Нинова: Борисов е злото за България, БСП беше негова алтернатива

Сега лидерът на ГЕРБ е "окачил и скалпа на БСП на калона си", казва тя
11 сеп 2024 12:25, Нели Христова
114
Нинова: Борисов е злото за България, БСП беше негова алтернатива
Снимка: БГНЕС

"Днес Борисов успя - зкачи си скалпа на БСП на колана като много други партии".

Така Корнелия Нинова реагира на изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че БСП вече е сред естествените потенциални партньори за джентълменско управленско споразумение. Според нея времето доказало истинността на нейната битка и тази на хиляди социалисти  да спасят "БСП от задкулисието, лапите на Борисов, който обича да прегръща и унищожава партии".

Още по темата
Изключената от партията бивша председателка припомни, че ГЕРБ са имали конгресно решение да не се коалират с БСП. Според нея нищо не се е променило, с изключение на това, че тя вече не е председател. Затова от месец говорела, че в БСП има предателство - имало промяна в курса на партията и тя вече влизала трайно в лапите на паралелната държава.

"Борисов е злото за България. ГЕРБ има нужда от алтернатива и това беше БСП", каза тя.

А за бъдещето в парламентарната група на БСП на нея и другите изключени от партията депутати, тя посочи, че вече 3 седмици ПГ не се е събирала и никой не знае какво се случва.

Нинова и хората й няма да ходят в листите на друг партия."Затворен е този въпрос. Няма да се явяваме в други партии. Канени сме, отказали сме. На тези избори ще почиваме. Нека започне кампанията и ше видим", подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от Избори 2024
Липсата на доверие е основен проблем в политиката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
4
 
! Отговори
Любопитен преди 1 седмица
Ще гласувате ли или ще почивате??
61
12
 
2
 
! Отговори
Герен преди 1 седмица
ДА борисов Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО ЛОШО ЗА НАРОДА НИ В ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ. АЙДЕ НА 75%. А НИНОВА КАК ЩО НЕ МУ СЕ ПОДАДЕ И БЕШЕ ВИНАГИ ПРОТИВ НЕГО. УВАЖЕНИЕ ЗА ТОВА. А ТЕЗИ СЕГА бесепарчета ще се съюзът с него. станиш пиш мая ментата другата адвокатка на девола кирил ментата минкоф пиянката са негови ора. А радев си трае и бляка само.
60
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Опита се да стои на чело на БКП по-дълго от Живков и завърши по същия начин.
59
2
 
14
 
! Отговори
ниновалъжа след лъжа преди 1 седмица
били я канили от други партии хахаха , е кои са тия други партии дето искат да ги съсипеш бе корни и да им изпразниш партийните каси ???
58
2
 
8
 
! Отговори
. преди 1 седмица
Тази госпожа Никоя по един много странен начин ми напомня за онази , изчегъртана от другарите си съпартийци г-жа Нинова по-известна като г-жа импексова или г-жа лъжа.
57
2
 
3
 
! Отговори
Пророк Боковски преди 1 седмица
Аз вярвам само на генерал Бойко Борисов и неговата безкомпромисна тежка десница срещу терора на новите либерал-комунисти и социал-фашисти! Мълнии хвърлят очите му и гръмки са словата му, когато демоничният вой на всички леви започне да ни потиска! Сега имаме и банани и магистрали! Нямаме трети пол, а по улиците има поршета!
56
0
 
7
 
! Отговори
леле преди 1 седмица
ето защо корни била напуснала СДС и отишла у бкп , за да е алтернатива на ГЕРБ , нищо че тогава нямаше ГЕРБ
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Без Нинова накъде ?!
54
2
 
0
 
! Отговори
Буда нудиста преди 1 седмица
До дедо ви, нищо не противоречи на Нинова да каже на Тиквата-феминистка от Евро-СССР "Дай да се разбЕреме като мъже!", тъй като Тиквата е евро-джендър от Банкя!
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая успешно загроби БСП-то, обаче не го пуска още :)))
52
0
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 седмица
На Нинова все Борисов и е виновен! Тя си е типичен комунист, всички са виновни, само тя е невинна, а нейните хора я изритаха....
51
0
 
1
 
! Отговори
Анти-ЕС преди 1 седмица
До хахаха. САЩ са именно СССР, а днес Евро-СССР. Смени си чипа!
50
1
 
7
 
! Отговори
дедо ви преди 1 седмица
Борисов бил злото за България , и това го казва нинова техноимпексова приватизаторката дето е член на партия която унищожи България , обезлюди я , лиши хората от правото на работа и нормален живот . за миналото на бсп(бкп) да не говорим , щото има още живи хора които помнят зверствата на тази партия .
49
0
 
6
 
! Отговори
Бокопитек преди 1 седмица
Корнелийке точно ти и тия от ППто превърнахте Боко в центъра на вселената. Всяка втора дума от устите ви беше Борисов. Борисов за вас е началото и края. Такава яростна популаризация боко не би могъл от никъде другаде да получи. Вашата некадърност и противност му помогнаха да се окопае толкова яко, че не ми се мисли! Решихте да го сменяте като го правите само по-релевантен. Превърнахте го в причината ВИЕ да съществувате!
48
0
 
1
 
! Отговори
Анти-ЕС преди 1 седмица
До Анонимен БКП-триото Борисов-Парванов-Станишев не е "на Нинова", а на БКП и Евро-СССР!
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нинова как си почиваш, като си по цял ден в телевизиите? Повече от Зеленски се показваш
46
0
 
4
 
! Отговори
баба Пена преди 1 седмица
На кривата ракета космоса и бил крив
45
2
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 1 седмица
и пак ГЕРБ и пак Борисов са и виновни на другарката размахваща червено знаме и неспираща да говори как била загрижена за българите и се борила за нас , а в същото време си поръчва обувки от Париж , носи очила за хиляди левове а синът и в САЩ - не в ссср .
44
0
 
4
 
! Отговори
баба Пена преди 1 седмица
Абе 45години не ви ли стигнаха, комунистическа *** такава, ай заминавайте на борсата и после да копате картофите. Стига сте седели на държавната хранилка. ВЪН
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Импексова реве от своите, ама все Борисов и е в устата!