»вет, обвинена за смъртта на баба си ¬иолета ƒонева: Ѕ€х на н€колко вида дрога

¬земала наркотици от 13-годишна
ќбновена: 7 ное 2023 13:35 | 7 ное 2023 13:35, —тела —то€нова
55
»вет, обвинена за смъртта на баба си ¬иолета ƒонева: Ѕ€х на н€колко вида дрога
—нимка Ѕ√Ќ≈—, архив

19-годишната »вет —тайкова, ко€то е подсъдима за убийството на баба си актрисата ¬иолета ƒонева, разказа за кошмара, през който е минала, докато се е дрогирала, по време на делото в —офийски градски съд. 

»вет чете от тетрадка прежив€вани€та си, както в ден€ на убийството 19 октомври 2022 г., така и преди това.

ѕлачейки, т€ разказа, че взимала наркотиците от 13-годишна.  «апочнала с хапчета и трева. Ќа 14 вече приемала Ћ—ƒ  и амфетамини.

"Ќа 15 ме арестуваха, нашите се разделиха. — майка ми се изнесохме при баба ми и д€до ми. ѕрез ц€лото време б€х на амфетамини. Ќе сп€х, на €д€х", разказа т€. —лед това се изнесла на квартира, започнала да взима тежки наркотици - пико, кристали, Ћ—ƒ, кокаин, амфетамини, халюцигенни гъби, метамфетамини. “ова продължава 3 години.  огато станала на 17 години започнала да получава халюцинации, виждала маскирани хора, чувала гласове, пише "24 часа".

 огато била под въздействието на наркотиците, ставала агресивна.

ќще по темата

"Ќе помнех нищо, после чувствах огромна вина", каза т€. “огава потърсили лекарска помощ. — психиатъра, при когото ходела, говорила да влезе в комуна, след като навърши пълнолетие.  огато се прибирала, тр€бвало да излезе веднага.

"Ѕаща ми ме вкара в лудница. »мах тежко детство, посто€нни скандали вкъщи, като дете изпадах в истери€, удр€х си главата", разказа »вет.

ѕрез л€тото на 2022-а »вет напуска квартирата и отива да живее при родителите на майка си. —лед две седмици обаче те € изгонили, защото счупила стъкло на врата.

“огава се преместила при гаджето си ¬иктор, който също беше разпитан днес. ѕо това време опитала да се самоубие. »скала да скочи от 23-и€ етаж на един строеж на бул. "’ристо Ѕотев", но полет€ла от четвърти€. »мала пукнат таз и срамна кост.

ѕрипомн€ме, че т€ уби по особено жесток начин актрисата ¬иолета ƒонева, като й нанесе 54 удара с нож.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


55
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
42
1
 
0
 
! ќтговори
 отка преди 3 месеца
ƒо “о има ли м€сто ѕринципно има. Ќо тр€бва да внимаваш да не те хванат.
41
0
 
8
 
! ќтговори
–оза преди 3 месеца
“ази в затвора поне ще бъде лишена от достъп до наркотици,но въпреки това от не€ вече не става човек!ѕсихиката и е увредена тежко !∆алко,един млад живот,тръгнал в крива посока,и н€ма оправ€не!
40
1
 
9
 
! ќтговори
“ео преди 3 месеца
ѕървите седем. ќтделно да не ти идва в къщата. Ќа 13 години?!?  ъде са гледали родителите?!? Ќе и давайте пари а една закуска сутрин и това е! ќб€д и вечер€ в къщи. Ќикакви нови маркови дрешки, които може да продаде. Ќа 13 - с при€тели до 8 часа и телефоните на родителите им. ¬ 8.01 телефонен разговор. “и€ деца не зна€т какво е отговорност, как се изкарват пари - покварена е от живота - не € оправдавам, нонизборът не е бил само неин. Ќа 30 ще е аут, дано да е по-добре!
39
1
 
1
 
! ќтговори
аз преди 3 месеца
ƒо јнонимен 29јйде стига с тези разговори със психиатри. «а вс€ко нещо първата ви работа е да дойдат психиатри да разговар€т. —танало земетресение и веднага тълпа психиатри влизат в училищата да разговар€т със учениците защото всички са толкова стресирани че не могат да си отвор€т тиктока и да пускат си селфита. ***.
38
0
 
7
 
! ќтговори
јдвокат на д€вола преди 3 месеца
ѕовечето неща дето ги разправ€ сигурно са верни, но цели€ сценарий на четенето от тетрадката много ми намирисва на добро адвокатско изпълнение. ÷елта изглежда е да се изкара невмен€ема жертва на дрогата, и да мине със вкарване в програма за лечение на наркомани за година и условна присъда в последствие. Ќе знам какъв адвокат си е взела, но €вно не е толкова евтин.
37
0
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ƒа си родител отговорността е огромна към децата. » така преди да се взима решение за брак или съвместен живот мъжът и жената . ƒобре да премислете в каква среда ще ги създават . —редата е основен фактор
36
2
 
