Европа???
Европа???
София-гледка, която може би няма и в Пакистан!! Снимка: Ралица | 06 сеп 2021 22:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
25
4897
16
2
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кон бе, кон.
20
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия, на които им остава малко живот и го знаят си преосмислят живота и ценностната система точно по този начин, радват се на слънчевата светлина и на всичко живо около тях. Ако човек знае кога точно ще умре ще живее по съвсем различен начин.
19
16
 
21
 
! Отговори
Философф преди 2 години
Ами да, знам какво съм написал, аз виждам на снимката един щастлив човек, ще си джитка с кончето цял живот, ще изкарва за храна и вода, сигурно си има някаква постройка да го пази от вятър и дъжд, друго на човек не му трябва. Я питай тия с многото пари, с мерцедесите и телефоните те дали са щастливи и защо? Джеф Безос дали е щастлив, а? защо търси безсмъртието, дали ще го направи щастлив? Едва ли.
18
13
 
18
 
! Отговори
Калоян преди 2 години
до 18 ти имаш ли представа какви си фи написал какво качество на живот болен ли си 103 място здравеопазване бе човек!!!! Инфраструктурата е на 126 място в света бе кви глупости пишеш( официални данни) , че дори и сам не си вярваш, я се огледай къде живееш, посещавал ли си българска болница скоро, защото аз съм!!! Стига с това малоумно тупане в гърдите.!!! Тая снимка не може по-добре да опише действителността в България!!
17
12
 
14
 
! Отговори
Философф преди 2 години
Щастието е състояние на духа, не е задължително да живееш в райско кътче и да печелиш 6 цифрена сума :-) за да си щастлив, достатъчно е да има по малко от всичко. И между другото България оглавява европейските класации за качество на живота (да не се бърка качество на живота с жизнен стандарт)
16
2
 
8
 
! Отговори
usa преди 2 години
баси и мизерията, Европа, а ???
15
4
 
9
 
! Отговори
Аз живея в 16-ти... преди 2 години
.....апартамент и не мога да се преброя, понеже не работи сайтчето, но пък съм заплашен от глобА 80 ОЙРО!
14
4
 
9
 
! Отговори
Плюнчовци преди 2 години
плюете ли-улуци има ли, пътища, кал, болници на ниво Първа Световна война!!
13
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6 А ти си живей в тоталитарната дистопия Австралия и си и продължавай да се самоубеждаваш, че живееш в някакъв рай, докато те жигосват с още рестрикции. Смешно и жалко е да си се преместил на другия край на света и да ти се налага да четеш лоши новини от България по цял ден, само за се самозалъгваш, че не си се прецакал. Ти и всички други малодушни емигранти които по цял ден бълват отрова по страната по форумите
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6 и 7 Бесен си, защото завиждаш, че някои може да живее добре в собствената си страна и да го кефи живота, а ти и на 6000 км пак си същия кисел ми3epник, нали така? Още повече те е яд, че не можеш да ме баламосваш, за разлика от другите, колко велики са някакви чужди държави. Познати сте ми много добре комплексарите от твоята каста.
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 8 Лондон е първото място, което ми дойде на ум, защото е най-добрия пример за прехвалена дyпka, в която хората умират да живеят. Иначе по света е пълно с такива, почти всички големи градове попадат в тази категория.
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6 От първобитната ти злоба си личи, че ти нямаш капацитета да излезеш навън, камо ли да имаш адекватна преценка за света около себе си.
9
20
 
2
 
! Отговори
България преди 2 години
и крепостните селяни са SCUM
8
3
 
12
 
! Отговори
Брокер преди 2 години
балъци заповядайте Люлин 2 панелка 75кв за скромната сума от 100 хиляди евро!
7
33
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Недей дава за пример Лондон, защото там са 14 милиона (2 Българии в един град) населени. Събрана е утайката от целия свят на едно място. И пак успяват да ги интегрират или поне да не си показват пак толкова пропадналия манталитет по улиците. А сега си представи какво ще представлява София,ако цялата тази *** се изнесе там!?! Та наще не могат да се оправят с приблизително 100 хиляди шведи от гетата.
6
32
 
18
 
! Отговори
Ей това преди 2 години
българина няма такова животно - хем живее в най-пропадналото място, хем се бие в гърдите, че не било така!!!
5
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До къдеАз за разлика от теб съм бил из цяла Европа и съм виждал много по-зловещи места в големи градове като Лондон.
4
22
 
16
 
! Отговори
Къде преди 2 години
са гражданите от София да ми кажат колко е вeлик порутения им град, каруцата на снимката с бразилците е най - малкия проблем!! Брутален блок, кал разруха!!! Има ли 1700/кв роби!??. И до 1 каква е Европа е България е ***, като не си напускал панела как ще знаеш как изглежда Европа!!!
3
4
 
24
 
! Отговори
Еко-чист Транспорт преди 2 години
Не виждам проблем, всичко е точно по европейски - правата на малцинствата не са нарушени а по улиците се движи екологично чист транспорт.
2
0
 
25
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Да ама 1200 евро на квадрат. Брокерката пише в обявата- панорама и свободно паркиране около блока:)