»нтерактивни€т спектакъл "–ешението" с премиера на 22 февруари

“ой ще бъде представен в –—÷» "“оплоцентрала"
14 фев 2024 11:08, јлександър ѕопов
1
»нтерактивни€т спектакъл "–ешението" с премиера на 22 февруари

Ќа 22 февруари в –÷—» ““оплоцентрала” премиерно пред публика ще се играе спектакълът “–ешението” -  един от трите наградени драматургични текста в наскоро проведени€ от —толична община, ј—“ јсоциаци€ за свободен театър и норвежката организаци€ TOU SCENE конкурс за сценарии.

ѕредставлението по текст на писател€ и драматург јлександър ћануилов е пиеса-ситуаци€ и дизайн за театрална вечер, разглеждаща темите за вътрешната, лична корупци€, важните и често невидими за чужди очи решени€, които могат да промен€т посоката на човешки€ живот. «рител€т ще стане свидетел на колебани€, писма, дилеми, въпроси, заплетена и многопластова любовна истори€ и малко държавна антиутопи€.

јртистите, приели предизвикателството да пресъздадат драматичната атмосфера на дилемата при вземането на съдбовни решени€, са ¬асили€ ƒребова, явор  остов-…ондин, ≈мили€ “ончева.

—ъществена част от концепци€та на представлението е възможността публиката сама да реши как иска да завърши всичко това. Ќещо повече - артистите н€мат предварителен достъп до сценари€, а публиката е активно въвлечена в търсенето на решение. ѕо този начин представлението се превръща в интерактивно събитие, което без усилие кани всички да се присъедин€т и изкажат мнението си.

Ѕилети за премиерата на спектакъла “–ешението” на 22 февруари могат да бъдат закупени предварително в платформата URBO и в ден€ на събитието на касата на –÷—» ““оплоцентрала”.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


1
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
1
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
»нтерактивни€т- така дума не съществува в Ѕългарски€т език защото н€ма глагол. Ќеобразовани набутани навс€къде шуробаджинащина от вс€къде.