Григорова: БСП щеше да има четири общински съветници, ако не бях аз

Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици, определи тя Нинова
Обновена: 27 апр 2024 11:50 | 27 апр 2024 11:00, Анисия Иванова
151
Григорова: БСП щеше да има четири общински съветници, ако не бях аз
Снимка: БГНЕС

Няма как да бъда кандидат на БСП. Разговорът между мен и Корнелия Нинова стана неприкрит. Всички неща, които тя правеше в изминалата кампания, аз вече не прикривам. В предишните избори тя се опита да счупи коалицията. Тя работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници. Това коментира пред Нова тв Ваня Григорова от "Солидарна България".

„Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това е накратко начинът, по който мога да коментирам всички изявления на БСП и конкретно на Корнелия Нинова”, каза Ваня Григорова.

БСП щеше да има четири общински съветници, ако не беше Ваня Григорова, и щеше да мечтае за балотаж”, каза Григорова.

По думите й, ако БСП има реални политически цели, нека говорят за решенията, които предлагат, и да спрат борбата си вътре в партията.

Тя добави, че ако бъде избрана за депутат, ще решава проблемите на хората на много по-високо ниво.

„Когато политиката, която се задава от национално ниво, има въздействие върху общинските нива е много по-добре да се опиташ да го направиш за всички общини, не само за София. Винаги на национално ниво може да се зададе по-мащабна политика”, каза тя.

Григорова добави, че това, което се вижда от експертизата на вещите лица по делото за оспорения резултат от местния вот в София, безусловно сочи към това, че е имало манипулации на крайните резултати.

Ваня Григорова подчерта, че увеличението на пенсиите, с което се хвали Асен Василев, е направено така, че да води към тежко финансово състояние на НОИ и по-скоро на Фонд „Пенсии”. „Не беше увеличен максималният осигурителен доход. Това не е отговорно политическо поведение”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от Избори 2024
Мераклии за Брюксел и за София: Най-голямо дублиране се очаква при ПП-ДБ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
13
 
! Отговори
Икономист преди 3 седмици
Куха лейка. Или лъже или е некомпетентна. Максималния осигурителен доход беше увеличен от тази година и го видяхме в заплатите си.
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако по някакво стечение на обстоятелствата, Ванюшата оглави БСП, Корни ще ни се види като благ будистки монах. Освен дразнене с други политици и говорене срещу някакви опоненти, аз от нея друго не съм чула. Нищо конструктивно. Тя знае само и единствено как да е опозиция на някой и да критикува.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
При бойната знаменоска на БКП/ДС/БСП Корнелия Нинова, всички в столетницата трябва да допринасят и безропотно да мълчат под нейните команди, дори и когато ги изхвърли.
37
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поредната марионетка. Овцете обичат нови спасители.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Причината БСП да има и един съветник не е Ваня Григорова, а това, че и ГЕРБ, и ПП правят гаф след гаф, особено в София. Хората търсят някаква алтернатива и са толкова отчаяни, че вече и БСП гласуват. Но това не е от любов.
35
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ванчето не е хубаво така да говори за друга жена, в случая Нинчето, ама женска конкуренция за постта :))) Иначе ми изглежда харна, не некаква злобарка :)))
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тази Ваня с нищо не е по-различна от Нинова. Заяждане на дребно, сарказъм, изпускане не нервите. Нищо не предлага като политики, освен краен популизъм чрез раздаване на пари, които държавата няма на *** и Пульо. Иначе като жена става много - изглежда кексуална натура и бих я блъскал като кубинка в празна пералня.
33
5
 
8
 
! Отговори
Стилиян преди 3 седмици
Максималния облагаем доход пази парите на богатите. Време е изобщо да отпадне, тогава ще се стабилизира и пенсионната система и ще има пари за инфраструктура и за всичко, а не да се чакат подаяния от ЕС
32
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ванчето ми излежда свястна, ама Нинчето кръв повръща, пост не връща :)))
31
2
 
9
 
! Отговори
За Григорова преди 3 седмици
На втори тур гласуваха ГЕРБ,за да направят мръсно на ПП.Сега обаче дали пак ще гладуват за нея?
30
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Харесвам е Григорова, но Нинчето няма да й позволи да е измести :)))
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Подобни нахъсани, неспиращи да говорят плямпалници, са много удобни на Б.Б., той обича бъбриви женички, които скоро ги прови послушни...
28
1
 
8
 
! Отговори
григорова преди 3 седмици
и ний сме човек бате шиши...
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е, това вече е голяма хвалба, посмали малко, Ваня! И имай предвид, че можеше да бъдеш в БСП-то, докато се огледаш и прецениш къде да отидеш. Стрина Корни вече само НС и ИБ я слушат. Тя все още не е разбрала, че е пътник. Само в ПП коалицията може да я вземат, но барабар с партията й.
26
3
 
12
 
! Отговори
аспий преди 3 седмици
легна ли в леглото на Бойко и шишко Григорова :) ?
25
7
 
3
 
! Отговори
опетков преди 3 седмици
До Бау Както и да я гледам си е чиста средностатистическа българка.
24
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лелчеее, заради теб БСП има 0 съветници, ти ги подари всичките на ГРЕБ и ти трябваше само 1 месец да се продадеш!
23
3
 
13
 
! Отговори
По предложение преди 3 седмици
На Григорова съветниците в София си вдигнаха заплатите,защото Ваня не можела да си плаща ипотеката.Сега явно е решила като Копейкин да си плаща със субсидиите.
22
4
 
17
 
! Отговори
Какъв преди 3 седмици
Гений. Как сме живяли до сега, без нейното присъствие в политиката- хаха тая се мери с Нинова хахаПроблемът и е Нинова и не знае какви глупости говори. Не чух нищо рационално. Само плюене!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако не беше ти БСП-то можеха да имат и по-малко от 4 съветници. Ти си ракета-носител на комунистите, самата бидейки върл популист.