Бербатов: Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски"

По думите му бой между фенове не е имало
17 ное 2023 08:40, Нели Христова
63
Бербатов: Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски"
Снимка: БГНЕС

"Изказах подкрепата си за мирен протест. Още в пет следобед бях на мястото, но не съм искал да си присвоявам протеста. Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски" . Ако им беше позволено да са на стадиона, нямаше да се стигне до тези ексцесии. Това каза пред bTV футболистът Димитър Бербатов.

Още по темата
Бой между фенове нямаше, каза още той. След 18 г. на некомпетентност беше ясно, че в един момент ще се стигне до избухване на емоциите. Всички знаем къде е проблемът, твърди Бербатов.

"Отговорността трябва да поемат ръководните хора от БФС, които незабавно да подадат оставка. Ако има превишаване на правомощията на полицията, трябва да се обърне внимание и на това", каза Бербатов. Той се надява да получи писмата от УЕФА, за да се разбере истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Докараните с автобуси хулигани от Варна, които бяха в основата на сбиването, фенове на Черно море ли ще ги пишем или на Възраждане ?
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бербатов трябва да понесе своята отговорност като организатор на "протеста", който всъщност си беше един планиран погром. Командите му се даваха от Зайчарника в Банкя.
15
14
 
10
 
! Отговори
Не обединява преди 9 месеца
Бербатов е един Остап Бендер, търчолъжник. Това,че бойкотира националния отбор не се забравя. Не е човек който обединява. Егоист и сметкаджия.
14
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
бербатов предизвика кървави кланета а сега се прави на ухапан. ти ли ще платиш на жертвите бе чорбар?
13
7
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 9 месеца
До Анонимен 2 === Левски и Ботев не са мечтали България да е руска губерня, както мечтае дрОгаря Кoпейkин. Също така няма място на света, където всички да са с равни доходи. Как мислиш, дали е справедливо една неука чистачка без образование да взима колкото един мозъчен хирург? И по етнос няма как да сме равни. Един се ражда църeн гаджaл, друг се ражда бял, рус и синеок като скандинавец :))) Затова по-добре е да не пишете глупости тук, че да се излагате :)))
12
11
 
7
 
! Отговори
Пипи преди 9 месеца
Aко Барбуков беше нормален нямаше да живее в България.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Наистина страхотно обединение! Но защо, когато трябва да се обединим в името на други много по- важни обществени каузи, ходим за гъби или седим на дивана?
10
3
 
9
 
! Отговори
8888 преди 9 месеца
ЩЕ СЕ ПОВДИГНЕ ЛИ ОБВИНЕНИЕ КЪМ ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ .
9
11
 
8
 
! Отговори
Петров преди 9 месеца
Бербатов нали щеше да работи в Ман Юнайтед или в световната футболна федерация, какво се загрижи за българския футбол? я да види чиче стоиче - си прави реклами и си трае
8
3
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 9 месеца
Много си *** Саше,подкрепяш тия наглеци от БФС,дето съсипаха футбола,и правят само схеми,корипци до девето коляно.КЗБФС и оставка!
7
5
 
9
 
! Отговори
Дзивко преди 9 месеца
И Пеле да беше шеф на футболния зъюз, тия агитки като са на едно място винаги се бият, толко им е акъла и за това живеят
6
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На този от снимката, трябва да се повдигне обвинение за подстрекателство към безредия и нарушаване на закона. А оставки и пр. футболни дела, да си остават в събранията на БФС. Пощуриха държавата ! А футбола е само игра и нищо повече.
5
4
 
12
 
! Отговори
СДВР Мафия преди 9 месеца
Най голямата опг( организирана престъпна група) е столична дирекция на вътрешните работи шири се корупция навсякъде редовите полицай работят за лихвари и дилъри пазят крадци КОГА ИНСПЕКТОРАТА НА МВР ЩЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ СДВР??? Шенген през крив макарон !!! Европа следи отблизо събитията във България
4
16
 
7
 
! Отговори
O tempora o mores преди 9 месеца
Времената се менят, поколенията също! Време е един стар алкохолик да бъде сменен от по-актуален наркоман!
3
34
 
9
 
! Отговори
Жан Виденов преди 9 месеца
Видял си дядовия ми.Агитките се сбиха помежду си.Поеми отговорност за безредиците в София.
2
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
гласувайте пролетта за Възраждане-ППДБ да си върнем България за която са мечтали Левски и Ботев където всички са равни по доходи, етнос, раса, полова идентичност и сексуална ориентация !
1
26
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 9 месеца
Ало Митко, Бербатов доволен ли си ,нещо да кажеш нали протеста щеше да е мирен.Впрочем знам какво ще кажеш ексцесиите са по поръчка на Перуката,за да ме натопят,че аз съм инициатора на протеста.