и пр.,ние страхливо му служим.Не искам да съм от тези българи,с робски манталитет.Ботев,Левски,Караджата и останалите, в гроба ще се обърнат.
210
3
 
4
 
! Отговори
Врагът преди 6 дни
И най-промитите мозъци или най-големите наивници вече трябва да разбират, че ЕС и НАТО не са тук, за да ни правят добро, нито пък ги интересува корупцията в България. - - - За тях е важна българската територия и остатъчното пушечно месо (след като с целенасочени политики и влияние, взеха 2.5 милиона души кръвен данък от България, които да им аргатуват). - - - Пеевски е лицето на българския евроатлантизъм. Делян Пеевски е това, което ЕС и НАТО искат за България! - - - ЕС определи Пеевски като стратегическият партньор на България със Запада
209
5
 
3
 
! Отговори
Бате сали преди 6 дни
Гн Пеевски е истински димократГн Пеевски президент
208
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Хахахаха, България има най добрата политическа и изборна система, за когото и да гласуваш, получаваш винаги пеевски, хахахахаха.
207
0
 
12
 
! Отговори
... преди 6 дни
шиши, има компромати за всеки един политик и служител в системата на държавата, и без съмнение със силови охранителни фирми, които се хранят като *** под масата му, жалко за България. Грешен народ в прекрасната земя.
206
7
 
10
 
! Отговори
сс преди 6 дни
Е трябва да му признаем че кефи. Това което прави на доган 35 години никой не го е правил.
205
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Прасетата овладяват територията, народът обаче спи непробудно!-----Да се вдигнем като един в защита на бройлера с кръговете от фирми и корупционни практики!
204
3
 
12
 
! Отговори
коментар преди 6 дни
Прасетата овладяват територията, народът обаче спи непробудно!
203
1
 
9
 
! Отговори
чичо преди 6 дни
ШИШИ да не определя кой какъв е. Да не се надува. Когато противниците ти са самонадеяни "философи" това което се е случило е закономерна последица. Мястото на ШИШО му е на бул. Столетов 21- СЦЗ, от другата страна на оградата, но поне засега се изживява по медиите
202
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
прав е, че серДоган е земеделец. Когато Бойкикев акустира на плажа му и бунтовете в Росенец, човекът като се показа се виждаха домати, истински земеделец, а сега от тия жеги трябва вода и хидрологът ще проектира няколко язовира набързо за поливане с ел. централи на дерибеите
201
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
предвиждам рязък завой на доцент редния пръст Стойчев, към сараите. Ще приседне на Шиши, така както приседна и на Доган, преди да стане герберист и след като беше патрЕот!
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 140 - Аз съм собственик на своята земя, всичко възстанових, купувам и продавам . Всичко е вписано в нотариата и кадастъра. Имаме със сестра ми 150дек., а ти сигурно никога не си имал земя, но филосовстваш.
199
0
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 6 дни
В Уикипедията е добавено ново тълкувание на израза " Това е за вас " - нормално израза е ,когато даваме нещо на някого. Добавеното тълкувание е " това е за ВАС " - когато Шиши зарежда банковите сметки на съдиите.