Николай Марков: Ще изсветляваме процеси и политици

Обърнахме се към негласуващите, не сме аналог на Възраждане
Обновена: 10 юни 2024 09:41 | 10 юни 2024 09:38, Анисия Иванова
193
Николай Марков: Ще изсветляваме процеси и политици
Снимка: БГНЕС, архив

"Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години", заяви в интервю за БНР Николай Марков, лидер на ПП "Величие" - седмата политическа формация, която влиза в новия парламент.

По думите му, "Величие" е "единствената партия, която е направила в 50 града срещи, всички зали бяха препълнени, публикувани онлайн срещи по 4 часа".

"Понесохме много шамари", подчерта той.

Още по темата

"Нас не ни гледат с добро око. Цялата кампания, която се разви срещу нас, беше и от системните, и от опозиционните партии. Най-голямата атака получихме от "Възраждане". Ние не се борихме за техните гласове. Ние се обърнахме към негласуващите хора", каза още Марков.

Запитан какво парламентарно поведение може да се очаква от новата формация, Николай Марков отбеляза, че биха давали подкрепа "за определени тематични неща", но няма да бъдат аналог на "Възраждане".

Той обеща "еталон на европейско политическо говорене за начало".

"Тази провинциална агресия в българския парламент мислим да я приключим", изтъкна той.

"В парламента ще катастрофират два свята. Там в момента се намира тази дълбока провинциална агресивна посредственост, която нас ни смущава да дефилира от трибуната на тези институции."

Запитан дали при някаква хипотеза биха оспорили финалните резултати от парламентарните избори, лидерът на "Величие" обясни, че ще реагират още по-остро от действия по съдебен ред, "ако има фрапантни случаи, в които някои хора си позволяват да използват държавата като бащиния".

Сред целите на партията той посочи "работещи институции и работещи политици и допълни, че ще осветяват различни процеси.

"Беше уязвена държавността", категоричен е Марков. Според него в парламента има "много нелоялни политици – и към законите, и към държавата", чиито действия следва да бъдат разобличени. Реалполитиката ни интересува", заяви Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Новата управляваща коалиция ще е ГЕРБ + ДПС + ИТН. Засега събират 125 депутата. Каквото не им достигне ще си го напазаруват от другите партии в зависимост кога им трябва да за гласувания.
17
19
 
15
 
! Отговори
Хохохо преди 3 месеца
Новото бебе на радев и кремъл.....недоразвито ще си остане, като другите им рожби!!!
16
0
 
15
 
! Отговори
до 3 и 4 преди 3 месеца
Напротив! Дръзки са, защото този, който стои зад тях има повече информация и сила от вашия ДАНС! Иначе не биха влезли в парламента, а и да влязат, местната мафия ще ги подгони по устав! Но, смееш ли да откажеш на световния господар! Очаквайте щоу!
15
1
 
15
 
! Отговори
До 8 преди 3 месеца
В Парламента няма място за независими. Вдички са избрани за да вършат работа на някого. Всичко останало са празни ориказки и циркове за пред населението.
14
1
 
11
 
! Отговори
тТт преди 3 месеца
"Ще изсветляваме процеси и политици" = "Работа, работа, работа..."
13
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преди една година Марков говореше, че всички в парламента са мафия и си делят порциите от кражбите. Но днес говори съвсем друго. Не си правете илюзии за тази партия
12
6
 
14
 
! Отговори
Хах преди 3 месеца
Абе Марков, от вашето изсветляване, накрая ще останем на тъмно дори и без свещи бре г-н полковник от НСО!
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДПС и Величие са в парламента с такива проценти благодарение на гласовете от чужбина. НЯМА, ПРОСТО НЯМА друга европейска държава, даже и световна сигурно в която чужденци и хора без език и образование да вкарват управляващи на тези, които живеят в съответната държава. След промяната на ппдб, вече ДПС са с над 15 %, възраждане са 15 %, появиха се нови бандити. Това ли ви беше успешната промяна? Всеки да види от тия и да иска само да краде? Хора без потенциал, знания, само схеми и измами!
10
3
 
1
 
! Отговори
До Есаул преди 3 месеца
На кой свят живееш бе, върни се в грозната реалност
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще изсветляват празния държавен бюджет, че той и без това няма как да остане на тъмно.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По делата ще ги познаем. Толкова ни лъгаха, че и тези сигурно бързо ще ги купят, а може и вече да са ги купили. Нагледахме се на подобни шмекери, които бързо си оправят животеца и после изчезват. Народът чака нещо ново и сериозно, а както се знае в природата празно няма. Неминуемо ще дойде.
7
1
 
10
 
! Отговори
Есаул преди 3 месеца
Самото име носи гласове! Вижте как звучи - полковник Николай Марков! Кара Колю, Крали Марко и Чорбаджи Марко - апотеоз на българина, патриотизма и мъжествеността! По добре звучи ог генерал Събев, Тагарев, Танасов, Борисов, Радев, Запрянов! Браво! Още трябва! Ради Василев и Геев трябваше да са вътре, но нищо! Хванаха субсидията, ще бъде!
6
1
 
17
 
! Отговори
Еми, полковник преди 3 месеца
вътре сте вече. Големи приказки бяха, че само един човек ви трябва в системата и ще обърнете всичко с хастара навън. Действайте! Иначе ще станете като партийката на Стефан Янев.
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като започнат да дрънкат подобни глупости предварително и с много "ще"-та и веднага ги отписвам. На "ще"-та за над 30 години сме се наслушали. Изчакайте да ви изберат и работете без "ще"-та пък ние ще видим.
4
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
нищо няма да изсветлите, защото сте нови и нямате необходимата информация, да оставим настрана, че нямате все още достатъчно кадри и ще се напълните с разни политически "остатъци" по думите на една дама от новосъздадена политическа партия, която вече се провали, така че внимателно с амбициите, но с това име ми приличате на Атака
3
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Патеричка на ГЕРБ, създадена да отнеме гласове от ,,Възраждане".
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колкото другите ги изсветлиха
1
7
 
26
 
! Отговори
681 преди 3 месеца
Всъщност ако трябва да назовем партиите според тяхната политика, то резултатите биха изглеждали така:1. Полукомунисти (центристи) - 23,52. Неокомунисти - 15,43. Туркофилски комунисти 15,14. Русофилски комунисти - 14,55. Комунисти - 6,96. Чалга комунисти - 6,57. Комунисти в сянка - 5,1