Григорова: БСП щеше да има четири общински съветници, ако не бях аз

Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици, определи тя Нинова
Обновена: 27 апр 2024 11:50 | 27 апр 2024 11:00, Анисия Иванова
151
Григорова: БСП щеше да има четири общински съветници, ако не бях аз
Снимка: БГНЕС

Няма как да бъда кандидат на БСП. Разговорът между мен и Корнелия Нинова стана неприкрит. Всички неща, които тя правеше в изминалата кампания, аз вече не прикривам. В предишните избори тя се опита да счупи коалицията. Тя работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници. Това коментира пред Нова тв Ваня Григорова от "Солидарна България".

„Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това е накратко начинът, по който мога да коментирам всички изявления на БСП и конкретно на Корнелия Нинова”, каза Ваня Григорова.

БСП щеше да има четири общински съветници, ако не беше Ваня Григорова, и щеше да мечтае за балотаж”, каза Григорова.

По думите й, ако БСП има реални политически цели, нека говорят за решенията, които предлагат, и да спрат борбата си вътре в партията.

Тя добави, че ако бъде избрана за депутат, ще решава проблемите на хората на много по-високо ниво.

„Когато политиката, която се задава от национално ниво, има въздействие върху общинските нива е много по-добре да се опиташ да го направиш за всички общини, не само за София. Винаги на национално ниво може да се зададе по-мащабна политика”, каза тя.

Григорова добави, че това, което се вижда от експертизата на вещите лица по делото за оспорения резултат от местния вот в София, безусловно сочи към това, че е имало манипулации на крайните резултати.

Ваня Григорова подчерта, че увеличението на пенсиите, с което се хвали Асен Василев, е направено така, че да води към тежко финансово състояние на НОИ и по-скоро на Фонд „Пенсии”. „Не беше увеличен максималният осигурителен доход. Това не е отговорно политическо поведение”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от Избори 2024
Мераклии за Брюксел и за София: Най-голямо дублиране се очаква при ПП-ДБ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
8
 
! Отговори
Да,Ванче преди 3 седмици
Имало е манипулационна вота.Експертизите сочат,че сега преднината на Терзиев се увеличава с още няколко стотин.Това го потвърди вчера и твоята адвокатка .
19
3
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
До Бау === Абсолютно вярна теория. Френологията е наука в която аз твърдо вярвам. Виж лицето на Кубрат Пулев и това на Айнщайн и питай който си искаш по света да ти каже кой е неандерталец боксьор и кой учен от двамата и да видиш какво ще ти кажат :))) Видяхме ciганинa Копейкин какво направи. Купи си веднага къща като пpoстите българи го взеха за новия месия и му вдигнаха процентите и партийната субсидия. Тази е от същия етнос като него, май от същата маалa. Изобщо cиганeте много обичат да лъжат и обещават
18
5
 
13
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
До Бау Няма никакво значение от кой етнос е един човек Значение има що за човек е той. В случая с Григорова, за мен тя е пълно разочарование. До гуша ми дойде от родни "политици", които прескачат от партия в партия. Това са хора без принципи, т.е. принципът им е келепира. Толкова за Григорова.
17
2
 
13
 
! Отговори
Много преди 3 седмици
...надъхана тая ,бре, от нея лъха на фанатизъм! Като синдикалистка я харесвах, но като политик нещо и стана! Взе се насериозно! Комунисти "загрижат" ли се да обикновените хора, значи много са огладнели! България има нужда от нормална лява партия , ама засега не я виждам! Всичките се надпреварват, кой да се наведе най-много в източна посока! Тая попара вече сме я сърбали!
16
3
 
11
 
! Отговори
Бау преди 3 седмици
Разгледайте внимателно и без пристрастия фотоса! Индифирентно, без странични дразнители, похот, расизъм, теории на Ломброзо и подобни субективности и кажете - към кой етност принадлежи Ваня!?
15
4
 
20
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
Ваня оправи синдикатите, тръгна да оправя държавата. Аз 25 години синдикат не видях на работа. Ако иска да оправя държавата,най-добре и бързо ще стане чрез силен синдикат, който да измете тия, на чиито места иска да се намърда!
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никой но момента век няма да се кандидатира от тая мухлясала партия. Само кариеристи и Червени бабички.Роят се като разлютен кошер диви оси...
13
4
 
15
 
! Отговори
Днес преди 3 седмици
Времето е подходящо за разходка до маалата.
12
4
 
13
 
! Отговори
БеГето не трябва преди 3 седмици
Да има евродепутати праща само из мет която ни срами.
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
... Или пък тези от ,,гражданска квота" Тотал предатели, лападжии и лаладжии! Мартин Захарев, Тоня Буроджиева, Нона йотова, кой ли не се препита там и после препика това, което му е дадено като възможност! За Ал Гафари да не говорим! Тотал щета!
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На изборите боята ще вземе 0,00001 %После ще има ред сълзи,ред саполе.
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами, кандидатирайте се с Мая без БСП и готово! Но, странна работа се получава с другарката Нинова! Откъде ви намира и кандидатира едни такива, че след това се обръщате срещу нея! Издигна Радев - нападна я! Прати *** Йончева депутат в ЕС - получи за благодарност словесен атентат! Кандидатира самата Григорова - пак кавга! Друга една партида пък се засегнаха защо не ги издига, след като цял живот са били депутати! Нинова, не ги издигай повече! Това са предатели, слуги на мафията! Следва.
8
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Марулка много си е повярвала
7
5
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ЛЪЖКИНЯ ОТ НАЙ-НАГЛИТЕ!
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ванче ти си с Мая !!! Какво носиш и с какво се различаваш от Нинова? С нищо
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. :)))
4
3
 
19
 
! Отговори
Анупама преди 3 седмици
Искам да съм евродепутатка с хубава заплатка.
3
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Напред Ваня с теб сме!!!!
2
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тази жена много много си е повярвала
1
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Леле колко си вярва тая