Григорова гласува с надежда и за София без корпоративни зависимости

От хората зависят следващите четири години на управление
Обновена: 5 ное 2023 08:10 | 5 ное 2023 08:02, Александър Попов
208

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова отново бе сред първите гласуващи на местните избори и пусна бюлетината си в 7:30 часа в 94-то СУ "Димитър Страшимиров" в кв. "Христо Ботев".

"Гласувах за демократичен град, свободен от корпоративни зависимости. Гласувах за град без омраза, в който може да се гледаме очи в очи. Такава беше и цялата ми кампания. Сега смятам, че кандидатите трябва да млъкнат, за да могат да говорят избирателите", заяви Григорова след гласуването.

Според кандидата за кмет на БСП и „Обединена левица“ технологията на гласуване няма никакво значение. „Който както иска, но нека да гласува“, посочи тя, след като пусна хартиената си бюлетина в 94-то СУ „Димитър Страшимиров“.

Гласувах с чувство на надежда, заредена от ентусиазма и енергията, която виждам у хората – на пазара, на работното им място, на улицата. Силно се надявам днес хората да намерят мотив да отидат до урните и да са разбрали, че от тях зависят следващите 4 години, каза още Григорова.

Кандидатът за кмет на столицата подчерта, че сега е времето, когато гражданите трябва да разберат какво наистина е демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Ваня Григорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не е нужно само да плямпаш от сутрин до вечер как ще върнеш държавната собственост и да си вярваш,че това ще се случи,даже да очакваш и другите да ти повярват.За управленец от такъв мащаб си трябва капацитет,какъвто Ваня няма.
43
2
 
0
 
! Отговори
огнян гърков преди 10 месеца
има изисквания за кметове и общинари още от 1890 година. Изискванията са 6 на брой. Никой от настоящите кандидати не покрива тези изисквания и не заслужава моето доверие
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Софийски съветски велики Съюз! Ние сме гремлини от Кремлин, същински демократи като Ленин! Ще садите картофи, ще пасете овце в софийското ТКЗС!
41
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Протестният вот днес ще залее София. Не може Киро и Боко дето уж се мразеха, после така да се заобичат и да пълнят чекмеджета заедно.
40
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дали сама си вярва в това,което казва?
39
3
 
7
 
! Отговори
До 57 преди 10 месеца
Тя се кандидатира за кмет на София, а не в Украйна или в Русия.
38
10
 
5
 
! Отговори
Избирател преди 10 месеца
Измежду Васил Терзиев /ДС/ и Ваня Григорова /КГБ/ предпочитам Пентагона.
37
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С кандидат избран от Решетников един път мина номера. Втори няма да има.
36
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Готованкото ще спи до обяд, след това ще отиде да обядва в някой луксозен ресторант, ще се порадва на хилядите билборди из София от които ни гледа нагло и ще отиде на снимки.
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега сигурно сглобката се е събрала в сараите да мисли ротациите и как да ви го ....
34
4
 
3
 
! Отговори
Ваня преди 10 месеца
Крим е български!
33
4
 
13
 
! Отговори
Име преди 10 месеца
Ми нормален човек е - като я гледам не е зомби. Изкараха я и нея болшевик, Ленин, Сталин, почнаха да я определят.
32
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мошениците станаха евроатлантици, само и само да си запазят старите схеми на измами. Ако се налагаше, щяхме да ходим 100 пъти на избори, но този вреден за страната "брак" по сметка, не трябваше да се случва!
31
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Победа! Американофилите ще загубят тези избори!
30
6
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Боко продаде София срещу подкрепа в другите градове.
29
3
 
9
 
! Отговори
До 42 преди 10 месеца
Той не е свикнал да работи за хляба си :)
28
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Готованкото сигурно още спи. Като стане към 12 ще отиде са се разходи за снимки.
27
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В някакви други времена, Григорова може би имаше голям шанс за победа, и дори може би нямаше да е лош кмет! При настоящата ситуация, и силното противопоставяне заради руската агресия в Украйна, тя няма никакъв шанс! Не случайно в Нова ТВ така я затапиха с въпросите за Крим, Путин и пр., а тя не беше подготвена и дори по лаишки започна да заеква като ученик който не си знае урока
26
14
 
10
 
! Отговори
Тези Я Подкрепят преди 10 месеца
КОЙ СТОЙ ЗА ГРИГОРОВА. Нека видим:БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, КП ЛЕВИЦАТА!,КП НЕУТРАЛНА БЪЛГАРИЯ, КП АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ, ПП АТАКА. КП НЕУТРАЛНА БЪЛГАРИЯ на тези избори включва: Комунистическа партия на България, Българска комунистическа партия, Партия на българските комунисти, Нова сила Русофили за възраждане на Отечеството
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
През 2023 накараха демократичната общност да гласува за партия, която се коалира с Бойко Борисов, като тяхната партия бе създадена да бъде враг на Бойко Борисов. Сега Пеевски е премиер, а кандидат за кмет е Васко Терзиев, дето още малко ще се окаже Тодор Живков с маска. И пак демократичната общност чинно ще отиде до урната да пусне глас за тях.Според мен това е експеримент до каква степен на модерния "либерал" едни медии могат да му кажат да прави неща напълно против всичко, в което вярва.