Байдън къса изборна маргаритка: Да се откажа ли, да остана ли?

Изразил опасения относно кандидатурата си пред свой съюзник
77
Байдън къса изборна маргаритка: Да се откажа ли, да остана ли?
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Джо Байдън е казал на свой съюзник, че знае, че може да не успее да спаси кандидатурата си, ако не съумее да убеди обществеността през следващите дни, че е подходящ за тази работа след представянето си на дебатите миналата седмица, съобщи  вестник "Ню Йорк Таймс".

След излизане на публикацията говорителят на Белия дом Андрю Бейтс написа в социалните мрежи: "Това твърдение е абсолютно невярно".

"Ню Йорк таймс" отбелязва, че човекът, с когото е разговарял Байдън, е негов "ключов" съюзник, но не разкри името му.

Цитираният разговор е първият публичен знак, че президентът обмисля сериозно дали може да се възстанови след катастрофалното си представяне по време на дебата с Доналд Тръмп на 27 юни, отбелязва "Ню Йорк таймс".

Нарастват опасенията относно жизнеспособността му като кандидат и дали би могъл да изпълнява функциите на президент още четири години, допълва вестникът.

Високопоставен съветник на Байдън, който също говори при условие за анонимност, за да обсъди ситуацията, заяви, че президентът "добре осъзнава политическото предизвикателство, пред което е изправен".

Според заглавието на статията Байдън е казал на съюзника си, че обмисля дали да продължи да участва в надпреварата за преизбирането си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: избориДжо Байдън
Още от САЩ
Корупцията в Украйна може да я спъне за НАТО
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Как ще се откаже? Милионите събрани за кампанията му на кого да ги предаде? Какво ще стане с престъпника Хънтър?
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
И докато се чудил, заспал. През това време умните и красиви го избрали за президент!
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дано спечели Джо за да затънат още повече
46
0
 
4
 
! Отговори
ДемОнКратите преди 2 дни
имат Опит в Има Човек Има Проблем, Няма Човек - Няма Проблем! Питайте Кенеди, ако не ми вервате!!
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Две табели само? Чемто имаше и такива с дилдо (секс играчка) и прочие пред Белия дом, но не писахте за тях.
44
0
 
2
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 2 дни
Днес къса маргаритки, утре гушка букети-всичко върви по план!
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Напротив, дедото вчера каза че никой не може да го откаже от надпреварата. Въпреки, че и донорите му вече го изоставиха. Само жена му още не иска да си признае. Но явно накрая ще трябва да го изведе от сцената в усмиритела риза. Нещо в което те двамата непрекъснато обвиняваха Тръмп. Но както се казва, когато копаеш гроб другиму, сам падаш в него...!
42
3
 
2
 
! Отговори
българина преди 2 дни
те вече са му я откъснали, Камала ще е, и ще стане президент. Сигурен съм
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
нека остане и без това всички разбраха че той е пълна нула и не взима никакви решения
40
0
 
10
 
! Отговори
до 52 преди 2 дни
за каква украйна бръмчиш бе? то такава страна няма вече...
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ще принудят Бай Дрън да се откаже,защото главната сатанистка иска да покаже на света си кръвожадното си лице.Ще я видите и вие.Цветнокожа е.Иска да кacтрирa всички мъже чрез ЛГБТ пропаганда.Мрази ги заради острова на Епщайн където е била.Мрази всички хора,защото са си затваряли очите за този остров.Вече почнаха от вчера и с пропагандите мъжете да се каcтpират,за да живеят по-дълго.Вижте сами статиите от вчера ако не вярвате.
38
4
 
4
 
! Отговори
ДЖО БАЙДЪН преди 2 дни
ЩОМ ИЗКАРАХ СКАПАНИЯ ДЕБАТ , ЗНАЧИ СЪМ НАПЪЛНО ГОДЕН ДА БЪДА И ПРЕЗИДЕНТ!!! САМО ДА СПЕЧЕЛЯ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ВИ ОБЕЩАВАМ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ИЗБИТИ ТЪПУТИНИСТИ ДА ИМА ОЩЕ В УКРАЙНА! НАПРАВО ЖИВ ТЪПУТИНИСТ НЯМА ДА ОСТАНЕ В УКРАЙНА!
37
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тръмп го знаем, германски потомък на хора отишли в САЩ след капитулацията на Германия срещу СССР. Нормално е да чувства в себе си нотка на огорчение за ВСВ. Аз лично не познавам германец който да не е расист, сексист, антиславянин и истински мъж. Така че мисля че Доналд Тръмп ще скалпира Владимир Путин.
36
1
 
6
 
! Отговори
White America преди 2 дни
Само ако направиш Америка отново бяла Джо. Ако искаш се отказвай, ако искаш работи. Избора е твой.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вчера руските пранкери Вован и Лексус хванали доста едра риба на гола кукичка - дъртата вещица Килъри Клинтън. Рептилката е особено злобна и мрази всички руснаци, зер си мисли, че Люински е руска фамилия след оня резил в Оралния кабинет. Та вчера пранкерите са плъзнали Килъри с фалшив Порошенко и вещицата заяви, че хохлите трябва да направят още един контранаступ, за да спечели Бай Дън! Излиза, че изборната победа на Дименций е заслана с труповете на Тарасите и Миколките.
34
4
 
1
 
! Отговори
РусоФил ПутинИст преди 2 дни
2ри Мандат на Бай Дэн - няма по-голяма Награда за Нашият Върховен и Велик Лидер Пютин!
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 42 Бай Дън е най-изгоден за руснаците, ако не се лъжа Путин или Песков го казаха това. Със съвременни медикаменти Самоходния дядка може да избута още един мандат! К'во му е - пада само веднъж месечно, само веднъж седмично му залепва главното реле... Идеален!
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Да, ама точно на тези "дебати" го забелязахте Бай Дрън, че го клатят по LPT порта! Точно сега го забелязахте, че е Дедо Дименсий е тотално смачкана торба с екскременти и кукла на конци. Вече не е смешен, вече е жалък и буди съжаление. Най-страшното е, че Тръмпонио е същата бира - неуравновесен дърт пръч, плещи глупости, бълва слюнка. Вместо да издигнат някой млад и РАЗУМЕН кандидат, кукловодите пробутват на омерикън пийпъл разни безмозъчни мaлoyмници! Доста ще им е трудно на руснаците с такива..
31
2
 
4
 
! Отговори
л0ш пр0р0к преди 2 дни
ако Тия с Милиардите вече не го Искат, т.е. ЮдеюСемитите които Контролират НаПълно САЩ от Вече над 100 години, то просто Една Сутрин няма да се Събуди и ще ни Съобщат, че Внезапно ни е Напуснал! така, стават нещата с НеУдобните вече в САЩ, а като са на Възраст - още по-лесно - няма подозрение и теориите на конспирации - звучат НеЛепо, в смисъл не е нужно, да е трудно за Вярване като с Кенеди!
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не знам дали кадрите са автентични, но аз съм гледал поне 4 видеа, в които при появата на Байдън се скандира фак ю Джо Байдън. Интересното е, че в началото стария *** си мисли, че го поздравяват и отива да ги поздрави с безкрайно тъпата си усмивка на мумия. Вчера успя да направи поредния гаф, снимаха го как като се зздрависва с един не гър, с лявата си ръка започва най-гнусно да го гали, не гърът се стъписа яко. Но това е кредото на демократите за еднополовата любов, мъжеложство.