Байдън къса изборна маргаритка: Да се откажа ли, да остана ли?

Изразил опасения относно кандидатурата си пред свой съюзник
77
Байдън къса изборна маргаритка: Да се откажа ли, да остана ли?
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Джо Байдън е казал на свой съюзник, че знае, че може да не успее да спаси кандидатурата си, ако не съумее да убеди обществеността през следващите дни, че е подходящ за тази работа след представянето си на дебатите миналата седмица, съобщи  вестник "Ню Йорк Таймс".

След излизане на публикацията говорителят на Белия дом Андрю Бейтс написа в социалните мрежи: "Това твърдение е абсолютно невярно".

"Ню Йорк таймс" отбелязва, че човекът, с когото е разговарял Байдън, е негов "ключов" съюзник, но не разкри името му.

Цитираният разговор е първият публичен знак, че президентът обмисля сериозно дали може да се възстанови след катастрофалното си представяне по време на дебата с Доналд Тръмп на 27 юни, отбелязва "Ню Йорк таймс".

Нарастват опасенията относно жизнеспособността му като кандидат и дали би могъл да изпълнява функциите на президент още четири години, допълва вестникът.

Високопоставен съветник на Байдън, който също говори при условие за анонимност, за да обсъди ситуацията, заяви, че президентът "добре осъзнава политическото предизвикателство, пред което е изправен".

Според заглавието на статията Байдън е казал на съюзника си, че обмисля дали да продължи да участва в надпреварата за преизбирането си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: избориДжо Байдън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ами ако предложат друг кандидат дълбоката държава трябва да го дро*гира за да го изравни с умствения капацитет на памперса за да е лесно управляем или просто лоботомия тва ще го направи перфектен.
25
0
 
7
 
! Отговори
Някой си преди 3 месеца
Ох Горкият! То той самият вече е " Откъснат" всякак!-:(
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И двамата са много затънали, Тромпета харчи ДЕСЕТКИ милиони от парите на дарителите за защитата си по всички дела. Другият пък гледа да спаси синковеца от затвора.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Демократите направиха голяма схема като пуснаха Байдън напреде. Сега като го махнат хайпа ще е много голям без значение кой е новия кандидат, Уитмър или Гавин.
22
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гавин Нюсъм и Гретчен Уитмър. Пишете си тия имена и ги запомнете. Засега идеята е Уитмър да е вице, но все още нищо не е решено. Който от двамата да е президент, а другия вице, на Путин ше му избелят *** жлези. Тръмп няма шанс ама никакъв.
21
5
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 3 месеца
Важно е да се трият коментари,нали? Защото аз тук Ви предупредих,че нито Байдън,нито Тръмп ще бъдат Президенти на САЩ. Няма как да бъдат,защото оскверниха Президентската институция. А когато казвам,ще настоящият Президент на САЩ е и моят Български Президент,е защото без пряко участие на САЩ в управлението на Майка България Българите ще бъдем доекстерминирани от османските и съветски екстременти. И не греша като казвам,че истинският Президент на САЩ е господин Бенямин Нетаняху.
20
3
 
11
 
! Отговори
А1 преди 3 месеца
Байдън всяка сутрин става в 4 часа,защото в 3.30 вече се е напикал и трябва да му сменят гащите и чаршафите.
19
2
 
1
 
! Отговори
do 32 преди 3 месеца
такива като киро и кокоро нали? :))
18
4
 
2
 
! Отговори
В. Алексиев, Плевен преди 3 месеца
Байдън вече е толкова изкуфял, че вчера без малко да предизвика ядрен апокалипсис върху големите градове в Русия. Какво е станало. По време на среща с министъра на отбраната в Овалния офис е натиснал погрешното копче на бюрото му и вместо да поръча любимия си сладолед е задействал Военно Въздушните сили за нанасянето на превантивен ядрен удар по Руската Федерация. Единствено навременната реакция на министъра е предизвикала остъкляването на Москва, Петроград и другите големи градове.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Същото трябва да направят и поддръжниците на Тръмп. Някой трябва да им каже на тези свирепи старчета да си живеят старините и да не се занимават с проблемите на 3 генерации напред дето нито ги разбират нито имат решения. Да идват млади дето са по наясно от какво имат нужда сегашните поколения. А има много млади и умни кандидати и от двете партии.
16
3
 
9
 
! Отговори
ПРЕВОДАЧ преди 3 месеца
НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ ДЖО, НО Е ВРЕМЕ ЗА КРАЙ НА ТВОЯТА КАНДИДАТУРА
15
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Байдън е следващият президент на щатите, нито ще се отказва, нито ще губи избори. Знам, че е някаква сламка това за *** и феновете му, но е сламка...
14
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трън е по-зле от Бидона.
13
14
 
3
 
! Отговори
АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН преди 3 месеца
САМО ДА СПЕЧЕЛИ ДЖО БАЙДЪН ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ТЪ ПУТИНИСТИТЕ ОТ ДОНЕЦК ЩЕ БЯГАТ КАКТО БЯГАХА ОКУПАТОРИТЕ ОТ НАНАЗАДЕН КАРАБАХ
12
1
 
8
 
! Отговори
СМЪРТ НА ФАШИЗМА преди 3 месеца
СВОБОДА НА НАРОДА
11
0
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 3 месеца
Ами тук е България,не знаеш къде е Русия ли ориентирай се по звездите
10
16
 
6
 
! Отговори
АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН преди 3 месеца
До СЛЕД СТРЕЛБАТА/ Я ДА СЕ ОМИТАТЕ ОТ ЦЕЛИЯ ОКУПИРАН КРИМ , ЧЕ ЖИВ ТЪ ПУТИНИСТ НЯМА ДА ОСТАНЕ И ТАМ!
9
2
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 3 месеца
Добре, АнонимеН,ама си пий хапчетата редовно
8
7
 
2
 
! Отговори
АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН преди 3 месеца
До Очаква се 8/ ТО СЕ ОЧАКВА И ТИ ДЪ СИ ПУСНЕШ КУРШУМ В ГЛАВАТА ДО ДНИ АМА И ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ :D
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе не знам маргаритка ли къса или звездите му говорят