Блъснаха дете на пешеходна пътека в Приморско

Шофьорът имал книжка от 6 месеца
21 окт 2024 09:52, Инна Ангелова
14
Блъснаха дете на пешеходна пътека в Приморско
Снимка: БГНЕС

Дете на девет години е блъснато на пешеходна пътека в Приморско. Шофьорът е 19-годишен и има само 6-месечен стаж зад волана. Инцидентът р станал вчера около 17:30 часа на  кръговото кръстовище на улиците "Трети март" и "Перун" в морския град.

При излизане от кръстовището 19-годишният отнел предимстото и не пропуснал правомерно пресичащото по пешеходната пътека деветгодишно момиче от Полша. Водачът я блъска с дясното огледало за обратно виждане, съобщава Нова тв.

Детето е откарано в УМБАЛ - Бургас, където е прегледана и освободена за домашно лечение с охлузвания на краката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Видео прогноза
Слънчево ще е днес, температурите ще са 15° - 20°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Смях в залата преди 1 час
Сега ще си облека официалния анцунг - баленсияга, обувам си арманитата, качвам се на бавареца със затънените стъкла и си усилвам Фики Стораро, след като си среша модерната брада, като на Фики или Тони. Ще взема тая мойта с джуките да я закарам до салона за красота, купен кеш. Чантичката ми на кръста е пълен с евра, от сестрата, заработила в Белгия и съм топ. Вие плащайте 5лв поливна вода и карайте по дупките и се давете в импотентната си ярост.
11
0
 
2
 
! Отговори
Смях в залата преди 1 час
А още по-забавно е, че има градове с по-голямо население и много по сложна и перфектно изпълнена инфраструктура от държавицата ни, но се справят и развиват. Ние, с нашите 200 и не знам колко кратуни в смешния парламент сме направо за пример, но не позитивен.Градовете имали 80% загуби на ВиК мрежата, а реално се предоставя вода на заводи, за без пари, срещу лични облаги на шепа хора. Не се разследва, нищо, че е чудовищна кражба. Крадлив, ***, необразован и злобен народ - български.
10
1
 
2
 
! Отговори
Смях в залата преди 1 час
Всички проблеми по пътищата са в резултат на дълбоко прогнилото ранно образоване. Ако бях изпитващ, в момента в който видя тъмнокож с едва изкарано образование и походка на шампионче по Мма, директно го късам на изпита за шофьор, без обяснения. Чалгата и *** проповядват гъзария, която ако не се изкорени от манталитета ни, няма никога да се оправим. Арабски бради, ММА и силиконови джуки са върховните постижения в това сбъркано общество.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
ако не му е +теста за дрога, няма престъпление!
8
3
 
1
 
! Отговори
ВГЗ преди 2 часа
А Пеевски как е днес?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
"то", или "hen" по нововремския начин на изразяване, сигурно е дрогиран и пиян трансджендер мутант. Пак се е усещало, че не бива да кара твърде бързо, заради коктейла в дрогоносната си система, но това не е помогнало кой знае колко.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Откъдя има пари за кола на 19 години да оди пеш :)))
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Евроатлантизъм се лее отвсякъде
4
1
 
0
 
! Отговори
тоя да не е карал преди 2 часа
булид от формула 1? "Охлузване на краката"?!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Новите коли са по-големи, по-високи, някои с полегати и с тъмно стъкла и имат по-лоша видимост на близки разстояния. Не се разбира от написаното и доколко е била общата видимост на пътя, защптп повсеместно има паркирали коли, където е позволено и където не е, например съвсем до пешеходни пътеки, на завои, пред входове или пред казани за смет.
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Нищо и нема закачил я с огледалото голям праз :)))
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
УБИЕЦ !! децата са бъдещето на българия !!