Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!

Държите се с нея като с убийца, заяви тя
12 фев 2024 14:42, Нели Христова
141
Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!
Снимка: NOVA

"Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! Нима тя е най-големият проблем в това общество?! Крайно време е хората да спрат да се държат с нея като с убийца!"

Така емоционално изригна Вергиния Асенова, майка на фолкпевицата Диона. Жената за пръв път проговаря, след като дъщеря й беше заловена и обвинена, че е шофирала след употребата на наркотици. При рутинна проверка на полицията на 23 януари т.г. чалга дивата даде положителна проба за кокаин и беше задържана.

"Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди или упреква", каза още Асенова, цитирана от България днес.

Според майката на фолкпевицата има редица примери в страната за сходни и по-лоши събития, към които не се подхожда с такъв интерес и толкова омраза. "90% от хората в коментарите са по-невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам, повечето от хората в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!", гневна е Вергиния.

Пред Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици.

"Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми. Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнота. "За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Майката на Диона я пита: Дъще ти нали не употребяваш наркотици? А Диона и отговаря: Не никокога! Как ти хрумна изобщо? .. Ами защото режеш салатата с кредитната карта дъще...
9
2
 
54
 
! Отговори
да преди 6 месеца
Да. Тя олицетворява НАЙ-ГОЛЕМИЯ проблем на това общество : газеща законите , нагла и чалгализирана необразована силиконка
8
2
 
24
 
! Отговори
Ццццц преди 6 месеца
Ядосвай се на медиите, че я показват на заглавна страница, и на нейните "слушатели", които я взимат за пример по някаква причина.
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
бааа, таа на колко години е родила ве, ромейте нямат никаква мярка.
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ей дърта наркоманка нима мислиш, че СДВР не може да си издейства заповед с 3 свидетелски показания да влезне докато я порят и духа напукана на бело?
5
1
 
40
 
! Отговори
анонимен келеш преди 6 месеца
И Софи Маринова ги разправяше такива като набараха нейното Лоренцо с наркотиците в джоба:):):)Кво да ги правиш и те са хора мургавелчовците:):):)
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако не влезе в панделата, да голям проблем е.
3
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каквато дъщерята такава и майката крушата не пада по-далеч от дървото.
2
2
 
46
 
! Отговори
до 1 преди 6 месеца
Тя не беше ли Ромка?
1
1
 
60
 
! Отговори
тцтц преди 6 месеца
Е на това се казва да си пр.ост и н.агъл. Не само, че не се извинява за грешката си, ами и търси вина у другите. В такъв момент трябваше да наведе глава, да се извини и да се поскрие малко от медиите за известно време. Но когато няма никой в главата или възпитанието е нулево - това е резултата.