Русия иска да продаде апартамента на Зеленски в Крим

Мезонетът струва $800 хиляди
18 сеп 2023 20:57, Нели Христова
162
Русия иска да продаде апартамента на Зеленски в Крим
Снимка: БГНЕС

Руските власти, окупирали Крим, казаха по-рано тази година, че са национализирали 500 имота в региона.

Сега назначени от Русия служители в Крим, след като Русия анексира полуострова от Украйна през 2014 г. - казват, че скоро ще продадат на търг около 100 от тези имоти, съобщи Ройтерс.

Сред тях е апартаментът на украинския президент Володимир Зеленски.

Властите вече са продали няколко имоти на обща стойност 8,51 милиона долара, каза Владимир Константинов, председател на кримския парламент, според Ройтерс.

Руски официални лица за първи път обявиха през май, че ще продадат апартамента на Зеленски в Крим и ще използват приходите за финансиране на войната си в Украйна, съобщи Insider по-рано. Смята се, че мезонетът, който се намира в курортен град на Черно море, струва около 800 000 долара.

Съобщението за планирания търг идва, след като украинските сили нанесоха ракетен удар срещу руска военноморска корабостроителница в Крим в сряда сутринта, съобщи по-рано Insider.

Ударът повреди руския десантен кораб Минск и атакуваща подводница.

Украинците и кримските татари - партизанска група, която се бори с руските сили в окупираната територия - казаха, че двоен агент в руската армия им е помогнал да нанесат удара, съобщи Insider.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
9
 
7
 
! Отговори
В апартамента преди 11 месеца
Са открити 100 милиона долара! Всички отиват за финансиране на СВО!
47
2
 
0
 
! Отговори
кратко и ясно преди 11 месеца
До Анонимен 40 глупости
46
6
 
5
 
! Отговори
В апартамента преди 11 месеца
Били открити стеш от 100 кг кокаин, амфитамини, хероин и канабис!
45
6
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
ВСИЧКИ СДЕЛКИ ИМОТНИ В ОКУПИРАНИЯ КРИМ СЛЕД НАЧАЛОТО НА ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ СТАВАТ НЕВАЛИДНИ В МИГА В КОЙТО РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ПАДНЕ! И ДА ГО ПРОДАДЕ ВСЕ ТАЯ :D
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За 800 000 долара можеше да го купи само Пригожин. Но той падна от самолет.
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Безполезните форумни *** жънат победа след победа..... да ви имам и победата ....... то вече Украйна няма ама те побеждават.....
42
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
120 хиляди опитни бойци на Вагнер последните седмици сключиха контракти с руската армия. Само за последните няколко месеца са наети на договор 270 хиляди. С предишните 330 хиляди това са 600 хиляди добре обучени и мотивирани бойци. Плюс вече съществуващите части които провеждат СВО. Русия вече разполага с реално 1 милион обучена и модерно въоръжена армия, с боен опит, хора които вече са усетили мириса на барут. Как мислите, Путин е събрал 1 милион отлично въоръжена и обучена армия просто да си я държи за кеф?
41
5
 
3
 
! Отговори
Зеленски преди 11 месеца
Чудо голямо ще си взема друг в Кремъл като гътнем зануленото
40
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Украйна ще съди Полша, Унгария и Словакия, защото не искат да премахнат забраната за внос на украинско зърно, заяви заместник-министърът на икономиката на Украйна Тарас Качка в интервю за Politico.Нееещастници са укропитeците.
39
4
 
6
 
! Отговори
Споко преди 11 месеца
Споко, Путин е отчаян и плаче изоставен в бункера. Русия отстъпва.
38
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В момента Украйна изразходва 8 хиляди снаряда дневно, а промишлеността на САЩ произвежда месечно 24 хиляди - тоест за 3 дни. А Русия може да изстрелва 40 хиляди снаряда дневно, може и 50 хиляди, а може и 100 хиляди дневно - доставени евтино и качествени, Русия и Северна Корея използват един и същи калибър. Оказва се, че в Специалната военна операция не са нужни толкова високотехнологичи оръжия, ами добрата стра артилерия. И няма ПВО или система която да може да спре снарядите. Украинсктите бандити ще бъдат заляти с плътен стоманен дъжд.
37
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хахахаххахаааа безполезни форумни ***!!!
36
7
 
13
 
! Отговори
рамзан кадиров преди 11 месеца
То хубаво ама кой ще го купи ? Че след година като Украйна си върне Крим ще трябва да го сдава обратно а парите си да търси от споделилия съдбата на кадафи Путин при Кобзон
35
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От 3 месеца руския башибозук само отстъпва... Това са фактите русофилчета. Всички западни оръжия на Украйна превъзхождат по точност и далекобойност тези на Русия и това се признава от самите руснаци на всички нива (и от военните и от пропагандистите) . Западът и САЩ ще помагат на украинците до краен успех и освобождаване на абсолютно всички окупирани територии, включително и Крим. Просто нямат друг избор...
34
4
 
4
 
! Отговори
Нещо преди 11 месеца
Той си има скрити апартаменти и вили в Египет, Тоскана, Лондон, Израел, Киев и Фрорида..най малко..прехвърлени на трети лица!
33
1
 
3
 
! Отговори
А бе преди 11 месеца
А бе, а какво каза Столтенберг. Май започва да им просветва, че не става дума за Украйна, а целта на СВО е НАТО да се изтегли от източна Европа.
32
0
 
5
 
! Отговори
Ааааа преди 11 месеца
сега разбрах Зеленски защо иска Крим! За да не си загуби апартамента! Тогава, може Путин да взел Крим заради апартамента на Зеленски?
31
7
 
1
 
! Отговори
Споко преди 11 месеца
Споко, сега от западна Европа се връщат в Украйна поне 2 милиона украинци в мобилизационна вързраст, зимата обучение на военни тренировъчни лагери и лятото 2 милиона на контранаступ към Москва.
30
3
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
и не само на зеленски а на всички от бан=да=та в бункера
29
0
 
5
 
! Отговори
Парите от продажбата преди 11 месеца
Са отишли за ракети за Киев! Финансират СМОто!