Рамзан Кадиров страда от нелечимо заболяване на панкреаса, кой ще го замени?

Здравословното му състояние не оставяло надежда за възстановяване
Обновена: 23 апр 2024 10:04 | 23 апр 2024 10:03, Елка Василева
213
Рамзан Кадиров страда от нелечимо заболяване на панкреаса, кой ще го замени?
Кадър: YouTube

Слуховете за здравословното състояние на Рамзан Кадиров, лидер на руската Чеченската република, се възобновиха отново в Русия след съобщение в медиите, че той страда от нелечимо заболяване на панкреаса, предаде ДПА.

Независимото издание "Новая газета Европа" съобщи за здравословното състояние на Кадиров, близък съюзник на Кремъл и известен с жестокото си отношение към дисидентите.

Властите в Чечения, които преди няколко месеца отрекоха слухове за здравословното състояние на Кадиров, засега не са коментирали публикуваната в понеделник информация.

Обикновено добре информираният независим вестник пише, че "здравословното състояние на 47-годишния Рамзан Кадиров не оставя надежда за възстановяване. И сега Москва трябва да реши оперативно как да поддържа стабилността, когато суровият чеченски диктатор вече не е на власт".  

Вестникът, който е основан от носителя на Нобелова награда за мир Дмитрий Муратов, се позовава на източници, близки до Кадиров, както и на лекари от болницата на руската президентска администрация. Твърди се, че чеченският лидер е бил лекуван там през есента на миналата година. Тогава за първи път се появиха слухове за сериозното му заболяване, подхранени от дългото му отсъствие от обществения живот и видимите проблеми по време на редките му публични изяви.

По онова време спекулациите бяха официално отхвърлени. Дългият му престой в болница в Москва е бил замаскиран като посещение при негов болен чичо, съобщи в понеделник "Новая газета". Журналистите обаче вече са убедени, че именно Кадиров е бил болният пациент.

Междувременно в канала на Кадиров в "Телеграм" бе публикуван видеозапис, на който се вижда как той участва в заседание на регионалното правителство в столицата на Чеченската република Грозни. Едва ли обаче записът ще разсее спекулациите около здравословното му състояние, отбелязва ДПА.

На видеозаписа се вижда още как лидерът на Чечения, който неведнъж е бил обвиняван за извършването на едни от най-сериозните нарушения на човешките права, седи почти неподвижно на масата и говори бавно и очевидно със затруднение.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
2
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
Как кой ще го смени, бе?1 Нали наляво и надясно показваха 14 - 15 годишния му ко, пел, дак, запасал пищов и командващ строени отпреде му гла, во, ре, зи на фона на надпис "аллах аквар!". Кой щял да го смени. 'баси!
81
2
 
6
 
! Отговори
Ха преди 1 месец
Много хора живеят без панкреас, така че Евро ***...и несе радвайте.
80
6
 
6
 
! Отговори
Гага преди 1 месец
Бре колко защитници има тоя главорез сред българските русолюби!
79
2
 
3
 
! Отговори
Споко преди 1 месец
Споко, имотния пазар е стабилен, цените на имотите растат, това ще ви го каже всеки експерт и всеки ден има статии за разстящите цени на имотите. Това е индикация, че народът забогатява и купува имоти, добре се разваме в ЕС и НАТО!
78
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-вероятно хроничен панкреатит какъвто имам и аз . Доста неприятно заболяване , боли силно наред с други симптоми някои усложнения могат да бъдат фатални. Но чак пък да е недееспособен от това не ми се вярва , медийни сензации
77
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кадиров е мъртъв, това е двойник.
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами те и Путин колко пъти го умираха,я от рак,я от паркинсон я нещо много нелечимо...пък той все още жив и здрав...
75
9
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
До Анонимен 77/ СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА СИ ЩЕ УМРЕ ЛИ НАПЪЛНО ПУТИН ИЛИ ЩЕ ОСТАНЕ НА ВЛАСТ
74
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди повече от година 02.02.23г. близо до Кременная руските войски унищожиха един от създателите на легендата за протоукрите, львовския археолог и заместник-директор на историко-културния резерват "Давнiй Плiснеськ"(Древен Плиснеск) Андрий Филипчук. Един от идеолозите на съвременния украински нацизъм отиде при Бандера. Да гори в ада.
73
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Путин умре ли?.. за един ефрожендар питам
72
6
 
10
 
! Отговори
абе преди 1 месец
чудно, защо до сега не съм чул един украински цар, вожд, император, хан - руски много, украински няма! всики може да си отговори - просто нямало е такава държава!
71
2
 
3
 
! Отговори
do 74 Перниканец преди 1 месец
Сигурен ли си за козата? Вгледай се в снимката по-горе и ще видиш доста сходни черти с миловидната животинка.
70
2
 
7
 
! Отговори
до 70 преди 1 месец
тия глу.пости тая нощ ли ги сънува? прочети малко история, не дрънкай врели-некипели, щото никой няма да ти повярва и ще ти се смеят и малките в забавачницата!
69
5
 
11
 
! Отговори
митът за протоукрите преди 1 месец
Украинските учебници съдържат много подобни митове. Например този списък включва:Черно море го изкопаха украинците;Реформите на Петър Велики са направени от ръцете на украинци(кои не се уточнява);По времето на Римската империя Украйна вече е съществувала и е можела да се съревновава с нея по сила и мощ; Буда,Достоевски и може би Христос са били украинци;Боршът е измислен от украинци.Наскоро този списък беше допълнен с ново "изобретение" на украинците:третият президент на страната Виктор Юшченко заяви,че руснаците не са имали бани и печки,предполага се,че древните украинци са ги измислили.
68
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вярвайте на информацията, която рашистиките медии бълват. Там само прогнозата за времето е най-вярната и точна информация
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайните южноевропейски територии на Русия до Черно Море са нейни исторически земи. Факт!
66
9
 
18
 
! Отговори
#67 преди 1 месец
Няма такава държава Украйна. Няма такъв етнос украинец. Има територия 404.
65
10
 
4
 
! Отговори
До #60 преди 1 месец
окупаторите са заселили "руснаци" в Украйна и после ходят да ги спасяват от местното население... това е предлога на *** лер да окупира чужда държава, скоро може да дойде да спасява руснаците по черноморието ни от нас, българите...
64
2
 
6
 
! Отговори
Хехе преди 1 месец
Онзи ден гледах как демонстрира, колко е жизнен.Легнал по гръб,а двама здравеняци му подават кафяв камък, изглеждащ около 30-40 кг, който Кадиров дигна няколко пъти! Зевзеци коментираха,че същите камъни се предлагат в мрежата като скална имитация.
63
4
 
4
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
В превод - "нелечимо заболяване на панкреаса" означава само едно - раченце на панкреаса, което е абсолютно нелечимо :))), без значение колко се суетят онколозите :))). Най-много допълнителни месеци живот, до няколко години (по-скоро под пет, при много ранно откриване, иначе безполезно) ако го изкормят (процедура на Уипъл, не е ясно дали знанието е достигнало до гоморашките пещери). Статистиката е изключително позитивна и благоприятна за тези рачета, прогноза - лоша / терминална :))).