Адвокатът на тормозеното от Емили момче: Страхува се физически за себе си

За Тротинетката имало най-голяма възможност да се укрие
12 май 2023 10:33, Нели Христова
107
Адвокатът на тормозеното от Емили момче: Страхува се физически за себе си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

От всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да се укрие е Емили - не виждам основание да бъде освободена под гаранция, но така е преценил съда, каза адвокатът на тормозеното момче

Пловдивският районен съд пусна под гаранция в размер на 1500 лв. Даниел Йорданов, известен с псевдонима Емили Тротинетката. Тротинетката беше арестувана заедно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, след като заснеха клип в Пловдив, в който държат момче със специални потребности вързано на каишка като куче и му подхвърлят различни предмети.

Още по темата
Все още не е превъзмогнато усещането от този случай - нито от Денислав, нито от семейството, каза адвокатът на тормозеното момче Димитър Киров пред NOVA. По думите му това няма да е кратък процес.

Тази мисъл за унижението стои постоянно. Събужда се и заспива с нея - дали някой от тази агитка няма да отиде отново при тях. Страхува се физически за себе си при всичките тези юнаци - Куката, Чеченеца... Скоро няма да се превъзмогне този стрес, каза още Киров.

Според него аргументите за психичното състояние на Тротинетката не са основание за освобождаване под гаранция. И допълни, че заявките, че щяла да се самоубие, показвали колко е права прокуратурата, че от всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да се укрие е Емили.

Не виждам основание да бъде освободена под гаранция, но така е преценил съда, допълни Киров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
До Лична свободаЛичната свобода на никого не трябва да се навира в очите на останалите, които също имат права и лична свобода. Нека да си избират пола,нека да се обличат както искат, стига да не се навират в очите ми и да не протестират, че нямат права. Те са с повече права от останалите хора.
36
0
 
4
 
! Отговори
Америка за България преди 1 година
Емили тортинетката е образец по който трябва да прилияат вашите деца, това ще стане с инсталирането на сила и протива ваштата конституция на Истамбулстакта конвенция!
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотни прякори имат тия олита !!
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извинявайте ,но семейство мъже изпитват отврат от това същество !А вие днес.бг сте ясни у вас душата е като такова същество !Благодаря!
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E такива като 22 пишат из социални мрежи с умраински знамена или цветовете на дъгата. Точно тези се правят на професори по вселената, и казват на всеки , който не е на тяхното мнение , че е русофил и какви ли не помии. Тези "хора" от думи не разбират. Сетете се вие от какво
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
оглеждайте се по моловете да го набарате това. Нека получи малко улична справедливост, защото правосъдие няма.
31
2
 
11
 
! Отговори
Асо преди 1 година
Траверсо коги и да го утепеш,се ше късно.
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали сте европейци, не трябва ли да подкрепяте кучешката любов? Мария Гаргамел ще ви въведе Истанбулската конвенция и за кучета също. Още в древността на Европа, Ромул и Рем са закърмени от вълчица и саБали глутница вълци. Кучешката любов е европейска ценност.
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що се говори за тоя изобщо?
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А видяхте ли на евровизията колко младежи в розово се натрапват на публиката? Че и драг-кралици с изкуствени ци2 също се кълчотят, даже от африкански произход са изнамерили минали под дъгата. А половината участнички есни яки мъжкарани. Свиквайте с новите БЕЗценности на ЕС. Съществото той/тя от снимката се прави на интересно, за да може да си развява задните части напред назад без да работи. Като е известно, падат пари от клипчета и изпростачване на децата ви.
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В лудницата няма никой да го закача тва нещо.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заще се казва Емили, не можа ли да измисли нещо като Емил Конрад
25
3
 
4
 
! Отговори
Лъжеславие преди 1 година
това не са адвокати , а антихристи
24
2
 
11
 
! Отговори
Тошо Баретата преди 1 година
Емили тротинетката трябва да рекламира България облечена в носия.Мотото ще е тук не всичко е такова каквото изглежда.
23
1
 
7
 
! Отговори
гнилото преди 1 година
Адвокатите са финансовите куриери на съдийте защитници на правото не съществуват.
22
0
 
28
 
! Отговори
Бърканичков 2 преди 1 година
В България от поне 20 години се води абсолютно Целенасочена ПОЛИТИКА за опростачване на Населението , която както виждаме води до УСПЕХ!!! Колкото по - *** е Българинът - Толкова , разбира се , е по - лесно - МАНИПУЛИРУЕМ!!!!! И това също се вижда! Вижте само какви "ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ" ни пробутват Водещи Медии от 20 години и много неща ще Ви станат ясни! Новите "ИДОЛИ" на младите хора в България са ОЗЛОБЕНИ ,ТАТУИРАНИ И ЛОШО ГЛЕДАЩИ МУТРИ И ММ БОЙЦИ + ПРАЗНОГЛАВИ СИЛИКОНКИ ИЛИ ЧАЛГАРКИ.....
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакво безумние не е това дядо Пенци, а новото нормално!
20
26
 
4
 
! Отговори
Лична свобода преди 1 година
Личната свобода на избор на хората трябва да се уважава тоест човек има право сам да избере какъв пол ика да е.Човек има право да реши сам дали ще взима наркотици или не.Човек има право да гласува или да не гласува.Това е личен избор!
19
0
 
16
 
! Отговори
Бърканичков преди 1 година
... В "ЧАЛГА ДЪРЖАВА" , в която всичко е ЧАЛГАЛИЗИРАНО ... И си е чиста проба брутална "Чалга" ?!?! Вие какви "Личности" мислите , че ще има? Точно такива , като това болно момче - горе на снимката... Което се мисли за "Велико" и "Известно"!!! Или пък другия ненормалник , известен като... Чеченец някакъв си! В нашето подобие на "Европейска Държава" липсват ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ на голяма част от Населението! Няма елементарна култура , етика , тактичност... Почти навсякъде ВЛАСТВА ОГРОМНА ПРОСТОТИЯ!!!
18
1
 
6
 
! Отговори
Истанбулец преди 1 година
Момче не може да се страхува физически! САМО ЖЕНИТЕ са жертви на насилие!!! (Подкрепено от Урсула ФЛ)