Ћимитите на болниците за 2015-а Ц незаконни. » сега какво?

Ќ«ќ  е удържала 52 млн. от лечебните заведени€
5
Ћимитите на болниците за 2015-а Ц незаконни. » сега какво?
—нимка: Ѕулфото, архив

¬ърховни€т административен съд об€ви за нищожно решение на Ќадзорни€ съвет на «дравната каса от 2015-та година, с което б€ха определени лимитите на лечебните заведени€. –ешението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване, съобщи ЅЌ“.

ќще по темата

—поред ÷ентъра за защита правата в здравеопазването заради лимитите касата е удържала 52 милиона лева на болниците, които не са платени и до момента.

¬ същото време, здравни€т министър  ирил јнаниев се среща с директорите на областните болници в страната.

ќт сдружението им съобщиха, че ще обсъд€т възможностите за допълнително финансиране и мерки за справ€не с недостига на лекари и медицински сестри.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


5
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
5
3
 
9
 
! ќтговори
≈вропейска държава преди 6 години
Ћечебните заведени€ в Ѕългари€ са от 681 година.ћизери€,мухъл,некадърни лекари и некачествена храна в изобилие.¬ тази страна всичко е таратор работа.«а да оцелее човек в тази прокълната територи€ тр€бва да е магьосник.
4
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 6 години
—ега запор на касата и плащане на болниците с лихвите!
3
1
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 6 години
”Ќ» јЋЌќ ѕ–ј¬»“≈Ћ—“¬ќ!!!”Ќ» јЋЌќ ”ѕ–ј¬Ћ≈Ќ»≈!!!”Ќ» јЋЌј ƒЏ–∆ј¬ј!!!» все пак......тези съдии са "решили" само за 2 год. „”ƒ≈—јјјјјјј!!!!  ато знаем как се точат делата!!! Ѕраво!
2
3
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 6 години
„уд€ се, дали н€кое решение на герберските кабинети е законно?! ѕо-скоро ще дойде ден, когато герб ще бъдат осъдени да си плат€т за всички мародерства! ƒруг пример: пу€ка бойко забрани споделеното пътуване, сега кудкуд€ка, че всеки се движел индивидуално с колата си!  укундрел тотален! ¬сички от герб са за затвора или лудница!
1
3
 
24
 
! ќтговори
the Ghost преди 6 години
ј тези дето са лекувани през 2015 и от болницата са им казали, че парите по "пътеката" са изчерпани и тр€бва да плащат? «а т€х какво - да пи€т една студена вода и да продължават напред?Ќе е имало такова разграбване на народ и държава при никое управление след 1989