Григорова: БСП щеше да има четири общински съветници, ако не бях аз

Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици, определи тя Нинова
Обновена: 27 апр 2024 11:50 | 27 апр 2024 11:00, Анисия Иванова
151
Григорова: БСП щеше да има четири общински съветници, ако не бях аз
Снимка: БГНЕС

Няма как да бъда кандидат на БСП. Разговорът между мен и Корнелия Нинова стана неприкрит. Всички неща, които тя правеше в изминалата кампания, аз вече не прикривам. В предишните избори тя се опита да счупи коалицията. Тя работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници. Това коментира пред Нова тв Ваня Григорова от "Солидарна България".

„Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това е накратко начинът, по който мога да коментирам всички изявления на БСП и конкретно на Корнелия Нинова”, каза Ваня Григорова.

БСП щеше да има четири общински съветници, ако не беше Ваня Григорова, и щеше да мечтае за балотаж”, каза Григорова.

По думите й, ако БСП има реални политически цели, нека говорят за решенията, които предлагат, и да спрат борбата си вътре в партията.

Тя добави, че ако бъде избрана за депутат, ще решава проблемите на хората на много по-високо ниво.

„Когато политиката, която се задава от национално ниво, има въздействие върху общинските нива е много по-добре да се опиташ да го направиш за всички общини, не само за София. Винаги на национално ниво може да се зададе по-мащабна политика”, каза тя.

Григорова добави, че това, което се вижда от експертизата на вещите лица по делото за оспорения резултат от местния вот в София, безусловно сочи към това, че е имало манипулации на крайните резултати.

Ваня Григорова подчерта, че увеличението на пенсиите, с което се хвали Асен Василев, е направено така, че да води към тежко финансово състояние на НОИ и по-скоро на Фонд „Пенсии”. „Не беше увеличен максималният осигурителен доход. Това не е отговорно политическо поведение”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от Избори 2024
Мераклии за Брюксел и за София: Най-голямо дублиране се очаква при ПП-ДБ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
2
 
! Отговори
мелачката е скроена преди 3 седмици
Двете каки гиакат да са загерберират неофиц като им се гарантират 4 влизащи %та, заплати за парапетмотриски, а те от друга страна да опват нихните %ти за къде банята у Банкятъ
99
3
 
4
 
! Отговори
Двете каки преди 3 седмици
Ха сега на коя устата и е по миризлива, на мен или на Мая?
98
3
 
10
 
! Отговори
Хор от хора преди 3 седмици
Кога пък тази ми е решила един единствен проблем, че сега да ми реши всички "на по-високо ниво"?
97
4
 
8
 
! Отговори
linker преди 3 седмици
В гетото са свикнали на такъв изказ. Колкото и да се опитва да се интегрира, толкова са ѝ възможностите. Иначе данъци щяла да вдига...
96
3
 
2
 
! Отговори
Столетница преди 3 седмици
Верно е! Отпред ако нема некоя миризлива рошава ... омръзвам на избирателите!
95
5
 
6
 
! Отговори
Свинарят Слънце преди 3 седмици
И тази ще я издигна на БГ политическия небосклон. Както преди това издигнах Гоце и Резидентна. Но няма безплатен обяд. На Боко и Шиши вечно им трябват патерици. Но си искам Панаира. И още нещо.
94
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Григорова ще победи! Браво!
93
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нагла е, но е и права. Ниновица им е като воденичен камък на врата на тая партия.
92
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ванче , парфюмът ти " Соросоидче " ли е , такава миризма се носи от теб?
91
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ванчето излъчва напрегнатост и злоба. Никога не е имала реална власт и единствено знае да намира кусури и да обижда хората. А това в никакъв случай не е привлекателно. За да си успешен политик се иска харизма и да си ***, в смисъл да не реагираш първосигнално на всяка дума на опонентите и да излъчваш спокойствие. Сори, Ванче, но ще бъдеш поредната употребена и разочарована мома в политиката.
90
5
 
16
 
! Отговори
Германец преди 3 седмици
На тая няма ли кой да й обере паяжината, че да се успокои малко?
89
3
 
8
 
! Отговори
смени с Зътата с Ц преди 3 седмици
Зиканската перли най много е блестяла до сливенско мътна тенекиено по филиковски на нишадър с парЗали лъснато подобрена
88
5
 
3
 
! Отговори
1х3, 2х3 и 3х3 = 4% преди 3 седмици
С ТРИтокласно образование. С познания в матеметиката колко прави 1 х 3; 2 х 3 и 3 х 3 сунива четворкиатачетирите процента, демек 4% да получи на изборите, където с другите две 4%-каджийки Елуданиората и Кнабелайнева очкват парапетното интервю, майнъ Филибето . Писна ми от Бомбайскято-Пешаварски ебнюхурви.
87
5
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
Тая Григорова е титан който скоро ще се сблъскат с другият титан Костя Копейкин! Ром и комунист в едно най мързеливото, паразитно, безполезно разхищение на биомаса което може да съществува. Поотделно са пика на безполезността, но комбинирани в една обща химера стават като черна дупка. А ние имаме много такива титани на политическата сцена! После защо България се движи с 50 години зад ЕС, Еми защото толкова черни дупки на едно място засмукват дори времеви пространственият континуум!
86
3
 
8
 
! Отговори
Ванче, научи преди 3 седмици
словесните опозиции, характерни за българския език. Ако изтъкваш, че ТОВА показва нещо, правилно е да кажеш, че ТОВА посочва ОНОВА, а не ТОВА посочва ТОВА. Ти казваш: "ТОВА, което се вижда от експертизата ..., сочи към ТОВА, че е имало манипулации". Тавтологията не е препоръчителна за говора на политик с големи амбиции и претенции. Що е това тавтология можеш да прочетеш в някой речник на чуждите дума в българския език, там са включени доста термини. Всеки средно интерлегентен гимназист го знае.
85
2
 
7
 
! Отговори
Деди преди 3 седмици
Много е права момата ...! Г-жа БСП-то трябва ръце да и целува за Софията! Иначе - "плува ли корабче в окото ми" щеше да е питанката за БСП-то за столицата!
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов, Пеевски, Доган, Йордан Цонев, Явор Божанков, Тома Биков всички са роми
83
2
 
9
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 3 седмици
НЕ ЗНАМ, КОЕ НАХАЛСТВО Е ПО --ЕФЕКТИВНО И НАГЛО......РОМСКОТО ИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКОТО.....ХАХАХА.........
82
5
 
13
 
! Отговори
Ванче, първо научи преди 3 седмици
научи добре българския език, после се втурвай в политиката. Толкова милиарди се попиляха за интеграцията ви! Щом наричаш някои хора "бастуни" и искаш да обясниш какво според теб им се привижда, трябва да кажеш, че НА бастуните им се привижда еди-какво-си, а не "Изхабени от употреба бастуни им се привжда ...".
81
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
какъв просташки език "бастуни", а преди да стане кандидат кмет на БСП никой не я познаваше, да видим сега какво ще направи