Русия иска да продаде апартамента на Зеленски в Крим

Мезонетът струва $800 хиляди
18 сеп 2023 20:57, Нели Христова
162
Русия иска да продаде апартамента на Зеленски в Крим
Снимка: БГНЕС

Руските власти, окупирали Крим, казаха по-рано тази година, че са национализирали 500 имота в региона.

Сега назначени от Русия служители в Крим, след като Русия анексира полуострова от Украйна през 2014 г. - казват, че скоро ще продадат на търг около 100 от тези имоти, съобщи Ройтерс.

Сред тях е апартаментът на украинския президент Володимир Зеленски.

Властите вече са продали няколко имоти на обща стойност 8,51 милиона долара, каза Владимир Константинов, председател на кримския парламент, според Ройтерс.

Руски официални лица за първи път обявиха през май, че ще продадат апартамента на Зеленски в Крим и ще използват приходите за финансиране на войната си в Украйна, съобщи Insider по-рано. Смята се, че мезонетът, който се намира в курортен град на Черно море, струва около 800 000 долара.

Съобщението за планирания търг идва, след като украинските сили нанесоха ракетен удар срещу руска военноморска корабостроителница в Крим в сряда сутринта, съобщи по-рано Insider.

Ударът повреди руския десантен кораб Минск и атакуваща подводница.

Украинците и кримските татари - партизанска група, която се бори с руските сили в окупираната територия - казаха, че двоен агент в руската армия им е помогнал да нанесат удара, съобщи Insider.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е трябват им доларчета, да купуват от Ким.
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Продавай! На руснаците щом им запорират сметки и имоти, прави същото.
106
5
 
7
 
! Отговори
Муньо Радев преди 11 месеца
Лилипутлер няма да съществува още много, барабар с онова зализано севернокорейско Ким Нещо Си, с което се целуваха във Владивосток онзи ден. Родния путинопитек се подмокря като чуе Русия и Северна Корея :D
105
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
да опашат целияМинет с легла койки ама на всякъде и го напълнят с тежко ранени, кървящи и стенещи украински войници да видат апартаментаМинет преди да починат закаквогавно са им откъснати ръцете и краката
104
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Путин иска да прибере кеша от имотите на Зеленски в Крим и да се скрие зад Урал. Само че в момента всички сключили имотни сделки по време на руската окупация продават в Крим и се готвят да бяга към Русия и никой не купува. Украйна официално обяви че след освобождаването на Крим всички имотни сделки от 20 феруари 2014 насам се анулират и могат да бъдат потвърдени единствено от украинския съд. Това е причината Путин да търси бaлама който да плати кеш имотите на Зеленски.
103
3
 
11
 
! Отговори
Але преди 11 месеца
колкото и да пишете глупости, факт е, че Крим е автономна република, която се отдели от Укранйа, когато Украйна пое прозападен курс.Също както Косово се отдели от Сърбия. Много е двулично да се признава Косово, а Крим - не.
102
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Затова ли била цялата работа ...
101
5
 
7
 
! Отговори
А? преди 11 месеца
Апартамент ще продават, но нотариален акт за земята роските имат ли? ХА ХА ХА
100
1
 
4
 
! Отговори
ТИ преди 11 месеца
Би ли си купил апартамент в Крим?Струва толкова колкото някой би дал.
99
0
 
4
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 11 месеца
До Анонимен 106: "Какъв е този мезонет демек малък апартамент"? Мезонет, драги, не значи "малък апартамент" а апартамент на два етажа. Ако искаш да видиш колко струва един мезонет напиши "Цени на мезонети в София". Започват от 200 хиляди евро.
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ахахах аз лично бих го отдал за ползване на порно индустрията.
97
5
 
9
 
! Отговори
Кой какъв е преди 11 месеца
Укронацистите от Киев ограбиха пенсиите на милиони пенсионери от Донбас, а Русия, след присъединяването на Донбас, им даде пенсии от бюджета на Руската федерация. Нека продадат луксозният имот на Зеленски. За това, което са ограбили от Киев това ще бъде само малка компенсация.
96
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какъв е този мезонет демек малък апартамент за толкоз много долари сякаш е апартамент на техен идол от КВН.
95
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
преди четири дена беше обявен на търг и купен,много обекти в Крим собственост на украински олигарси също бяха обявени на търг
94
1
 
3
 
! Отговори
До 100 преди 11 месеца
До Мда "ние не можем да си позволим и хляб вече" Айде, стига бе! Ти да не си от тези зърнари дето реват, че ще фалират и няма какво да яват, а само за последната година налапаха многомилионни субсидии, карат си Бентлита, люшкат се на яхтите, но се опитват да ни убедят, че са бедни като църковни мишки.
93
3
 
4
 
! Отговори
Мда преди 11 месеца
Христо иванов или просто киро да го купят те саму фенове - ние не можем да си позволим и хляб вечеПромяната продьлжава
92
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
В Крим няма такива цени на имоти, дори и на най-луксозните. Целта на упражнението е ясна - да се внуши с какви невероятни средства разполага Зеленски. А той си беше успешен шоумен и очевидно печелеше доста добре. Как нашият Славуца ската милиони, а си е направо посредствен.
91
2
 
9
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 11 месеца
Голям пропуск - руската пропаганда забрави да спомене, че в апартаментът са намерени свастики и ритуални предмети за западна черна магия!
90
3
 
7
 
! Отговори
Пенчо преди 11 месеца
Свършиха паричките ли? Путина гладен?
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Къв апартамент бе, той има там супер имение, я да кажете истината и да дадети снимки та да видят всички!