Шолц: Предложенията на Путин за мир не са сериозни

Целта е да се отвлече вниманието от конференцията в Швейцария
15 юни 2024 13:21, Елка Василева
186
Шолц: Предложенията на Путин за мир не са сериозни
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерите на страните от Г-7 не обсъдиха предложенията за мир на руския президент Владимир Путин за мир в Украйна, тъй като всички знаят, че те не са сериозни, каза германският канцлер Олаф Шолц, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
Шолц каза това в Италия, малко преди да замине за Швейцария, където днес и утре се провежда конференция, посветена на мира в Украйна.

Германският канцлер каза, че предложенията на Путин за мир в Украйна, които включват искания към Киев да се откаже от четири свои области в полза на Русия и от стремежа си да стане член на НАТО, целят само да отвлекат вниманието от мирната конференция в Швейцария.

"Всички знаят, че това предложение не е сериозно и че е свързано по някакъв начин с мирната конференция в Швейцария", каза Шолц в интервю за телевизия Цет Де Еф.

Световни лидери се събират на конференцията в Швейцария, с която се цели да бъде оказан натиск върху Русия да сложи край на войната си в Украйна, отбелязва ДПА.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от Русия
Ким изпратил на Русия контейнери с близо 5 млн. артилерийски снаряда
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Целта е да се отвлече вниманието от конференцията в Швейцария"-----------------------Конференцията, на която ще обсъждате "мира" без присъствието на руски представители? Ето това вече е "сериозно" отношение към проблема :D :D Защо се излагате така бе плешо?
65
4
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 2 седмици
Истината е че са напълно сериозни и ще стават още по-сериозни.
64
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не чух Президентът Путин да предлага нещо на нацисткия внук и да чака отговор от него.
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В голямата картина няма нищо несериозно, там всеки детайл е сериозен. Хората си нямат понятие от нея вторачени в дребните си проблеми.Американците отиват някъде за да могат да използват природните ресурси, говорене за демокрация, човешки права е просто съпътстващо упражнение, но те не се интересуват от съдбата на хората в тези страни. Подобно на трейдинга на финансовите пазари - там алгоритмите правят само 2 неща - за да печелиш е достатъчно да знаеш тези 2 неща и заблуждаващите манипулации.
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Те могат и до Берлин да стигнат . И да имат още една Калининградска област ;)
61
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Несериозно е да организираш мирна конференция в Швейцария без участието на Русия, смешен немски naляк. Даже швейцарците ти го казаха оня ден.
60
3
 
11
 
! Отговори
Несериозен преди 2 седмици
Ми то и конференция за мир, без единия от участниците във войната - не е сериозна. :D Имам чувство, че цял Европа е управлявана от елементи, като във филма "Идиокрация"
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
*** е, че лидерите на ЕС са слаби в момента и загубиха изборите и това не им помага с Путин, който май не ги възприема много сериозно. Слаби евролидери с лгбт идеология и зелена сделка са лоша изходна позиция.
58
7
 
7
 
! Отговори
One Yuan преди 2 седмици
Путин превърна Русия във васал на Китай. Скоро китайският ще е задължителен език в руските училища. Докато простите руснаци *** като мухи в Украйна, китайците им вземат всичко, включително и жените.
57
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 57 Нямаш право да гласуваш подобни неща. Това гласуване е проведено ввъв вече окупирана територия с войски и избягало кокоренно население . Ти уммствено изостанал ли си :)))
56
7
 
6
 
! Отговори
Баце преди 2 седмици
Е то и на Зелен ски не са сериозни.
55
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"четирите области под руски контрол" Не само са под руски контрол, но и гласуваха да се присъединят към Русия, за да се спасят от ненормалните нацисти.
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Идва някой взема ти 20% от територията и ти казва аз съм за МИР. ПРОСТО трябва да се откажеш от територията си , без бой и готово.Думата дори "несериозно" е меко казано. Това е идиотияя на един болен човек. Болен като хитлер и сталин.
53
5
 
9
 
! Отговори
Тиква преди 2 седмици
Срамота, наследник на нациста, да казва Не сериозни предложения, обаче много сериозно вчера бяхте на поляната и байидона почнал да говори на гората, вече не е тайна, кмета на киев кличко,говори с мъртвите, байидона с гората, микрона обича бабички, канадеца обича мъже,урсул обича ваксина.позор, вкарват хора във войната и не искат да спират.
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да не би всички българи да са бакшишши и продавачи на потници? Разбирам, че съм уцелил в десетката, но все пак не бива да ви е срам, че сте.. Нощен пазач. Все пак затова сте учили. Но жена си не бива да биете! Примитивно е. Азиатско.... Абе руззко. ;)
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Така е, ще има война! Световния капитал погълна Земята. По-дъртите като мен през 80те години на миналия век учехме, че капитализма без войни и непрекъснато разширяване не може да оцелее. Сега е време за Голямата война която ще установи вечната експоататорска власт на западния капитал. Или може би не! Може цялата фалшива система да рухне, тъй като се крепи на порцеланови крака.
50
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
повечето отиват там да си изкарат уикенда, хубава софра, забавления, може да чукнат нещо и всеки един ще обещае нещо на зеления плъх..е, обещаното не е като....
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Путин им каза предварително кога ще спре операцията -- когато украинците се изтеглят от четирите области под руски контрол. Сега можете да смятате колко струват тези територии изчислени в някаква валута и колко са руските активи задържани от американски и европейски банки. Дали ще ги връщат, какво ще правят тяхна си работа.След една година може да има още две области. Одеса чака.
48
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Форумния русопатиат от бакшишши" Ей, ако те е срам, че си българин винаги можеш да си смениш пола и да се uзметeш оттук.
47
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Същото като на мирната конференция в Ялта. Ще се обсъди следвоенното разпарчатосване на агресора, репарациите и съдебните прецесия в Нюрнберг.... Така де, в Хага.