Борисов зове: Гласувайте, защото ако разликата е малка, пак няма да има правителство

Оставих милиарди левове, сега парите ги няма, казва той
Обновена: 7 юни 2024 22:01 | 4 юни 2024 16:37, Нели Христова
386
Борисов зове: Гласувайте, защото ако разликата е малка, пак няма да има правителство
Снимка: БГНЕС

"В неделя българите трябва да изберат, защото ще е много трудно. Оставих милиарди левове, сега парите ги няма", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти в Свищов. С него е и Мария Габриел.

"Бих наблегнала на 3 неща. Благодаря за търпението, видно е, че това, което се е случвало в Свищов, не благодарение на правителство, а въпреки правителство. Но днес е по-важно, че Свищов е Европа и Европа е Свищов - образование и индустрия вървят ръка за ръка", каза Мария Габриел. Тя уточни, че градът има ключово място в дунавската стратегия.

Борисов се обърна към кмета на Свищов с голяма молба: "Време е да поемете кормилото. Четири населени места бедстват".

"Сутринта в 10:30 ч. му казах на кмета, че отивайки за Русе, е крайно време да спра и в Свищов. И той ми каза да видя Инудстриалната зона. Помислих, че ще я откриваме. А то за 3 г. - нищо. Когато си тръгвахме, 1,2 млрд. лв. останах за ВиК сектора. За "Хемус" - 1,3 млрд. лв., за Търново - Русе - 1,2 млрд. лв. Похарчиха парите и сега такива като тебе викат "Хайде, идвай, да почваме. А парите ги няма", каза Борисов.

По думите му щяло да е проблем за него, ако сега била готова индустриалната зона. "Защото щеше да ми казва кметът, че Денков я направил. Лошо е за хората. Но сега могат да избират. През центъра на града е по-бързо придвижването от международния път. Страшна отговорност възрагате върху нас. Има ли индустриална зона с това пристанище всичко ще тръгне. Ще дойдат международните компании", обеща Борисов.

Борисов заяви, че го е яд, че българите са допуснали тези три години да се случат. Той предупреди, че ако разликата след изборите в неделя отново е малка, правителство пак няма да има.

"2009 година, когато станах премиер, беше финансовата криза, фалираха банките. После дойде миграционната криза, COVID криза. Световни кризи, а ние се оправихме", каза той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце, специално заради теб ще излезна да гласувам против теб и крадливата ти шайка
63
4
 
1
 
! Отговори
Банкянският преди 1 месец
Пак ша гази....другари и Възрожденци...
62
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Васил и до 3- гледай сега- НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ МАРТ 2020Г/МАРТ 2021Г- ИНФЛАЦИЯ ПРИ ЛОШИЯ БОРИСОВ- 0.6%- ИНФЛАЦИЯТА ПРИ БАДЖАНАЦИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ИМ- 18% ЗА МНОГО БЪРЗО А ПОСЛЕ 30%- ЛЯТОТО НА 2021Г ДИЗЕЛЪТ СТИГНА 3.90ЛВ СПРАВКА ФУЕЛО, ОЛИОТО 7.50ЛВ, ПР МЛЯКО- 5.60ЛВ, СИРЕНЕТО МИНА 30ЛВ- А НИНОВА РЕВЕШЕ И ЛЪЖЕШЕ ЧЕ ГЕРБ МЛАДЕЖИ СА УВЕЛИЧИЛИ ЦЕНИТЕ- НИКОГА ГАДНАТА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ ПЛАТИЛА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ- А ПОСЛЕ НИ МЕТНА НА ДЪНОТО- ДРАПАТ КЪМ БРИКС- ТЕ МИЛИОНЕРИ, НИЕ РАБОТНИЦИТЕ- РОБИ- НЕ
61
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, бе, хора, не харесвате Борисов. Ама пък това, което казва сега, е разумно: Гласувайте! За когото и да е, ама гласувайте! Иначе гласовете ви ще отидат за онези, които не харесвате.
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
54, там е хватката - ако има 60%+ избирателна актовност, резултатите може да са други. Но на фона на 30% - това значи само твърдите електорати гласуват. Но понже всички на изборите ще са за гъби или на изглед - след 10 дни, ак ще е мрънкане по форумите.
59
2
 
19
 
! Отговори
стоян преди 1 месец
Съд ,затвор и конфискация за Боко Тиквата.В неделя трябва масов вот срещу бандитите от Герб-Дпс.Да им объркаме сметките и схемите.
58
7
 
14
 
! Отговори
гласувам преди 1 месец
САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма смисъл от сглобки, ако костовистите ще грабят и няма да се гради.То няма смисъл така.Тогава?Избори, докато от костовистите останат съвсем малко в НС,Трябва да ги направим музейни експонати, като идва някаква делегация отвън да им ги показваме и да казваме:Ако не искате разруха при вас не допускайте такива във властта.Толкова е простичко.Даже за ЕП не са.И там се изложил Кънев.
56
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дъртата сикаджийска мутра от Банкя нищо ново не е научила и нищо старо не е забравила. Само лъже, заплашва и си фантазира колко велик е бил и ще бъде. Толкова велик, че България е най-корумпираната и затова най-бедна държава в ЕС след дългите години на неговата мутренска диктатура.
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ако имаше психиатрии, нямаше да има такива снимки
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лекарството е само Сретан Йосич
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже някои напуснаха забрави ли защото не искаха да стават Служебни а тези лъжи дето ги лъжеш са некоректни но това го разпространяват шарлатаните Единдаже каза че жена му е стресирана други отиваха на друга работа Шарлатански лъжи разпространяваш безцеремонно но разчиташ на простотията и шараните е заблуден си
52
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези дето атакуват Главчев, костовистите, са уникални и..ти.Те върнаха член първи и ограничиха избора на президента за управляващи.Но какво може да измислят главите на соц номенклатури и доносници каквито са 100% всички от ППДБ.
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв е смисъла да се гласува като властта няма да се смени . Пак същите дърт ченгеджисти и герберас прокуристи каскето чадърджисти на мафия герб ще са на власт . Какъв е смисъла от избори ??? Реалните душмани са дърт ченгела нагъл и прокурорите от гербаво време с чадърите над мафия герб .
50
0
 
19
 
! Отговори
Много съм учуден, че преди 1 месец
има толкова много хора около него! Мисля, че има много мазохисти в България! Как е възможно да му слушаш несвързаните словесни излияния?
49
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
дано дойде ден, когато няма да има снимки с тоя , съсипа ни за 15 години
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Паритет Буцка , паритет , за това трябва да гласуваме , в момента " стабилно " правителство от такива като вас е по-нестабилно от нестабилното за това което е останало по територията , защото и то може да изчезне . Вие си охладете супата по класическия начин защото е очеизвадно до къде я докарахте , а от тук нататък що вика Киро , с двата крака и главата на долу . Колкото до теб , знаем , че си уреждаш личните проблеми чрез държавата .
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този некадърник няма как да направи правителство повече. Никой няма да се хване с него, токсичен е!
46
0
 
9
 
! Отговори
Лоестият престъпник преди 1 месец
Е време да го излупа някой масиран инфаркт!
45
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не искам Киро и Асен от шайката облачни с комбинация костовисти и дай България да грабят да фалшифицират да саботират да убиват хора безсрамници