Кои са четирите качества на Тръмп, които са привлекли Мелания?

Тя агресивно промотира мемоарите си
8 окт 2024 21:00, Нели Христова
78
Кои са четирите качества на Тръмп, които са привлекли Мелания?
Снимка: БГНЕС

Мелания Тръмп разкри четирите качества, които за първи път са я привлекли към нейния съпруг, милиардерът, имотен магнат, превърнал се в бивш президент, превърнал се в кандидат за президент на републиканците през 2024 г. Доналд Тръмп.

В последното видео в социалните медии, популяризиращо новите й мемоари "Мелания", бившата първа дама и модел си спомня момента, в който двойката се среща за първи път в Ню Йорк през 1998 г.

"От момента, в който Доналд и аз се срещнахме, имаше неоспорима искра", заявява тя. "Имаше нещо магнетично в него: неговата увереност, неговият чар, неговият хумор, неговата визия."

"Нашата сватба беше красива афера – спираща дъха рокля, перфектно създадено меню от известен готвач и завладяващи изпълнения на живо от музикални легенди", допълва тя.

Монтаж от снимки от сватбата, която се проведе в клуба Мар-а-Лаго на Тръмп в Палм Бийч, Флорида, светва по време на видеото.

Известни личности и обществени фигури, включително Дон Кинг, Барбара Уолтърс, продуцентът Марк Бърнет, Тони Бенет, Били Джоел, Пол Анка, Саймън Коуел и Руди Джулиани, бяха сред гостите на церемонията, припомня The ​​Palm Beach Post.

Краткият клип е последният споделен от Мелания, който включва предстоящите й мемоари, които се появяват днес.

След като изигра много малка роля в президентската кампания на съпруга си този път, освен да се появи за кратко на Републиканската национална конвенция в Милуоки през юли, Мелания внезапно се върна в светлината на прожекторите, за да популяризира агресивно книгата си за консервативните медии през последните седмици, като последно говори с Мария Бартиромо в предаването Sunday Morning Futures на Fox News през уикенда.

В книгата, чиито предварителни копия бяха получени от The Guardian и The Daily Beast, бившата първа дама разкрива позицията си относно правата на жените и достъпа до аборт, разказва за неразрешено посещение в Ситуационната зала на Белия дом и защитава кариерата си на гол модел.

"Винаги съм вярвала, че е изключително важно хората първо да се грижат за себе си", пише тя за аборта в явен разрив със съпруга си.

"Това е много ясна концепция; всъщност всички ние се раждаме с набор от основни права, включително правото да се наслаждаваме на живота си. Всички ние имаме право да поддържаме удовлетворяващо и достойно съществуване. Този подход на здрав разум се прилага към естественото право на жената да взема решения за собственото си тяло и здраве."

Други видеоклипове, популяризирани в социалните медии, я виждат как атакува ФБР за влизането му в Мар-а-Лаго през август 2022 г. в търсене на секретни документи, припомняйки си раждането на сина си Барън Тръмп и неговите преживявания на тормоз, осъждайки предполагаемите усилия да "заглуши" бившия президент и намеквайки за перспективата за заговор в първия опит за убийството му в Бътлър, Пенсилвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от САЩ
Тежки въпроси към Харис, на по бира с Колбърт и какво ще я различи от Байдън?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
3
 
! Отговори
az преди 1 седмица
Ето как са разделени тези четири качества : 7 000 000 000$
66
0
 
6
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 1 седмица
Не са четири-едно е и това са мангизите.Пък тя нека си фантазира...
65
0
 
5
 
! Отговори
Кралят на Бонго преди 1 седмица
Мисля че няма нужда да си купувам мемоарите й за да позная.1. Пари 2. Мoney3. Денги4...и разбира се, Мангизи!
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руски ибббрик и млада ***. Нещо като Болен и Деница. С тая разлика, че Болен не е милиардер, а най-обикновен алкохолик...
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Причините не са 4 а са 2. Първата е 78 години, а втората - над един милиард долара.
62
0
 
