Зодиите, които обичат да вземат пари назаем, но не и да ги връщат

Дали не сте сред тях?
22 ное 2023 21:08, Теодора Драгоева
13
Зодиите, които обичат да вземат пари назаем, но не и да ги връщат
Снимка: iStock

Случвало ли ви се е да заемате пари на приятел, само за да разберете по-късно, че това се е превърнало по-скоро в еднопосочна трансакция и той всъщност съвсем е забравил, че ви дължи пари и изобщо няма намерение да ви ги връща? Астролозите често наблюдават определени модели във финансовото поведение на хората въз основа на техните зодиакални знаци. Разбирането на тези модели може да даде ценна представа защо някои зодиакални знаци са по-склонни да взимат пари назаем, но не и да ги връщат.

А ето и кои са четирите астрологични знака, които най-много обичат да се разсейват, когато става въпрос да си връщат заемите:

Близнаци

Близнаците са известни със своята очарователна и гъвкава природа. Хората от този комуникативен въздушен знак са страхотни в създаването на връзки и контакти, които да са им от полза, но може да им е трудно да поддържат финансови граници със своите познати и близки. Импулсивната, любопитна и постоянно променяща се природа на Близнаците може да ги накара да станат склонни да искат и да взимат пари назаем, без да осъзнават напълно въздействието върху техните взаимоотношения.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: близнаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А да ли обичат боя?
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В университета имах колежка, която всяка седмица оставаше без пари и ми искаше заем.Слад като се видим се правеше на ударена и така няколко поредни месеца, докато един ден трябваше да й го кажа директно, че вече прекалява с вземанията и ми е неприятно аз да я подсещам.Да си иска пари от родителите.Да добавя, че беше зодия Дева.Естествено, че щом като не работиш заем не си способен да върнеш, че и с какви очи въобще искаш заем?!
6
0
 
4
 
! Отговори
Написаното в №7 преди 7 месеца
не се отнася за дребни заеми, например колега е вдигнал температура и се нуждае от дребна сума за такси. Отнася за по-солидни суми. Не споделяй какви спестявания имаш, за да не ти досаждат нахалници, използвачи или неудачници, които вечно се нуждаят от нещо, защото не са способни да го постигнат с труд. По-тежко е когато те молят да станеш съкредитоискател или гарант за голям заем. Откажи с думите "Имам принцип да не поемам риска да задлъжнея на банка!" И да се обиди, не си длъжен да се жертваш!
5
0
 
4
 
! Отговори
Научете се преди 7 месеца
да казвате "Не!" Парите са вашият овеществен труд, както и този на евентуалните ви наследодатели. Да ги дадеш някому и той да не ги върне означава, че все едно си му станал роб. Може да дадеш пари назаем само при изключителни случаи, при които от твоята помощ зависи здравето, живота или друго суперважно нещо за много близък човек. Но бъди наясно, че е възможно никога повече да не видиш тези пари, защото онзи, който ги няма в момента вероятно изобщо не е способен да ги спечели.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 3 Виждал си много пари само насън. В реалността ще ги видиш през крив макарон.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Доста хора попадат в тази категория и според мен това няма връзка със зодиите.
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Близнаци съм. Всяка банка ме търси и първата ще ми даде 2-3м кредит заради огромните ми доходи. Не, никога не мога и да си помисля да взема нещо и да не го върна- АБСУРД! Нали няма да мога нито да спя, нито да съществувам!? Именно затова и съм успял в живота, прочее и не съм жалък бачкер с 3-4-5к заплата в склада или шофьор на баничарка.
1
2
 
3
 
! Отговори
Itso преди 7 месеца
Имам приятелка везни, наистина постоянно ми иска пари и после ги връща в натура, не в брой, но мен ме устройва.