Адвокатът на тормозеното от Емили момче: Страхува се физически за себе си

За Тротинетката имало най-голяма възможност да се укрие
12 май 2023 10:33, Нели Христова
107
Адвокатът на тормозеното от Емили момче: Страхува се физически за себе си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

От всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да се укрие е Емили - не виждам основание да бъде освободена под гаранция, но така е преценил съда, каза адвокатът на тормозеното момче

Пловдивският районен съд пусна под гаранция в размер на 1500 лв. Даниел Йорданов, известен с псевдонима Емили Тротинетката. Тротинетката беше арестувана заедно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, след като заснеха клип в Пловдив, в който държат момче със специални потребности вързано на каишка като куче и му подхвърлят различни предмети.

Още по темата
Все още не е превъзмогнато усещането от този случай - нито от Денислав, нито от семейството, каза адвокатът на тормозеното момче Димитър Киров пред NOVA. По думите му това няма да е кратък процес.

Тази мисъл за унижението стои постоянно. Събужда се и заспива с нея - дали някой от тази агитка няма да отиде отново при тях. Страхува се физически за себе си при всичките тези юнаци - Куката, Чеченеца... Скоро няма да се превъзмогне този стрес, каза още Киров.

Според него аргументите за психичното състояние на Тротинетката не са основание за освобождаване под гаранция. И допълни, че заявките, че щяла да се самоубие, показвали колко е права прокуратурата, че от всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да се укрие е Емили.

Не виждам основание да бъде освободена под гаранция, но така е преценил съда, допълни Киров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Чеченеца нема ли да се крие, или братчето му кмет в некакъв квартал у Пловдив го е оневинил :)))" - Това обянява някой неща ... Име и партия?
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нормално - травестит, който на практика го кара като анархист и се прикрива зад "трансфобията на обществото", все едно дори и да я има, тя му дава извинение, да се държи както си иска - всеки нормане ще е уплашен.
75
1
 
0
 
! Отговори
Ryuhou преди 11 месеца
Ей, хора. Докато се занимавате с това ще ви набутат във война
74
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Адвоката как му каза името Даниел заначи в мъжкия затвор трябва да е.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не визирам травеститите а трансексуалните, има разлика мисля, но нема смисъл да говоря :))) Иначе съм съгласен, че тротинетката си е тъпо парче, но не е само тя, това исках да поясня само :))
72
1
 
0
 
! Отговори
Нормални преди 11 месеца
ни съм ром ни съм ромка ни съм който и да е аман от фантастика
71
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 72 преди 11 месеца
Явно, често се заблуждаваш...
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чеченеца нема ли да се крие, или братчето му кмет в некакъв квартал у Пловдив го е оневинил :)))
69
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 71Има трансексуални дето си мязат почти като жени, в смисъл са женствени, не са космати като повечето мъже, но и то си има женствени по природа мъжленца или момченца, там изберете си едно от двете :))) А това че има такива родени които искат да са момиченца си е от край света съществува, не е тайна за никой :))
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не съм съгласен към това "нещо" да се използва женски род. Обидно е за всички жени! Ако сложа костюм на крокодил - това ме прави просто мaлоумниk с костюм. Няма да почна да снасям яйца и да живея във водата. Че това нещо се облича като жена... ама не си жена, бе хахо! Ако почна да говоря за себе си в 3-то лице "негово превъзходителство" ще се озове в лудница. А това жалко психопатче говори за себе си в женски род. Психо!
67
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 11 месеца
Хайде моля ви се! Като се мотаеше с престъпниците Куката и Чеченеца не го беше страх. Като яздеше на конче Чеченеца пак не го беше страх. Ама сега като му отвориха дарителска сметка, изведнъж много страхлив стана. Същия е като приятелите си Куката и Чеченеца! Даже по-лош от тях. Гледа как да вземе някоя далавера.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Те по скоро ще е на*бат отколкото да и сторят нещо на тртинетката, виж за бойфренда й и мазното кюфте не съм сигурен :)))
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За 3-6 месеца в Сливенкия или в Ловешкия така ще им "нар.ежат" "дзам.бата", че няма да помнят кога са започнали под "дъгата"! Но у нас нама правосъдие! За нарушаване на международната Харта за правата на човека - 1500 кин.та и си ОК - Това е БГ про-ку.р-атурта:)
64
0
 
7
 
! Отговори
Тъпанар преди 11 месеца
Ето. Най-накрая нещата си дойдоха на мястото. Емили, всъщност било Данчо Тротинетката - идеално название за това недоразумение, припокриващо със смисъла на подобен надпис в мъжка обществена тоалетна.
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако обичате, спазвайте правилата и нормите на българския език, когато пишете дори в тази жълта дуп ка - Даниел е "той". Това, че някакви повредени хора и организациите им се опитват да смажат морала на нацията и човечеството, не означава, че трябва да им се подчиним и да кривим дори езика си по тяхна поръчка.
62
0
 
5
 
! Отговори
Даниел Тротинетката преди 11 месеца
Даниелееее какво направи Даниелеееееееее
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само за таз глупавата тротинетка ли пишете, тя ли ви е главната виновница за случая? Ами онез двамата убавци, кюфтето и другия не го знам какъв е, не му ли подхърляха ите като на куче.....:)))
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега тротинеткат аще излезе от арес,а ще си избръсне брадата и ще го счупи от бои тоя наглец.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От края на 80-те и през 90-те се ширеше такова издевателстване от едни към други малолетни, че си нямат днешните и на представа. Ама тогава им се разминаваше и нямаше кой копче да им каже, защото нямаше интернет, социални мрежи и камери по улиците. Видяли се тия тормоз...
58
0
 
3
 
! Отговори
хммм преди 11 месеца
Хора не се надъхвайте много да не получите бан. Преди инцидента това беше звездата на днесбг, те такива много си ги харесват там. И в момента съм сигурен че всички смятат че нарочно са го натопили Данаилчо и той не е виновен за нищо. Нямам нищо против *** хомосек. или някой друг, имам против такива като тоя който се държи безпардонно откакво го снимат, даже не знам какво му харесаха такива като това сайтче. По принцип обществото не харесва такива които се мислят за повече хора от останалите