Бербатов: Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски"

По думите му бой между фенове не е имало
17 ное 2023 08:40, Нели Христова
63
Бербатов: Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски"
Снимка: БГНЕС

"Изказах подкрепата си за мирен протест. Още в пет следобед бях на мястото, но не съм искал да си присвоявам протеста. Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски" . Ако им беше позволено да са на стадиона, нямаше да се стигне до тези ексцесии. Това каза пред bTV футболистът Димитър Бербатов.

Още по темата
Бой между фенове нямаше, каза още той. След 18 г. на некомпетентност беше ясно, че в един момент ще се стигне до избухване на емоциите. Всички знаем къде е проблемът, твърди Бербатов.

"Отговорността трябва да поемат ръководните хора от БФС, които незабавно да подадат оставка. Ако има превишаване на правомощията на полицията, трябва да се обърне внимание и на това", каза Бербатов. Той се надява да получи писмата от УЕФА, за да се разбере истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Какво е завършил Бербатов, че да ръководи подобна институция?".........С тази логика защитаваш единствено поста на Перуката. Бербатов от години подпомага развитието на детския футбол, докато оня щрака с пръсти на Преслава.
36
1
 
6
 
! Отговори
Време е преди 6 месеца
За трудни решения господа от БФС.Известна е максимата, че от велик футболист не става добър управленец.И Вие сте яркото доказателство.За Бербатов не знам, напорист е иначе, но дали и той има качества да управлява това няма как да знам.Да не стане и той за смях!Човекът, който се нагърби с тази нелека задача трябва да е МНОГО ПОДГОТВЕН и да има съдействие от държавата!
35
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да питаме сър Алекс Фергюсън дали Бербатов става за ръководител?
34
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Стенли къде се покри.Мишка.Той провокираше най= много.Викапе:трябва да ги изритаме отзаде.
33
7
 
13
 
! Отговори
W преди 6 месеца
Хубаво е всеки да си знае мястото....има ли успял бивш спортист ръководител на спортна организация?! Платини ли? Жерар Пике? Да не споменаваме великите Пеле и Марадона...Та дори изключително малко от големите играчи са станали прилични треньори. Има един Франц Бекенбауер....и с него се изчерпва списъка. Ама първо е германец, второ се е родил веднъж. Бербатов да си гледа колегите от Албиона....всички са анализатори и коментатори. Ама Бербо колкото беше фин, толкова и мързелив и темерут
32
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 25 И на мен ми се струва че ГЕРБ са дали команда за тези безобразия и сега обвиняват Терзиев който току що стана кмет. От няколко дни кмет и вече едва ли не му искат оставката. Тука става нещо.
31
15
 
5
 
! Отговори
медийна държава преди 6 месеца
Трябва да арестуват Бербатов за погрома.Но ние не сме държава, така че ще го дават из медиите.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
УЕФА ви изхвърля до часовен гадни мутри.Не ви трябва ни Бербатов ни Боби.Всички вънка.
29
6
 
10
 
! Отговори
wqe преди 6 месеца
Трябва да се даде шанс на момчето и тогава да го критикуваме и да изискваме от него. За 18 г. видяхме такъв погром за българския футбол, че вчера това беше разходка в парка. Тези "златни" поколения съсипаха всичко, стигнахме дотам, че футболни джуджета от държави с по 1000 човека ни се подиграват. Навсякъде цари корупция и безхаберие.Да ръководиш Футбола в Българияне като да вкарваш на млади секретарки...трябва топки и сърце.
28
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Редно е Бербатов да понесе своята отговорност като главен организатор на снощния погром.
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Поне за сега, агитките са обезглавени!Да видим, дали си заслужава, заради македонеца, безработен и ограбения Мартин Петров, да лежат в ареста.
26
7
 
9
 
! Отговори
W преди 6 месеца
Сега....Бербо е същият *** като сегашните, просто е по-млад. От много малко футболисти става ръководители...просто им липсва образованието. Какво е завършил Бербатов, че да ръководи подобна институция? Икономист ли е, правист ли е, мениджър ли е...?!?! Батето ще го търсим със свещ....
25
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бербатов е мръсен фашист.
24
4
 
5
 
! Отговори
2 преди 6 месеца
Искам да ви кажа, че и да сменят Боби, футбола няма да прокопса. Спомнете си как смениха Батето, спомнете си пък той кого смени. Нищо на квадрат. Аз имам принцип, когато има проблем, да предложа решение. Но сега не мога да предложа нищо, 1964 г. бях в 8-ми кл., тогава играеха силни играчи и въпреки това на евро и световно все ни биеха. Чувах тук там, че уж Гришата предложил на нашия кмет силен отбор, но оня отказал и Гришата отишъл в Ловеч. Ами не знам така ли стават нещата, но явно не.
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бербартов стигна дъното на своя мафиотски животец.Или пика на своята простотия.Да смяташ, че феновете ще ти решат нещата с футбола трябва да си супер зле.
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГЕРБ-ДПС сега обвиняват Терзиев защо го е позволил, ако не беше разрешил протест щеше да обвиняват, че го е забранилЗаповед от Боко Тиквата беше това. Малки *** от агитките, желаещи да се докажат и долни копои от МВР, 20 години захранвани от Боко и Шиши.Посланието е ясно - "новия кмет не става". Прозрачно е, елементарно е и няма как да мине.Гербопитеците са тоталното дъно.
21
9
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 6 месеца
Кой докара с автобуси феновете от провинцията? Чак от Варна, 6 ч. път! На тях им е платено за а дойдат!А транспортът го платиха Лойко и Дебелян. Затова са толкова активни напоследък, Посолството да ги махне от Магнитски.
20
3
 
7
 
! Отговори
Гоген преди 6 месеца
Статуята на мислителят.
19
12
 
9
 
! Отговори
Петров преди 6 месеца
Бербатов както винаги гледа да се възползва от ситуацията и да има кяр за него, дреме му за българския футбол. Сега се сети да се прави на загрижен за българите.
18
6
 
19
 
! Отговори
ЦСКА София преди 6 месеца
Долни лъжи,че са се били помежду си.Имаше безпрецедентно обединение на всички фенове.Ако се обединяваме така и за бъдеще ще стане много лошо за политическата шайкa.Оставка перуко нагла!