Русия иска да продаде апартамента на Зеленски в Крим

Мезонетът струва $800 хиляди
18 сеп 2023 20:57, Нели Христова
162
Русия иска да продаде апартамента на Зеленски в Крим
Снимка: БГНЕС

Руските власти, окупирали Крим, казаха по-рано тази година, че са национализирали 500 имота в региона.

Сега назначени от Русия служители в Крим, след като Русия анексира полуострова от Украйна през 2014 г. - казват, че скоро ще продадат на търг около 100 от тези имоти, съобщи Ройтерс.

Сред тях е апартаментът на украинския президент Володимир Зеленски.

Властите вече са продали няколко имоти на обща стойност 8,51 милиона долара, каза Владимир Константинов, председател на кримския парламент, според Ройтерс.

Руски официални лица за първи път обявиха през май, че ще продадат апартамента на Зеленски в Крим и ще използват приходите за финансиране на войната си в Украйна, съобщи Insider по-рано. Смята се, че мезонетът, който се намира в курортен град на Черно море, струва около 800 000 долара.

Съобщението за планирания търг идва, след като украинските сили нанесоха ракетен удар срещу руска военноморска корабостроителница в Крим в сряда сутринта, съобщи по-рано Insider.

Ударът повреди руския десантен кораб Минск и атакуваща подводница.

Украинците и кримските татари - партизанска група, която се бори с руските сили в окупираната територия - казаха, че двоен агент в руската армия им е помогнал да нанесат удара, съобщи Insider.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
7
 
! Отговори
анонимен келеш преди 10 месеца
Този Зеленски,артист комедиант направо ги направи за ташкент руснаците:):):)Маса руснаци изтрепаха в Украйна за има няма 2 години:):):)Естествено с наша Натовска помощ:):):)
27
5
 
1
 
! Отговори
Споко преди 10 месеца
Споко, Зеленски в поредното интервю на запад обеща да даде победа на Украинците.
26
4
 
7
 
! Отговори
Патереота преди 10 месеца
Доста патриотично е захлебил президента мезонети по курортите. Слава!
25
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Китайските автомобили вече превъзхождат немските. Китай е поне 30 години пред Германия в сферата на автомобилостроенето.
24
9
 
9
 
! Отговори
Споко преди 10 месеца
Споко, модерната въоръжена и обучена по натовски стандарти украинска армия ще следва западната идеология на маневрената война, а изостаналите руснаци са приковани към остарялата съветска доктрина, просто няма начин контранастъплението да не успее, няма никакъв начин! Руснаците ще открият, че бронята на западните танкове е много по-издръжлива от плътта и костите, ще умират в големи количества и в крайна сметка ще загубят, това е абсолютно сигурно.
23
9
 
14
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 10 месеца
Крим е украйнски *** русофили не е руски никой не презнава Крим за руски.когато скачахте по площада и викахте да дойде демокрацията тога да сте мислили в България никога няма да се върне куманизма това си го избийте от тъпите умовете иде ли куманизма България ще бъде турско
22
10
 
12
 
! Отговори
А ние преди 10 месеца
Искаме да продадеме апартамента на Тагаренко! И Бойко! И Денко!
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.
20
7
 
1
 
! Отговори
Споко преди 10 месеца
Споко, 1 трилион е нищо за ЕС, и тази година няма да студуваме колкото и да е студена зимата, в ЕС ще раздадат ако трябва и 2 трилиона на населението да си плаща сметките, няма да му се сбъднат плановете на Путин ЕС да студува.
19
2
 
7
 
! Отговори
1 трилион преди 10 месеца
2023 ЕС е похарчил 1 трилион да субсидира отоплението и тока на населението да компенсира високите цени за да няма недоволство. Въпрос: А колко трилиона ще похарчи ЕС за зимата 2024? Зимата 2024 топла ли ще бъде?
18
0
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 10 месеца
Те отдавна го продадоха бее! Беше в Ялта :)
17
1
 
10
 
! Отговори
Днес преди 10 месеца
Урсула блее от трибуната на Европейския парламент: Да глобал маркетс са заляти с по-евтини китайски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар. Ама защо блееш, маофцо, имат пари - субсидират, вие защо нямата пари за хюч стейт субсидиарис, немате ли си високи технологии да произвеждате евтино, БМВ, Мерцедес, WV да уволнят работниците и да произвеждат с AI, нали сте високотехологични, нали капиталалистическата система е най-ефективна
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Колко са го закъсали рашките - рублите яко свършват. Това е добре!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тагарев е бесен - супер кефя се, да го бутнат дано! Боже го направи за смях, гледам и пеефски го напъва, значи е много продажен тагариновия укропитек!
14
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Малиии, руските платени пещерни ***, работят усилено за рублите си.Браво тролчета, продължавайте да спамите, никой не го е еня за вас и *** рашка
13
1
 
10
 
! Отговори
Преди 1 година преди 10 месеца
Урсула фон дер Лайен в реч пред Европейския парламент: "Европейците са на страната на Украйна, подкрепяме я с оръжия, финансово и гостоприемство към бежанците и въвеждане на най-жестоките санкции в света против Русия. Финансовият сектор на Русия е на апаратно дишане за жизнеспасяване. Рускта армия краде чипове от съдомиялните машини и хладилниците, за да поддържа военната техника, защото те повече нямат полупроводници. Руската промишленост е в руини". Бурни овации и ръкопляскания!
12
3
 
9
 
! Отговори
Ха ха ха преди 10 месеца
По рано на мода беше - невалния сега е зельонньйМода какво да правиш - оня сигурно изгни вече в пандизаИ на тоя ще му мине модата скоро
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако Русия барне Брюксел,какво ли ще стане с апартамента на Христо Иванов?Лоша работа!
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А никой не пита откъде кллоунът има дори тези 800 000
9
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой ще е този, който ще даде пари за апартамент, който ще може да използва доста кратко време?!