Лъчо Белята ще спи на топло

Полицаи задържаха мъж, обявен за общодържавно издирване и близък на Таки
2 юли 2010 21:01,
24
Лъчо Белята ще спи на топло
Снимка: БГНЕС

При специализирана операция на служители на "Криминална полиция" в петък следобед е задържан обявеният за общодържавно издирване Лъчезар Димитров (на 36 години).

Известният с прякора "Лъчо Белята" е заловен в района на ж.к. Люлин, съобщиха от МВР.

Щом видял полицаите, той направил опит да избяга, но бил засечен на междуетажната площадка в жилищен блок, в който живеел с приятелката си.

Лъчо Белята е известен на МВР, осъждан за кражби, средна телесна повреда и хулиганство.

На 11 юни миналата година е бил обявен за национално издирване,  като обвиняем по досъдебно производство за участие в организирана престъпна група.

Изяснено е, че лидери на групата, която се е занимавала с разпространение на наркотични вещества, са Хрант Вартерян (по прякор Исуса) и Христофорос Аманатидис - Таки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
24
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
До Анонимен. Всичко е пари приятелю всичко е пари.
4
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички официални лица, всички средства за масовоотравяне на съзнанието, наречени медии се надпреварват да възхваляват таканаречената демокрация и никой не забелязва, че у нас вместо демокрация, бесъздадена политическа система, чието предназначение е да ликвидира българите като нация и да освободи територията за някой друг. У нас се провежда истински, неприкрит геноцид, никой не го забелязва, а за оглупялото от пси въздействие население няма нищо нередно, нищо смущаващо.
3
2
 
29
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
ОБЩО ДЪРЖАВНО ИЗДИРВАНЕ. Докато криете лицата на тези бандити и до като ги обявате само с инициали те ще се чувстват като тартори и недосегаеми. За всичко това медийте носят най голямата вина.
2
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мен това какво ме късае? Нещо много започнаха да афишират с тия залавяния. Да си вършат работата тихо и кротко. Вие знаете ли, че в Германия например много стриктно се държи сметка за криминалните новини по медиите. Какъв е тоя парад на крими новините?!
1
1
 
16
 
! Отговори
зззззззззззззззз преди 13 години
xaaxxa Kaлпазан :))