Григорова гласува с надежда и за София без корпоративни зависимости

От хората зависят следващите четири години на управление
Обновена: 5 ное 2023 08:10 | 5 ное 2023 08:02, Александър Попов
208

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова отново бе сред първите гласуващи на местните избори и пусна бюлетината си в 7:30 часа в 94-то СУ "Димитър Страшимиров" в кв. "Христо Ботев".

"Гласувах за демократичен град, свободен от корпоративни зависимости. Гласувах за град без омраза, в който може да се гледаме очи в очи. Такава беше и цялата ми кампания. Сега смятам, че кандидатите трябва да млъкнат, за да могат да говорят избирателите", заяви Григорова след гласуването.

Според кандидата за кмет на БСП и „Обединена левица“ технологията на гласуване няма никакво значение. „Който както иска, но нека да гласува“, посочи тя, след като пусна хартиената си бюлетина в 94-то СУ „Димитър Страшимиров“.

Гласувах с чувство на надежда, заредена от ентусиазма и енергията, която виждам у хората – на пазара, на работното им място, на улицата. Силно се надявам днес хората да намерят мотив да отидат до урните и да са разбрали, че от тях зависят следващите 4 години, каза още Григорова.

Кандидатът за кмет на столицата подчерта, че сега е времето, когато гражданите трябва да разберат какво наистина е демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Ваня Григорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Довиждане-ее Григорова! Когато се грижиш, за малките хора и искаш да затвориш чатните училища не си пращай дъщерята да учи архитектура в Италия ... Живей скромно като призоваваш за равенство и си изповядвай сделката в Равно поле на реална цена, а не спестявай от данъци и такси! Срамота!
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как не се даваме като ДНЕС СОФИЯ ГЛАСУВА ЗА БКП ИЛИ ДС!НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАК ГО Е ВЪЗПИТАВАЛ!ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СОЗИАЛИСТИ!НЯМАЛО ПРОБЛЕМ!ХАЙДЕ БЕ !РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕВРОПЕИСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ И НАШИТЕ КОМУНИСТИ СА ЖЕРТВИТЕ НА НАРОДНИЯ СЪД!УБИТИТЕ БЕЗ СЪД!ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ И ЧЕРНОБИЛ С ЕЖЕДНЕВНИ РАКОВО БОЛНИ! ДС И БКП УНИЖИХА БЪЛГАРИЯ ОТ ЛЮБОВ КЪМ МОСКВА
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ще обиждат на малки хора и крепостни селяни? БСП, които обложиха работещите с плоския данък? Много са изнагляли тези подобия на хора.
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Кольо Кубинеца 107. Откъде е тази информация, че тя е от глобалните лидери на Клаус Шваб?
100
4
 
2
 
! Отговори
Стар седесар преди 7 месеца
До Анонимен 105 - - - Не се даваме, наборе! Не се даваме! Който има акъл е гласувал за Вили Лилков. Зтова в днешния балотаж ние не участваме.
99
0
 
2
 
! Отговори
Ибро преди 7 месеца
Хай гласувайте, бе! Толкоз малко бюлетинки за унуката, бива ли тъй!
98
8
 
6
 
! Отговори
Кольо Кубинеца преди 7 месеца
Ваня е млад глобален лидер от даскалото на Клаус Швааб глобалистка демек , следва АДЖЕНДА 2030 което значи унищожение на сегашният свят и начин на живот , Терзиевчо пък син мамин е дете на ДС-ар татко ... какъв избор за СОФИЯ е това !? Все предатели !?
97
4
 
4
 
! Отговори
Georgi преди 7 месеца
Стани шеф :) подкрепя Григорова :)
96
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ОТ ПРЕХОДА ОСТАНАХМЕ БЕЗ КРАКА! ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ ОТ СИНЯ СОФИЯ И МИТИНГА ПО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ ВЕЧЕ СА С БАСТУНИ И КВАЛИФИЦИРАНИ КАТО БЕДНИ РАБОТЕЩИ И БЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ!СЕГА имат ПРАВО НА ИЗБОР-ДС БКП!ТОВА КОЕТО ПИША ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТО ,ЗАЩОТО ИМАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ
95
10
 
15
 
! Отговори
Румен преди 7 месеца
Ванче , Ванче . Комитета по Планиране на Народното Стопанство ли ще възстановяваш. Така беше в Социализма. Без ДДС . Без регистрирани фирми , само на общинска зависимост. Всичко на едро и на куп. Колхозници ли ще събираш да работа в кметство София.
94
2
 
7
 
! Отговори
Смех преди 7 месеца
За кого гласувахте? "За мене си"
93
4
 
10
 
! Отговори
Голема коалиция преди 7 месеца
Ванче с теб сме, че сме много изгладнели - Първанов, Малинов, комунисти, социалисти, ГЕРБ, ДПС, ИТН, ВМРО, Възраждане... Не ни спирайте кранчето. И ромския вот сме го подсигурили. За всички ще има дял от 2,5 млрд общински пари годишно. Не случайно устроихме тази завера с машините.
92
5
 
5
 
! Отговори
IZBORI преди 7 месеца
Зеленски е дал пари за Кандидата на Тагарев в София .
91
0
 
8
 
! Отговори
Соц. Синдикалист преди 7 месеца
Всички общински услуги трябва да станат общински за да може да се краде. Топлофикация София, Софийски имоти, Паркинги и гаражи са прекрасни примери как държавата успешно управлява общинския бизнес. А накрая пари нема,а данъкоплатците плащат разликата. Но пък правилните хора забогатяват.
90
2
 
6
 
! Отговори
Georgi преди 7 месеца
Много наивност :) И единия и другия са :) Успешен избор :)
89
2
 
7
 
! Отговори
Медичи KIA-та преди 7 месеца
Дават им пари в махлъта да гласуват, за под 50 лева не стават от масата.
88
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Социалистка срещу Комунист
87
8
 
8
 
! Отговори
Купен вот бате преди 7 месеца
Еха и лилавия венец ли е гласувал. Дано не са и дали пари в махлъта, а гласува по съвест.
86
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Григорова за София без гей паради и побратимяване със Санкт Петербург.
85
2
 
2
 
! Отговори
до 135 преди 7 месеца
само той ли всичките патрЕоти от къде имат са откраднали по точната дума толкова милиона