Емили не се чувствала добре в ареста, напуска го на 5 юни

Тротинетката обещала, че повече няма да се снима в клипове
Обновена: 5 май 2023 15:56 | 5 май 2023 15:42, Нели Христова
87
Емили не се чувствала добре в ареста, напуска го на 5 юни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили Тротинетката, чието име по лична карта е Даниел Йорданов, повече нямало да се снима в клипове. Това обяснила тя на адвокатката си Анелия Райчева при последната им среща в ареста, съобщават от "24 часа".

"Той е категоричен, че е бил подведен. Каза ми: Ако знаех, че ще има такъв отзвук видеото с вързаното момче и ще се стигне дотук, никога нямаше да се съглася. Уж всичко беше за забавление, а какво стана", разказа Райчева. Тя се придържа към официалното име на Емили. Когато в Пловдивския окръжен съд се гледаше мярката за неотклонение на трансджендър лесбийката, прокурорът по делото Костадин Паскалев обясни, че е трудно съгласуването по род.

Емили, Петко Караилиев-Чеченеца и Тодор Чалъков-Куката бяха задържани на 5 април - два дни след като в пловдивски мол снимаха видео, в което се гаврят с 20-годишно момче, вързано на каишка като куче, и му подхвърлят различни предмети.

Повдигнатото обвинение е за хулиганство и по закон тримата трябвало да излязат в ареста след 2 месеца, т. е. на 5 юни.

"Даниел Йорданов не се чувства добре психически, опитвам се да му вдъхна кураж", каза още адвокат Райчева.

На 13 април Емили Тротинетката обяви пред окръжните магистрати, че е направила 2 опита за самоубийство в ареста - опитала да се обеси с чаршаф, но той се отвързал и тя паднала, после - да пререже вените си при излизането на каре. Тогава адвокатката обясни, че е научила това като всички в съдебната зала. А запознати с условията в ареста обясниха, че там няма къде да се завърже чаршаф. Не е говорил за нови опити за самоубийство и при последната им среща.

От ръководството на местата за лишаване от свобода също отрекоха изобщо да е постъпвал сигнал, че се е опитвала да се самоубие.

Пред съда Тошо Куката твърдеше, че момчето от клипа - Денислав Димитров, само е искало да участва във видеото и дори е молило за това. А адвокатът на Чеченеца Стефан Паров показа друг клип, в който Денислав язди клиента му. Момчето е със специални образователни потребности. Твърди се, че искало да стане известно като Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, които имат славата на инфлуенсъри.

Даниел Йорданов е с чисто съдебно минало и вероятно ще се размине с условна присъда. Куката и Чеченеца са осъждани, но вече реабилитирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая не я пускайте че ше изчезне беследно
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама защо казва, че е искала да се самоубива...да го е направила и да ни отърве от гн..усното си съществуване.
64
0
 
8
 
! Отговори
ха преди 1 година
леле с кви неща занимавате народа !
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-доволна от ареста на туй същество е т.нар. Елизабет - хитрата селлляндурка дето се хвана с Тихомир-Мелиса. Два три месеца са си само с Тихомир и без безполовото урррунгелче. Елизабет сподели " Мъчно ни е за Емили, но не ни липсва, знаете ли колко неприятно беше, когато с Тишо се опитвахме да правим кекс?!? Малкия мръссник Емили все се буташе между нас и си търкаше чушлето.Тишо се притесняваше и му падаше паттттката.Сега сме много по спокойни!!!".
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E КОЙ СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ В АРЕСТА???????? Защо допускате съдебната система да се превръща в посмешище, за да угаждате на психично дуформирани???
61
0
 
9
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Време е да престанем да се занимаваме с тия жалки боклу-и!
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато се забавляваш за чужда сметка така става. Ду пето му вече е мнохо разработено. То му е таботния инструмент. Лезбийка бил горкия...
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извратенитепедерунгели нямат място сред нормалните хора. Това болното с пърпоретката въобще не знае защо е живо.
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ония антибългари от БХК за тоя случай ще си траят, дилема кой да защитават, рецидивистите ли, "то" ли, жертвата няма да е, щом не е от етноса.
57
0
 
11
 
! Отговори
Не стана ясно преди 1 година
В ареста при мъжете ли го държат или при жените? Би трябвало данните от паспорта му да са водещи, тогава ще е голямо преживяване за мъжете. Ако обаче си е издействал правото да е при жените, тогава кефът ще е за него, защото се прави на жена, но си е мъж.
56
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Цялата тази история си плаче за съд в Страсбург. Има поне 5 червени сигнала за драстично нарушаване на човешки права и на тримата. Личи си, че историята с клипа е по-скоро изопачена, за да се намери повод за компрометиране на ЛГБТ хората в страната и в частност Емили." - Струва ми се, че си влюбен/влюбена в Емили. Бързо към ареста да споделиш чувствата си!
55
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако арестът беше направен така, че да може всички попаднали в него да се чувстват добре, тогава всички щяхме да сме престъпници. Не ни занимавайте с пишелкия мозък на този индивид. За него най-подходящото наказание би било да му се изтрият всички профили в социалните мрежи и да подпише някакъв правно обвързващ документ (нямам идея дали има такива, но ако има ще е добре), че поне 5 години няма да си прави нови.
54
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата тази история си плаче за съд в Страсбург. Има поне 5 червени сигнала за драстично нарушаване на човешки права и на тримата. Личи си, че историята с клипа е по-скоро изопачена, за да се намери повод за компрометиране на ЛГБТ хората в страната и в частност Емили.
53
2
 
4
 
! Отговори
СПРЕТЕСЕ преди 1 година
До СПРЕТЕСЕ-антибългарскинпо!
52
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е мъж. Правилното заглавие е: Мъжът с психично отклонение не се чувствал добре.
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де, ако влезе в затвора, в България ще е мъжки, та там дали ще и пръснат тротинетката или понеже си пада по жени, ще им стане аверче.
50
1
 
5
 
! Отговори
СПРЕТЕСЕ преди 1 година
До Анонимен54 Така,че това е провокация срещу държавноста е ясно.Друготе е как ще се борим срещу *** НПО които насаждат антихристиянството.Сега- да видим как сороските антибългари ще приемат присъдата не срещу тротинетка а срещу ГРАЖДАНИНА НА РБ-ДАНИЕЛ ЙОРДАНОВ!СКРИТАТА ЦЕЛ НА ПРОВОКАЦИЯТА Е СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!СТАТИЯТА Е ТРИБУНА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!
49
1
 
12
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 1 година
"Костадин Паскалев обясни, че е трудно съгласуването по род" ?!?! Е, кое му е трудното? Простата ли има или матка?
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При Бай Тошо нямаше такива работи.
47
1
 
15
 
! Отговори
Туй Недоразумение преди 1 година
пак го отърваха НПО-тата. Нищо де, с тоя акъл ще му намерят килия скоро.