Гришо готов: С Агаси ще се бием докрай!

Свършихме добра работа, отсече първата ни ракета
27 дек 2018 16:23, Красимир Ангелов
29
Гришо готов: С Агаси ще се бием докрай!
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров пристигна в Австралия, където след няколко дни стартира новия сезон с участие на турнира в Бризбейн.

"Просто съм напълно готов. Това е едно от най-важните послания от Андре Агаси, а и от мен - готови сме да се бием докрай", написа Димитров в профила си във Facebook.

"Свършихме всичката необходима работа и това е най-хубавото, което можехме да направим. На всяко едно занимание се опитвах да давам по 100% от себе си. Надявам се това да се отплати и дано в Бризбейн изиграя няколко мача поред. Това ще ми вдъхне необходимото самочувствие", добави Григор Димитров.

Хасковлията стартира новата кампания на 31 декември в Бризбейн, където през 2017 година той спечели титлата, а след това ще участва на Откритото първенство на Австралия.

Американската легенда Андре Агаси влезе в щаба на Димитров като консултант в края на октомври, а негов личен треньор остава Дани Валверду.

Още тенис новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
1
 
! Отговори
славянин преди 5 години
Григор Димитров е предател на славянската идея защото си позволи да бие руснакът Андрей Рубльов.Никой булгарски спортист не трябва да си позволява да побеждава руснаци!!!Да на славянството , не национализма и спортистите предатели!!
27
3
 
1
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Истината е, че Григор Димитров и 1-ви да стане, пак ще бъде оплюван. Явно някои хора си хейтят ей така профилактично, защото не вярвам някой да им плаща да го правят в спортните статии, както е при тези с политическа насоченост
26
7
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
До Анонимените Гришо е срам за България.Всеки нормален българин живеещ извън Бъкгария се срамува от този ***-*** хасковски некадърен и *** селянин.
25
4
 
7
 
! Отговори
11 преди 5 години
То по-добре ще е дъртия Агаси да излиза да разцъка вместо дришото.
24
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** ще бие ама някой друг път.Тоя КaУН така и не разбра някои елементарни и основни истини.Жалък провинциален клоун.П. П. Проскубан се като някой дедо.......ХО-ХО
23
3
 
3
 
! Отговори
У бре преди 5 години
Ама не се бийте,ами тренирайте,че то не остана много светло бъдеще пред теб!
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
джокович с агаси беше кръгла нула.когато агаси си замина, джокович експлодира.дано и григор експлодира, като си тръгне агаси.
21
4
 
13
 
! Отговори
Анализ про преди 5 години
Според мен има талант, но психиката много му куца и почне ли да изостава в мач, почва да прави много груби грешки. Дори и по това колко се радва, че Агаси му помага, се разбира зависимоста му от външни фактори. Та той дори експериментира в момента с каква ракета да играе , а тенисист на 27-28 години, трябва да го в разбрал, това много отдавна още преди 8-9 години...
20
4
 
9
 
! Отговори
Хасково си е град! преди 5 години
И аз смятам че е доста пошло да се говори негативно за гр. Хасково.Другото което искам да споделя е че Брисбейн си е един частен турнир и не виждам какво толкова го коментираме :))))) Някаква си частна 250-тка като турнира в София например. Григор какво му обръща внимание на тоя Брисбейн та чак няколко мача се надявал да изиграе там...
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Известни хора от Париж, Лондон и Ню Йорк имат по-ниско самочувствие от софиянци, чийто град преди 140 години е бил просто едно село без улици и инфраструктура. То бива инфантилност, ама чак толкова. Всичко тече, всичко се променя. Преди 40-50 години 4-милионен Дубай е бил просто едно рибарско селище.
18
3
 
8
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Доказателство за наблюдението: Под всяка тема има изключителна агресия заради това че е от Хасково като се говори с разни нарицателни които Софиянци обичат да използват по отношение на техните фантазии за това какво представлява провинцията на България. Щото Хасково не е в България, а? Еми госпожите с елитни претенции от София не искат да приемат света такъв какъвто е, трябва им цел за проектиране на собствената си неосъзната селяния.
17
6
 
8
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Ами нямат големи очаквания Българите, не са го натоварили много, искат просто да е номер 1 в света, постоянно ако може, иначе "видяхте ли?" "толкова може". И да изглежда че все едно може да ги набие, иначе робската психика не намира силната ръка която подсъзнателно търси и "отмъщава"А да и да не е от Аскоо че Софиянци не могат да си обяснят как някакъв провансаджия може да е успешен на световно ниво.
16
7
 
4
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Софиянци триггеред. Човека не само е "селянин" ами е успешен.
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото направи, това е. Аз не знам защо хората имат някакво очакване. Който може да взема хилката, или децата му и да покажат повече. Много хора очакват с чужда пита помен - като бие и да кажат ето го, нашия би. Или пък да плюят как не е професор в Харвард, въпреки тениса.Каквото е постигнал досега е повече от всичко останало, а социализма отдавна свърши, за да плаща данък обществено мнение.
14
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ни занимавайте с тоя проскубан КaУН, МОЛЯ !!Провинциален Анонимник.
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В интерес на истината аз имам големи очаквания от него за следващия сезон, просто досега Григор след спадове се връща доста по силен след това.Понеже мина през спад логично се очаква силна година за него следващия сезон.Досега винаги се движел като вълна но сега вероятно ще направи доста висока вълна .
12
3
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 5 години
същият проблем го има 1 коментари някои други по-нагоре.
11
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гришу има само един проблем - че е с БГ генетика.
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Буден българин е Григор Димитров дава 100% от себе си пък каквото се получи.Коментиращ 1 дава 0 % от себе си и е недоволен че живото не му се подчинява в никой аспект.Позитивния българин и негативния Българин с резултатите от техния труд. От кого от двамата ще се поучите?
9
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Времето е пред Гришо въпреки завистливите ***.