Шолц: Предложенията на Путин за мир не са сериозни

Целта е да се отвлече вниманието от конференцията в Швейцария
15 юни 2024 13:21, Елка Василева
186
Шолц: Предложенията на Путин за мир не са сериозни
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерите на страните от Г-7 не обсъдиха предложенията за мир на руския президент Владимир Путин за мир в Украйна, тъй като всички знаят, че те не са сериозни, каза германският канцлер Олаф Шолц, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
Шолц каза това в Италия, малко преди да замине за Швейцария, където днес и утре се провежда конференция, посветена на мира в Украйна.

Германският канцлер каза, че предложенията на Путин за мир в Украйна, които включват искания към Киев да се откаже от четири свои области в полза на Русия и от стремежа си да стане член на НАТО, целят само да отвлекат вниманието от мирната конференция в Швейцария.

"Всички знаят, че това предложение не е сериозно и че е свързано по някакъв начин с мирната конференция в Швейцария", каза Шолц в интервю за телевизия Цет Де Еф.

Световни лидери се събират на конференцията в Швейцария, с която се цели да бъде оказан натиск върху Русия да сложи край на войната си в Украйна, отбелязва ДПА.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от Русия
Ким изпратил на Русия контейнери с близо 5 млн. артилерийски снаряда
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
НАТО е само на думи силно.Много добре знаят,че има над милион съвсем друга армия в Русия и с други оръжия и нямат как да я пречупят В Украйна Русия не щади само където има натовски структури като на полигона Яворское край Льов,където на 29.05. Кинжал за миг ликвидира над 300 офицера с натовските инструктори Проверено и доказано.И Путин не се шегува,като нищо ще се разбомби някоя американска база и ще каже не желая ескалация -туй за онуй
45
2
 
11
 
! Отговори
паф преди 2 седмици
на "мирната" конференция ще събират пари и оръжие за бандитите в украйна за продължаване военната агония на укрофашистите, пари и оръжие за война!.....и какво и е "мирното" бе, лалугери?
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Форумния русопатиат от бакшишши, продавачи на потници и охранителни на подлези до последно ще държи за раззия.... След което ядосан, ще набие жена си, ще си сипе домашна парцуца и ще псува по ганюфскки. Жалкарри
43
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не признаха ли публично Меркел и Оланд, че подписваневто на Минските споразумения не е било сериозно за тях? С дeгeнepaтu не може да се говори, руснаците разбраха това и сега решават въпроса на бойното поле.
42
6
 
5
 
! Отговори
Ицето преди 2 седмици
Червеното бутонче ли трябва да натисне, за да стане сериозно?
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Русия е изпратила атомна подводница и военни кораби в Куба не случайно -- ако украинците решат да удрят с американски ракети обекти в Русия тези кораби могат да унищожат източното крайбрежие на сащ. Това го съобщава скот ритер на американците да зная,т че съдбата им зависи от украинците -- какво те ще правят с американските ракети. Самият скот ритер е бивш инспектор по оръжията към ООН -- сигурно ги разбира тези неща.
40
3
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 седмици
... Каза премиерът на "държава", която никой в света не взема на сериозно.
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Значи правят сметки без кръчмар. Защото кръчмарят бил несериозен.
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Целта е да се отвлече вниманието от конференцията в Швейцария" -- а на тази конференция какво ще стане ? седянка на сатанистите и заблудените им слуги ще правят заклинания срещу Путин, който не е поканен да изпрати представител -- това ще се случи.И няма да има никакъв ефект.
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
каза еврофашиста шолц :)))
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Шолц: Предложенията на Путин за мир не са сериозни" -- ами добре продължавай да се снимаш ухилен и да си верваш. Само, че матът идва след няколко хода, а ти още не си го забелязал. Скоро ще получиш инструкции от сащ какво да говориш -- ха-ха, хий-хий !Германия не е суверенна държава, а "избраните" й политици са обикновени кукли на конци.
35
4
 
17
 
! Отговори
несериозно е преди 2 седмици
политик без рейтинг да говори за сериозни неща!
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А да си правите селфита в най-скъпия курорт в Европа за наша сметка, дали е сериозно...???
33
4
 
12
 
! Отговори
Василев преди 2 седмици
Тоя,който загуби катострофално изборите в Германия от позиция на какъв се изказва? Най- слабият канцлер на Германия,произхождащ от семейство на нацисти.
32
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дърт гном ф.ашага - ялов като Макароня :)))
31
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Русофилите искат да изглеждат велики ама сте жалки много скоро ще ядете дървото. Украйна сама срещу целия колективен Брикс, Китай, Северна Корея и мусулманска Азия ви направи смешни и сами да си говорите.
30
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Десните идват в ЕП и много скоро ще сложат край на санкциите. Украйна ще остане без украинци, Русия ще се възстанови.
29
7
 
17
 
! Отговори
Продължавайте преди 2 седмици
да не вземате сериозно предупрежденията на Русия. Лошото е, че ще страдат и нормалните хора, заради самозабравили се управници.
28
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Руснаците винаги са лъгали, а после мажат и отричат. Няма как да им се вярва на нищо. До последно преди да започнат войната се подиграваха към колко часа щели да нападат. А същевременно множество разузнавания казваха, че е въпрос на дни да нападнат в Европа!
27
6
 
5
 
! Отговори
Медведев заПрезидент преди 2 седмици
Путин ми е Много Мед! Лошият Шериф в Кремъл - Медведев - вече щеше да е Изпепелил в Ядрен Апокалипсис НАТО-вските Кл0аки!