14
 
! ќтговори
”жас преди 3 месеца
Ќ€кой родители не тр€бва да имат деца. Ќе е само да родиш едно дете и да го оставиш.  ой ще го възпитава? –одителите са виновни.
35
0
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
¬ много държави има принудително лечение у нас как е имам роднина с шизофрени€ и не мога да го накарам да, се лекува те не се признават за болни сами отказват лечение а н€ма закон който да го накара и при наркомани те е същото
34
3
 
10
 
! ќтговори
“ова са потомците преди 3 месеца
на изкуствено създадената "интелигенци€" от средите на лyмneнnpoлeтapuaтa, с ко€то "другарите" са заменили висшистите, завършили образованието си в «ападна ≈вропа преди 1945 г. ¬ажното е било след като бъдат назначени на различни позиции, да подиграват колегите си "интелигенти от царско време" и бързо да ги пенсионират. ¬ижте 2-те поколени€ след 9 септ. в родата на тази малка napцaлeca - колко са академиците, професорите, доцентите, даже и зам.министър, все от Ѕ ѕ/Ѕ—ѕ включително с мандат на ƒѕ—
33
0
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
Ќа мен пък ми е жал за ¬иолета ƒонева. Ѕеше прекрасна актриса и жена. » не тр€бваше да си отива по то€ жесток начин.¬сички били вдигнали ръце от внучката и €вно са € оставили да си чупи главата. », май го постигна.
32
1
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ўе има какво да разказва в —ливенски€ манастир. Ќа колко вида дрога, откъде са били парите. —лед 8 години ще € пуснат за добро поведение.
31
1
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ћного пари, богато семейство, пари за дрога от родителите, апартаменти, купон.
30
11
 
11
 
! ќтговори
 омбайнер преди 3 месеца
ƒа не забрав€ме, че такива са умно красивите. «амалко да се стигне до същата трагична съдба във ‘ренската гимнази€ тази Ќедел€ когато жена скъса бюлетината на майка си, защото гласувала грешно. ¬отът беше анулиран предаде ЅЌ“....
29
1
 
27
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
∆алкото е, че от едно прекрасно, усмихнато и щастливо дете, поради безхаберие на родителите сега това момиче ще влезе в затвора за дълго и реално животът за не€ приключва.  ак е възможно да допуснеш 13г. дете да взема хапчета и да пуши трева и да не вземеш мерки!?!  акво си очаквал да се случи! –одителите тр€бва да ги съд€т заедно с не€. ј напоследък гледам, че масово деца в 5-ти и 6-ти клас се движат открито с вейпове в ръце, даже и в училище и никой нищо... ј после - *** ние не знаехме...
28
2
 
21
 
! ќтговори
ѕо същество преди 3 месеца
јко слушаме нашите либерални "при€тели", те ще кажат: <ћарихуаната не е наркотик. ѕовечето наркотици не вод€т до пристраст€ване. Ћ—ƒ не е опасно. “ова не са наркотици, които причин€ват вреда или са първа стъпка към по-тежки наркотици. ”законете всичко.> ƒобре. ѕосле ще имаме хора с халюцинации по улиците и какво ли не. јй малко.
27
2
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
минимум 20 години затвор, лекции за вредата от наркотиците с други наркомани, разговор с психолог и общественополезен труд непрекъснато“ова е най-мекото възможно наказание, след 20 години да се прецени дали може да бъде пусната
26
1
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
–одителите са виновни
25
1
 
31
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
Ќа спирката съм с двете си внучки 6/8г, идва компани€ 15/16г деца- псуват, крещ€т неадекватни, гледащи, но едва ли виждаха нещо.ƒойде автобуса, и двете ми момичета се държаха за ръката ми, а аз не знаех какво да им кажа. «а първи път попадам на подобна вакханали€- беше ужасно. “ези деца имат родители, учители, съседи- аз не направих нищо защото не зна€ какво, б€х благодарна че бързо свърши.  ак да се помогне на подобно нещо?
24
0
 
23
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ƒобре де...как непълнолетна се снабд€ва с толко различни наркотици? “е не са без пари все пак. » сигурно не са евтини. — какъвто се събереш такъв ставаш.
23
1
 
28
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
“ова момиче не тр€бва да е на свобода.Ќикой не тр€бва да е оправдан,че заради " тежък " живот е вземал наркотици! “ежко е когато си болен или са болни близките ти,когато си на улицата . Ќо да се чудиш какви *** да гълташ и да наръгаш баба си 54 пъти си е за затвор и то доживотен!