Нинова: Борисов е злото за България, БСП беше негова алтернатива

Сега лидерът на ГЕРБ е "окачил и скалпа на БСП на калона си", казва тя
11 сеп 2024 12:25, Нели Христова
114
Нинова: Борисов е злото за България, БСП беше негова алтернатива
Снимка: БГНЕС

"Днес Борисов успя - зкачи си скалпа на БСП на колана като много други партии".

Така Корнелия Нинова реагира на изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че БСП вече е сред естествените потенциални партньори за джентълменско управленско споразумение. Според нея времето доказало истинността на нейната битка и тази на хиляди социалисти  да спасят "БСП от задкулисието, лапите на Борисов, който обича да прегръща и унищожава партии".

Още по темата
Изключената от партията бивша председателка припомни, че ГЕРБ са имали конгресно решение да не се коалират с БСП. Според нея нищо не се е променило, с изключение на това, че тя вече не е председател. Затова от месец говорела, че в БСП има предателство - имало промяна в курса на партията и тя вече влизала трайно в лапите на паралелната държава.

"Борисов е злото за България. ГЕРБ има нужда от алтернатива и това беше БСП", каза тя.

А за бъдещето в парламентарната група на БСП на нея и другите изключени от партията депутати, тя посочи, че вече 3 седмици ПГ не се е събирала и никой не знае какво се случва.

Нинова и хората й няма да ходят в листите на друг партия."Затворен е този въпрос. Няма да се явяваме в други партии. Канени сме, отказали сме. На тези избори ще почиваме. Нека започне кампанията и ше видим", подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от Избори 2024
Липсата на доверие е основен проблем в политиката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 1 седмица
Проблема на Нинова, а и на цялото БСП е, че нямат предства какви са проблемите на работещите хора. Няма как хора с 0 дни трудов стаж в реалната икономика да защитават интересите на работещите. Политика от рода " дай да раздадем пари на калпак" нито е правилна нито е лява. Според Нинова най големия ми проблем са някакви жендърмени, дето ни превземали, е па аз ако слушах Нинова трябва като се прибара в нас да проверя има ли жендърмени в гардероба. Да си ходи в пенсия и да не ни занимава повече.
81
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази госпожа яко я тресе хормона. Пресмял се хърбел на щърбел.
80
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като им гледам " лявото "обединението на разни изпаднали нафталини и свръхбогати комунисти, били "леви",а ръчичките в кацата с меда и все пълна през прехода,чак е гнусно..Мая се хвали с платения протест на Божков и компания ,били свалили Борисов,и какво стана после,лъснаха ви мераците да грабите,да мачкате прокуратурата и да се продавате.Те тарифите излязоха..А Мая " протестърката " всички я подритваха и подиграваха ,мани,мани.И Нинова прекали с диктатурата,че уж "борела " статуквото".Дръжки!
79
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Нинова: Бойко Борисов си закачи скалпа на БСП на колана" -- Защо ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ а*а във вашите ***??? Защо никога нямате колан, 1 лв. в джоба и/или тоалетна хартия??? ***-не, помисли: ако някой друг е виновен за проблемите в БСП (пък нека и да е ББ), това означава, че този друг управлява партията ви и ти си просто една лукова глава или на петела долната джука. Както предпочиташ... А не е ли обидно за редовите социалисти??? Изберете ме за п-л, за да ви управлява някой друг отвън???
78
3
 
9
 
! Отговори
гост преди 1 седмица
Ей голяма завист и яд, че Бойко остана на чело на своята партия, а Нинова отече в канала... Борисов доказва, че е умен, нищо, че няколко пъти му въртяха номера. Достолепно стои, евала.
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На *** само Боко й е в главата. Толкова жадува за една страстна нощ с него, да я разцепи.
76
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази жена съвсем изперка.Ама другарко дето нито един патрон бе била пратила ,а то нон стоп ти ли си алтернативата?Какво само на гърба на Борисов,това ли ви е политиката за влизане в НС. Ами това е ,затова бяхте предпоследни?Кара само със злоба,лъжи и авторитарен стил ,щото била против " статуквото".Значи приватизаторката на външно търговските дружества,дето ги фалираха и ошушкаха много "честна".То,не че Мая Общата"оябединена" ще спечели,щото тя пък е продукт на олигарсите и Божков и само бля,бля
75
0
 
8
 
! Отговори
НИНОВА ПРЕДАДЕ ДЕВИН преди 1 седмица
НА ТУРЦИТЕ ОТ ДПС
74
0
 
9
 
! Отговори
абе преди 1 седмица
нещо е изчезнала дежурната усмивка на другарката :)
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази вижда себе си като свети Георги,а Борисов като змей.
72
1
 
5
 
! Отговори
от бузлуджа преди 1 седмица
корни сега ше чака новия девети септември за да вземе властта :) стои на варненски плаж и се взира в далечината посока ссср
71
1
 
7
 
! Отговори
До 67 преди 1 седмица
Те левите хора са над 80 години и вече измряха
70
0
 
6
 
! Отговори
Бай Танас преди 1 седмица
Даа, каза Борисов и си го премести в другия крачол ...
69
0
 
8
 
! Отговори
Ганди преди 1 седмица
Лелката от Крушовица изтече в канала, прави се на мъж в пола ,ама е срещу джендърите и не и мина номера, сега и остава да чака на президентчето да му свърши мандата и да си направи партия и тя да кацне там, като кресливата другарката Мая
68
1
 
15
 
! Отговори
7373 преди 1 седмица
Изказването й показва само едно. Тази жена продължава да се води от злоба и егоизъм. Политическата система се срина от такива, като нея. Себични и опростачени хора. Не разбирайки, че това се пренася и в живота на хората. Нейното време в българската политика приключи и мисля за добро.
67
9
 
3
 
! Отговори
Как нагло лъжете! преди 1 седмица
Борисов не е комунист, той е дърт комунист - милиционер!
66
0
 
7
 
! Отговори
да питам преди 1 седмица
извинете ама другарката като каква се изказва в момента ?! щот до колкото разбрах вече не е в политиката а зае мястото на манолова на тротоара
65
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Левите хора подкрепят Нинова.
64
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Права е че Борисов е зле! Но поне не е комунист. Тогава колко зле щеше да е тръпки ме побиват...
63
2
 
3
 
! Отговори
факт преди 1 седмица
мая пчеличката показа палец между показалец и средния пръст на нинова , по стар руски обичай :)