Николай Марков: Ще изсветляваме процеси и политици

Обърнахме се към негласуващите, не сме аналог на Възраждане
Обновена: 10 юни 2024 09:41 | 10 юни 2024 09:38, Анисия Иванова
193
Николай Марков: Ще изсветляваме процеси и политици
Снимка: БГНЕС, архив

"Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години", заяви в интервю за БНР Николай Марков, лидер на ПП "Величие" - седмата политическа формация, която влиза в новия парламент.

По думите му, "Величие" е "единствената партия, която е направила в 50 града срещи, всички зали бяха препълнени, публикувани онлайн срещи по 4 часа".

"Понесохме много шамари", подчерта той.

Още по темата

"Нас не ни гледат с добро око. Цялата кампания, която се разви срещу нас, беше и от системните, и от опозиционните партии. Най-голямата атака получихме от "Възраждане". Ние не се борихме за техните гласове. Ние се обърнахме към негласуващите хора", каза още Марков.

Запитан какво парламентарно поведение може да се очаква от новата формация, Николай Марков отбеляза, че биха давали подкрепа "за определени тематични неща", но няма да бъдат аналог на "Възраждане".

Той обеща "еталон на европейско политическо говорене за начало".

"Тази провинциална агресия в българския парламент мислим да я приключим", изтъкна той.

"В парламента ще катастрофират два свята. Там в момента се намира тази дълбока провинциална агресивна посредственост, която нас ни смущава да дефилира от трибуната на тези институции."

Запитан дали при някаква хипотеза биха оспорили финалните резултати от парламентарните избори, лидерът на "Величие" обясни, че ще реагират още по-остро от действия по съдебен ред, "ако има фрапантни случаи, в които някои хора си позволяват да използват държавата като бащиния".

Сред целите на партията той посочи "работещи институции и работещи политици и допълни, че ще осветяват различни процеси.

"Беше уязвена държавността", категоричен е Марков. Според него в парламента има "много нелоялни политици – и към законите, и към държавата", чиито действия следва да бъдат разобличени. Реалполитиката ни интересува", заяви Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 139 Само дето плондера е финансиран от Америка за България, кравар!
137
0
 
2
 
! Отговори
До поредният путиняк преди 3 месеца
Не разбирам, ту е спонсориран от Сорос и САЩ, ту пък е путиняк?? Кое в крайна смветка е?
136
4
 
5
 
! Отговори
дедо ви преди 3 месеца
що обръщате внимание на случайно прескочили 4% ?! тия ли ше оправят държавата ? трябва закон , под 10-15% парламент само по телевизията и от тротоара ! НС се напълни с всекакви гръмогласни популисти седнали на държавна софра , а сметката я плащаме ние .
135
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До оптимист - Така е, като не ни устройват сегашните, търсим нови. Иначе, да си бяхме държали Бай Тошовото управление, като гледам, народът не се оплаква от него, а точно обратното.
134
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Манталитет и "интелект" на чeнге. Кой нормален човек би дал гласа си за това?
133
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Г-да мoдеpатори, мен ме банвате само за една що-годе нецензурна думичка, а какво мислите за коментари 120 и 124, защо все още ги държите, а авторите им не са баннати? Халал да са ви!
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
129, Аз съм в потрес как този Симон наркомана е даже още журналист и влиза в парламента щото има акредитация вместо да е в ареста за заплахи за убийство. Има си 14 часов видео материал Киро Брейка в който се вижда как наркомана заплашва Брейка и сина му и внуците му и държавата спиии. А Брейка е подал жалба в прокуратурата отдавна. Нищооо олт тяхна страна. Но той наркомана се изпусна и си го каза: На Пеевски съм човек. К'во повече да си говорим.
131
0
 
3
 
! Отговори
Сержант преди 3 месеца
Всеки народ си заслужава съдбата!
130
1
 
9
 
! Отговори
:))) преди 3 месеца
Интересно,ако ги нямаше Величие,с кого щяха да се оправдават шушоните от Възраждане!?
129
5
 
12
 
! Отговори
оптимист преди 3 месеца
Не мога да разбера, какъв е този вой срещу Величие. Мошеници били, лъжци и т.н. Ами те предишните какви са? Аз съм оптимист - дайте да дадем властта на Величие, ако не се подобрят нещата, червен картон и да идват следващите.
128
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 126 - Но не си задаваш въпроса защо са отишли гласовете ви при ДПС и ГЕРБ? Само обвинения сипете, като малко дете, на които са взели близалката.
127
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 120 Ти говориш точно като оня изтрещял наркоман Симон Милков дето скача на Ивелин Михайлов и дето ще убива Киро Брейка. Ти си болен мозък бе!
126
0
 
4
 
! Отговори
66 преди 3 месеца
До Анонимен 120 Пий ги тия пусти хапове бе,***!Научи се да се грижиш за себе си!Аман от агресивни пръдльовци!
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Купете си застраховка живот след 25 години идва светлото бъдеще при вас
124
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз лично смятам че са дръпнали много гласове от Възраждане. Да вероятно има и такива но са няколко хиляди. Възраждане също си увеличават резултата като абсолютна бройка гласували спрямо предишни избори просто като процент не можаха да пораснат заради гласовете които отново отидоха при ДПС и ГЕРБ.
123
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 116 - Ами, надценили сте се, гледайте по-реално на нещата, 19% множко са. Работете така, че хората да не отиват при други, а да си подкрепят вас, независимо появил ли се е някой нов "спасител" или не. Пък, ако считате хората за ***, че не са гласували за вас, каквито мнения прочетох, означава само, че глупаците сте вие и не си давате сметка за реалното положение, в което сте.
122
7
 
2
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 месеца
До Анонимен 114Човек събрал богатството си от застраховки живот;))) няма как да е чист;))) Той си е юиста мутра! не е счл, не е копал, не е жънал, не е плевил, само е глумил и бил! Искам на този да му разбия главата и сурата, искам го мъртъв, мъртъв, мъртъв, мъртъв, мъртъв....
121
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На мен лично ми беше писнало да слушам Копейкин как надува гайдата и крещи като продавач на риба на колхозния. Вчера го видях с подвита опашка и поSран, което ми беше достатъчно. Не е достоен да има глас и си личи от 200 км че лъже и че не е патриот, а алчен тип. Голям неможач.
120
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Величие е сектата на злото .. Който не вярва да стане влезне в сайта има заявления да се опита да стане член на партията .. да пробва живот в секта.. И после ако искате да си биете камшика ще последват заплахи сериозни ..
119
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тежко на народ, който дава власт на чeнгета.