Мощен купон и луда по тях: Камелия изпя на живо хита си на Ноле и Гришо

Звездите на тениса танцуваха с нея, хвърчаха салфетки
18 сеп 2024 09:00, Петър Бойчев
93
Мощен купон и луда по тях: Камелия изпя на живо хита си на Ноле и Гришо
Снимка Фейсбук

Новак Джокович и Григор Димитров, заедно с фолк дивата Камелия, си спретнаха мощен купон в едно от хитовите нощни заведения в центъра на София. Именно там се състоя партито след голямото тенис шоу, което Гришо и сръбската мегазвезда на тениса изнесоха на феновете във вторник вечерта.

След като в най-голямата спортна зала на столицата Джокера помоли диджей Мартен Роберто да му пусне песента "Луда по тебе“ на Камелия, но това не стана, сега я получи на живо.

@hitovetesatuk1 Ето това е истинска звезда!🤩 Камелия пя на живо “Луда по тебе” на @djokernole и @grigordimitrov снощи в София!😍❤️ #Kamelia #novakdjokovic #grigordimitrov #sofia #arenasofia #fyp #bulgaria #serbia #НовакДжокович #ГригорДимитров #fypシ゚ ♬ original sound - hitovetesatuk

След това певицата сподели клипа от случващото се в арената на профилите си в "Инстаграм" и "Тик Ток", където успокои олимпийския шампион от Париж 2024, че ще му изпее песента специално за него.

Камелия изпълни обещанието си, а Ноле и Григор яко се забавляваха заедно с другите късметлии да попаднат в заведението. Двамата тенисисти прихванаха от парти настроението, преминало с кръшжни танци и ураган от салфетки.
 

 

@gabrielagencheva

 

♬ original sound - Gabriela Gencheva

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: камелиягришоноле
Още от Миш-маш
6 елегантни идеи за бадемов маникюр
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
ЗЛОБЧОВЦИ преди 14 минути
какво значи "чалга"?и откъде дойде?ами то цялото общество е една "чалга" тогава.хората се забавляват...какво значение има каква е музиката?звучи добре и поражда настроение...мир и любов да има!!!
73
0
 
0
 
! Отговори
До БГ капаците преди 3 часа
Гришо не е чалгаджия, това всичкото го търпя, че и плаща за него заради Ноле и доброто дело което организира ! Налагаше се да угажда на Ноле за да дойде и то безплатно ! Това всичкото което направи, че и плаща за него е много повече отколкото да играе за България и да търпи корумпираната ни Ф(П)едерация ! Можеше да отиде да си почине преди Лейвър кап тая седмица, но за хатъра на доброто дело отиде да търпи чалгите заради Ноле,че й плаща за тях ! Повече уважение БГ капаци !
72
1
 
0
 
! Отговори
Инсайд преди 3 часа
Гришо извадил Камелия до тоалетната да и плати хонорара на черно, почнал да люспи евростотачките, като преброил и й дал Камелия се ококорила и рекла, абе Гришо, много щедро, аз за такава сума и друго съм готова да правя и си показала краката, а Гришо викнал: а стига, не стига, че търпях няколко часа чалга, плащах за нея, със стари чанти повече не се занимавам, и си заминал ...
71
0
 
0
 
! Отговори
Плевнелиев преди 5 часа
До Рамзан Кадиров..И тебе те е яд, че не поканиха оная лека жена( която ти е мама )?Не се безпокой, ще има следващо парти.
70
0
 
5
 
! Отговори
бай Иван преди 5 часа
Един успял истински човек,започнал от нищото и с много труд и пот е станал световен шампион-честен,работлив,всеотдаен,позитивен.Каквото и да кажем за него ще е малко,това че този ди-джей(*** си някъв)не му изпълни желанието няма значение,защото КАМЕЛИЯ го направи ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВ на живо.Браво КАМИ и ти си номер-1,заслепяваш 20г.-ните.Изкарали сте си чудесно,бъдете здрави Вие и хората около вас1
69
18
 
3
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 18 часа
Двама содомити след нагласеният си " мач" са решили да се забавляват с ромска чалга
68
0
 
20
 
! Отговори
Ми преди 19 часа
платили си. Забавляват се. Както са решили. Успели хора. Какво като предпочитам рока от миналия век. Това е техен избор. Не мога да ги съдя. Преекспонира се. Вие, запознатите, кажете черната къса коса, големи очи, потник - коя е и колко струва. Дори да е чалгаджиика ще прежаля парите и избора на музика.
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 20 часа
Така се прави. Ама Гришо да беше довел туркинчето да им покаже как се купонясва в тая атмосфера.
66
0
 
10
 
! Отговори
До 61 преди 21 часа
Ами много от т.нар. чалга песни са с взети мелодии от сръбски и гръцки песни, но с български текст. Явно са си уредили авторските права и няма проблеми по този въпрос. Сега последно се сещам за "По-по-по", която мисля, че е от гръцка песен.
65
7
 
1
 
! Отговори
Лепа Брена преди 22 часа
Джоле воли повече Камелия. Никакъв патриот не е!
64
24
 
9
 
! Отговори
Списаревски преди 1 ден
Баф мааа-му. И тия ще ми определят целта в живота - Гришо Чалгаджията, селско момче, аре Ноле си е сърбин, нема кво а говорим, ко да прайш, братче! Както е казал Тодор Колев! Гришо пак ще го аплодирам на корта - но ако обича без Камелитки... Защото освен китката и краката и мозъкът е важен - нещо липсва в целата схема и при двамата - ако се сещате!
63
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Това е новия Български Великден! Златния век на българската Чалга!
62
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Турбоселения!
61
3
 
17
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 ден
Реклама на въпросната Преслава;))) По принцип чалгата е инженериран мишмаш от еврейска музика, турски орнаментики и гюбеци, гръцка и сръбска музика. основната й задача е да измести и ликвидира в съзнанието на масовият българин, българската народна музика и хоро. Засега, успява напълно.
60
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не е страшно да слушаш чалга, като си на маса и си се напил. Страшно е да не си чувал и да не слушаш никакви други музикални стилове. Това вече говори за ограничен и не много развит индивид, защото е показател, че е така ограничен и в много останали аспекти.
59
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
А пъки Кумелия прави актив с крадена песен
58
10
 
9
 
! Отговори
Болгар преди 1 ден
Аре ся троловете къде сте да почвате с дежурните: "селяния" и "***"?
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
"Има далеч по-елитарни и трудносмилаеми жанрове като melodeath, doom производни и т.н." - Мело смърт, съдбоносно ((най-често ползвано за лоша съдба)) - Пич, не всеки има толкова тежка депресия, че да му трябва, да чуе още по-голяма мизерия от собссвения си живот, че да се кротне ...
56
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Ххххх 56 - Мноооо ме кефи, като се прави, че. не е от Хасково. Айде знаем го до 15 годишен къф беше и после. изчезна от един път.
55
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До МЛАДЕЖ - Мисля, че това е било шоу за. ТЯХ, а не шоу ОТ тях. Не съм фен на чалгата, дори я ненавиждам с ярост, гняв, омраза и всичко лошо, но момчетата. се. забавляват и не го правят, за нечие одобрение.