Николай Марков: Ще изсветляваме процеси и политици

Обърнахме се към негласуващите, не сме аналог на Възраждане
Обновена: 10 юни 2024 09:41 | 10 юни 2024 09:38, Анисия Иванова
193
Николай Марков: Ще изсветляваме процеси и политици
Снимка: БГНЕС, архив

"Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години", заяви в интервю за БНР Николай Марков, лидер на ПП "Величие" - седмата политическа формация, която влиза в новия парламент.

По думите му, "Величие" е "единствената партия, която е направила в 50 града срещи, всички зали бяха препълнени, публикувани онлайн срещи по 4 часа".

"Понесохме много шамари", подчерта той.

Още по темата

"Нас не ни гледат с добро око. Цялата кампания, която се разви срещу нас, беше и от системните, и от опозиционните партии. Най-голямата атака получихме от "Възраждане". Ние не се борихме за техните гласове. Ние се обърнахме към негласуващите хора", каза още Марков.

Запитан какво парламентарно поведение може да се очаква от новата формация, Николай Марков отбеляза, че биха давали подкрепа "за определени тематични неща", но няма да бъдат аналог на "Възраждане".

Той обеща "еталон на европейско политическо говорене за начало".

"Тази провинциална агресия в българския парламент мислим да я приключим", изтъкна той.

"В парламента ще катастрофират два свята. Там в момента се намира тази дълбока провинциална агресивна посредственост, която нас ни смущава да дефилира от трибуната на тези институции."

Запитан дали при някаква хипотеза биха оспорили финалните резултати от парламентарните избори, лидерът на "Величие" обясни, че ще реагират още по-остро от действия по съдебен ред, "ако има фрапантни случаи, в които някои хора си позволяват да използват държавата като бащиния".

Сред целите на партията той посочи "работещи институции и работещи политици и допълни, че ще осветяват различни процеси.

"Беше уязвена държавността", категоричен е Марков. Според него в парламента има "много нелоялни политици – и към законите, и към държавата", чиито действия следва да бъдат разобличени. Реалполитиката ни интересува", заяви Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 3 месеца
Този го изпъдиха от НСО, защото поеб...ше жената на Първанов. Демек охраняваше я повече, отколкото трябва. Докато Първанов поеб..ше певицата.
177
0
 
0
 
! Отговори
Юлиян преди 3 месеца
Ясно е,че никой от коментиращите тук не е наясно.То и аз не съм,ама поне си мълча,връщам се назад във времето преди изборите,търся изказвания,публикации и въобще повече информация за Н.Марков,вместо да пиша без да съм наясно, що за човек е Марков,какви са неговите възгледи и политическо позициониране.
176
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дадохте ли още пари на господин Брейк да купи апартамент на сина, че балонът не се пука и само 100 хиляди евро не стигат. Помогнете.
175
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добро изказване на Марков. Ще видим поведението им в НС. Ако не се държат *** като ПП и Възраждане ще взема да ги харесам.
174
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От коментарите става ясно, че ако гласуваш все за ГЕРБ, всичко е ок. Но ако гласуваш за Величие, тогава си заблуден.
173
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аман от ченгета! Една година ходи по подкасти и накрая що да не гушнеш лесни пари с дрънкане на лакърдии. Копирахте Възраждане в това в което ви отърва- т.е. да се съхранят кражбите на Ивелин Михайлов, който само тръби какви милиони е привлякъл, но като стане въпрос за данъци казва, че и Дисниленд в Париж били на загуба! Ами обявявай фалит, или влизай в затвора за кражби в особено големи размери.
172
0
 
2
 
! Отговори
хехе преди 3 месеца
Да не се окажеш "ТРАКТОРА" номер 2??? Че и да последваш неговата съдба!
171
2
 
7
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
Как изведнъж смениха плочата " излизане от ес и сато" . ДС сържанки. Загряват за патерица
170
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Оффффф - До вчера не дразнеха, но след влизаненето в парламента, явно дразнят. Аз съм за да ги видим що за стока са. Като стават, ще останат в НС, като не стават, не мисля, че ще се задържат.
169
2
 
6
 
! Отговори
Оффффф преди 3 месеца
Тия ги пишете-паравоенни, пирамида, сектанти, русофили, сорос., САЩ, ***, умни. Някой да знае какви са. Освен, че са като другите. Аз не им обърнах внимание, но явно дразнят всички.
168
3
 
3
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Самият факт, че Николай Марков е казал на Алексей Петров да не думне Цанов трябва да ви говори, че е навътре в паравоенните организации. Дори този единствен факт трябва да ви подскаже за какво иде реч. Алексей не общува ей така с някой, само защото му е симпатичен.
167
2
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 169 преди 3 месеца
Значи, до вчера ОВЦЕТЕ, като са гласували за вас, са ви устройвали. Сега, като гласуват за Величие, вече не стават. Ами, вие явно съвсем не ставате, щом сте събирали ОВЦЕ да ви гласуват, дето утре могат да идат при друг овчЕрин. Търсете вината в себе си, не в хората.
166
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има *** естествен закон и той е територията е на този, който я гази. Раждайте българчета, войници, кравари , орачи и работници, територията ще си е ваша. В противен случай си яжте киселото мляко от сухо украинско и си дъвчете хлебеца от радиоактивна пшеница, защото снарядите с обеднен уран, които произвеждаме и продаваме, все някъде падат.
165
10
 
4
 
! Отговори
Типично преди 3 месеца
поредно путинско прокси
164
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 166 Това е образно казано "крадене на вот". Величие "открадна" вот защото за пореден път ОВЦЕТЕ видяха в тази партия спасението си .Овцатааа никога няма да престане да я лъжат. Това стана и с Величие. Да не говорим че още вярва Овцата на Тиквата, на Киро Тъъъпото...ДПС са ясни. Те шалварските фанатици винаги ще си гласуват за ДПС.
163
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кравари, ама вие можете ли да си опазите територията без краварите?!
162
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Паравоенни но те са с краварите , ще осугурят тила на военноморкса база на САЩ .. САЩ засяват този район със сектата на Сциантологията , прикрити като православни и патриоти.. операция под чужд флаг
161
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 97. Всеки гласува за този, за който прецени. Никой не е против изборът на хората. Важно е тези партии да работят за избирателите си и Бг. Няма кражба на вот, има отлив от едни и прилив към др парии и нови партии.
160
1
 
3
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 месеца
До Анонимен 160Да, ще има трупове! Но, техните!;)))
159
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вие кефите ли се, че като си вземете заплатата реално с 60% удръжки като сложим ДДС плащате на МАЙСТОРА КЕШ, който майстор плаща 0% данъци? Майсторите да си плащат данъците, Андрешко да се потопи в блатото!