1
 
! Отговори
Проф. Юлиян Вучков преди 1 седмица
"Гледаме ви всяка вечер и харесваме у вас една черта. Знаете ли коя е тази черта?" - Не знам, вие ми кажете! "Тази която разделя *** ви на две части"
61
0
 
8
 
! Отговори
Нова преди 1 седмица
Поздравявам всички с песента на АББА - мъни, мъни, мъни. Да летиш на частен самолет и да живееш в голямо имение е по-хубаво, от това да летиш в бюджетна авиолиния и да се вреш по общежитията под наем и да съжителстваш с хлеб арки, дървенници и др. И всяка моделка ще ти каже, че е по-добре да плаче в ролс ройса, отколкото да е щастлива на велосипед
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
1 - Уж много МНОГО големи пари2- много пари3-предбрачен договор и пари4-предбрачен договор,задължения,издръжка ...и париТа те такаИнтереса... (я)....клати феса
59
1
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Послъгва Мелания.Не е търсила четири качества.Идва от бедна Словения през 90-те.Видяла е богат чичко-паричко и е била готова.Само това качество е предостатъчно.На тези легенди може да се вържат американците.Тук сме се нагледали на манекенки и чалгарки,които като видят пачката и вече са заели подходящата поза.
58
0
 
5
 
! Отговори
Бай Дуню преди 1 седмица
Бай Дуньо нема никакви качества - само кинти и имоти. По всичко изглежда, че златотърсачката ще гушне 1-2 милиарда на изпроводяк
57
4
 
3
 
! Отговори
Истерически Паркинг преди 1 седмица
Бай Дуньо - Пpocттия много я е впечатлил с умните си мисли за лечение на ковиТ с белина и борба на врага с мили думички, от които ги побиват тръпки, гарнирани с бой с гол гъZ по ташaTSите и разбира се с изневерите му с порно звезди и подтикване на американското общество към разпад и бунтове. Бахахахаа
56
0
 
6
 
! Отговори
Баба Гошка преди 1 седмица
Брех, Папо, голям анализ й направи на Тръмпката как се чувствала употребена и унизена. Аз пък ще ти кажа как по-вероятно се чувства. 1. Оженил се е за нея. Не да я подмята и употребява, а да му е законна съпруга и майййка на законното му дете от нея. Не като поне 50% от българските мъже, които искат да съжителстват с теб и да те ползват, а ако искаш нещо повече, ааа, не мой сега, още съм млад /на 35+ години само, дете, брак, забрави/. 2. СТАНА ПЪРВА ДАМА. Не на някой оттпадък придатък.
55
3
 
2
 
! Отговори
Нострадамус преди 1 седмица
Не успях да прочета статията, но предполагам ,че качествата са:- Пари-Имоти-Много пари- Сериозно количество париМоже и да е чаровната усмивка,кой знае
54
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 седмица
Пари,влияние,популярност...А четвъртото какво е?..-"Креватни способности " ?
53
1
 
5
 
! Отговори
Копейки що виете бе? преди 1 седмица
И.ахти нарцисистите тез копейки. Нито някой е споменават Путин , ни Сталин ни Ленин какво се включвате като вибратор на Стара мома от сутрин до вечер на всяка новина ? Четете си Маркс и Енгелс и Z глупостите гледайте си телеграм и не ни занимавайте с комплексите си
52
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Краварски сайтове с краварски новини за краварски изчадия.
51
1
 
7
 
! Отговори
Ха ха преди 1 седмица
Не са толкова много,само едно качество я е привлякло и това са парите!
50
3
 
4
 
! Отговори
Между другото преди 1 седмица
Нашето момиче Мария Бакалова ще играе Иванка Тръмп сега в тоя филм за тръмп който излиза
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аутизъм,Деменция,Алцхаймер,Даун!
48
1
 
7
 
! Отговори
Живко преди 1 седмица
100% от известните красиви български млади жени , са на мнение ,че Тръмп е красив,строен ,елегантен,чаровен , сексапилен, мускулест ,забавен ,умен мъж на средна възраст.