Сърфирай повече с втора безплатна карта с мобилен интернет от А1

Спонсорирано съдържание | 14 фев 2024 09:00, Александър Попов
Сърфирай повече с втора безплатна карта с мобилен интернет от А1

В съвременния свят на дигитални технологии, да използваш повече от едно мобилно устройство отдавна не е новост за мнозина. Независимо дали става въпрос за таблет, преносима конзола за игри на детето, мобилен 4G/5G рутер за безжичен интернет (бисквитка), или втори смартфон – наличието на допълнителна карта с мобилен интернет често е необходимост.

Затова промоционалните условия от А1 през февруари включват карта с мобилен интернет без допълнително заплащане за целия срок на договора, ако закупите смартфон на лизинг с мобилен план Unlimited. Офертата важи както при закупуване онлайн, така и в магазин на оператора и включва всички налични марки и модели телефони.

Основното предимство на допълнителната SIM карта е, че осигурява удобство и непрекъсната свързаност за потребителите, които могат да се наслаждават на свободно сърфиране от второ устройство, благодарение на неограничен мобилен интернет и 25 000 мегабайта на максимална скорост на месец за период от 24 месеца.

Можете да се възползвате от промоцията до 29 февруари и да изберете най-подходящото за нуждите ви устройство сред модели на водещи марки като Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Motorola, Honor и др. Към всички устройства от А1 са подготвили и допълнителни подаръци. Ето и три интересни предложения, в които може да разпознаете своя следващ смартфон:

•    Бюджетният Motorola Moto E13 е идеален за ежедневна употреба с дълготрайния живот на батерията и основните си функции. Смартфонът върви в комплект с безжични слушалки ttec Mode. Повече информация за модела може да намерите тук.

•    Xiaomi 13T осигурява ефективна производителност, дълъг живот на батерията и предлага на потребителите усъвършенствани възможности на камерата и зашеметяващ дисплей. Всички, които закупят модела ще получат и бонус смарт гривна Xiaomi Smart Band 8 Active. Повече информация за модела може да намерите тук.

•    Флагманът Samsung Galaxy S24+ впечатлява с елегантен дизайн, функция за супер бързо зареждане, съраунд звук и иновативна технология на камерата, което го прави най-добрият избор за потребителите, търсещи характеристики и функционалност от най-високо ниво. Последно, но определено не по-важност, това е първият смартфон на Samsung с AI функции. Samsung Galaxy S24+ се предлага в комплект с безжични слушалки ttec Mode. Повече информация за модела може да намерите тук.

Независимо дали сте нов клиент или подновявате мобилната си услуга с план Unlimited, февруарското предложение на А1 ви дава възможност едновременно да се сдобиете с нов смартфон на изплащане за период от 24 или 36 месеца и втора карта, с която да сърфирате на таблет, или друго устройство.


Още по темата: А1
Още от