»нтервюто на “ъкър  арлсън с ѕутин влиза в учебната програма в –уси€

“о ще учи децата да идентифицират надеждни източници на информаци€
26 фев 2024 17:00, Ќели ’ристова
154
»нтервюто на “ъкър  арлсън с ѕутин влиза в учебната програма в –уси€
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

Ќа учителите в –уси€ е казано да използват интервюто на “ъкър  арлсън с ѕутин като учебно ръководство, за да се научат как да "идентифицират надеждни източници на информаци€".

ќбразователните служители в град ”л€новск, родното м€сто на Ћенин, издадоха препоръки към местните училища да анализират и обсъд€т неотдавнашното интервю между руски€ лидер и американски€ телевизионен водещ, за да "насърчат развитието на аналитични и критични умени€ на учениците".

»нтервюто представл€ва "уникален поглед към световната политика", допринас€щ за "формирането на чувство за национална идентичност" и разбирането на "позици€та на –уси€ на световната сцена", според диктата, получен от руски€ издател —ирена.

ќще по темата
ƒобав€ се, че оценката на интервюто ще помогне на децата, изпитващи "трудности в ученето … да разви€т по-положително отношение към своето бъдеще и бъдещето на родината си".

ѕо време на интервюто ѕутин говори без прекъсване почти половин час, давайки сво€та историческа интерпретаци€ на териториалните претенции на –уси€ над ”крайна. »сториците масово не са съгласни с неговите оценки.

ѕутин каза, че пол€ците са "принудили ’итлер да започне ¬тората световна война с т€х" по време на предаването, добав€йки, че ѕолша "не е сътрудничела".

”чилищата са основни€т канал за опитите на  ремъл да упражн€ва информационен контрол върху населението.  опие от нов учебник по руски училище, закупен минали€ месец от кореспондент на Times, гласи, че “ръмп е загубил изборите през 2020 г. "в резултат на очевидна изборна измама от ƒемократическата парти€".

“ъй като книгата беше представена точно преди началото на новата учебна година миналото л€то, руски€т министър на образованието —ергей  равцов за€ви, че т€ ще "предаде целите на офанзивата в ”крайна на учениците", които, по думите на –уси€, са "демилитаризаци€ и денацификац舓".

–уси€ има дълъг опит в опитите си да пренапише истори€та, за да придаде известна степен на историческо "оправдание" на сво€та агресивна пълномащабна инвази€, ко€то започна преди почти две години, на 24 февруари 2022 г.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


154
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
132
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“о тр€бва да влезе в учебниците на всички бъдещи журналисти. о€ от днешните *** е постигала поне наполовина подобна гледаемост
131
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
120- това прелестно "проучване" за Ѕългари€ се повтар€ше по –уската централна телевизи€ от много години и завършва че сме –усофоби- когато нападнаха ”крайна си мислех че следващите сме ние- не че немогат но виждаме как затънаха с арми€ от затворници убийци и крадци.
130
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Wu Tang.
129
5
 
9
 
! ќтговори
Ћозев преди 1 месец
—тати€та е с обратен знак. ¬сичко, иронично цутирано за ѕутин и –уси€, е абсолютната истина. Ќе –уси€, а «ападът се опитва да пренаписва истори€та!
128
6
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕхахахахаха! :))) јми нормално, та€ държава отива към ирационалност и мракобесие... ¬сичко това ще наложи отрицателен естествен отбор и задълбаване в лудостта. —ега на най-болните мозъчета ще им пишат шестици по политическа подготовка, а малко от малко разумните ще стават слкохолици, за да б€гат от действителността.
127
8
 
7
 
! ќтговори
јмерикан преди 1 месец
ј в јмерика интервюто на The Tonight Show с Big Gay Al ( √олеми€ *** јл) също влиза в учебната програма на педо-щатите(  алифорни€, Ќю …орк, ¬ашингтон и т.н. )
126
7
 
10
 
! ќтговори
’ристо ’ристов преди 1 месец
ќчаквайте скоро в часовете по биологи€ в –уси€ да се изучават и симптомите на сифилиса, за да може комунистите да разпознават по лесно по старшите сред т€х, все пак родоначалникът им се разбол€ от това като се зарази по време на еднополов прайд. “о и затова ние комунистите мразим обратните, откраднаха ни единственото нещо което си беше само наше, еднополовите сношени€ в земл€нки след геройска кражба на сирене от зла мандра.
125
9
 
12
 
! ќтговори
Ѕутербродов преди 1 месец
јко чемодана с кафевите прелести на путин не влезе в учебниците, все едно нищо не са учили русн€четата.
124
11
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒа се забрани това интервю, как си позвол€ват да нарушават пропагандата?!
123
2
 
11
 
! ќтговори
√орд русороб преди 1 месец
–уси€ е най великата, защото.. ми е така. ѕросто е най великата.
122
5
 
14
 
! ќтговори
√ерманец преди 1 месец
’ахахаха... всеки път като си помислиш, че безаналоговите клoyни н€ма с какво повече да станат за посмешище, те се обръщат към теб и ти казват "дръж ми бо€рищника" :)
121
8
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕо принцип тр€бваше да си направите изводите от партенката, че ƒостоевски е забранен за издаване в –уси€, но всеки ден журналистиката прави нови антирекорди
120
6
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јхахахаааааа.. руснаите пропадат още повече, отколкото по време на болшевишките времена. “огава поне знаеха кое е злото. “ова джудже ще им разкаже играта напълно ;)
119
4
 
4
 
! ќтговори
јз преди 1 месец
ћного правилно!!!!!! ј не ƒенков да ми говори как "окупатора освен територии окупира и умове "
118
9
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јлоу мисирко при медии купени от чужди държави,*** назначавани щот са духали н€кому .√ледаи и свали шапка нищожество ,учи се на журналистика ,един единствен почтен журналист имахме = еворк€н ,но и тои остар€ а днешното е плът на повикване
117
3
 
11
 
! ќтговори
√розната истина преди 1 месец
–ежим при който истори€та се пише (изопачава и фалшифицира) в реално време от бивши таскиджии и дребни агенти н€ма бъдеще.
116
11
 
9
 
! ќтговори
’ристо ’ристов преди 1 месец
ѕо-добре от трети€ пол в основното училище.
115
6
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќе се учудвам. ÷€лата доктрина "–уский мир" се основава на истрически манипулации и откровени фалшификации. —ега копейките преди да пишат глупости, да прочетат в руската уикипеди€ какво пише за ¬олжка Ѕългари€ и за българизма, щото там пише че има н€какви митични българи€, но всъщност населението било татари и чуваши, както и че никой там никога не е говорил на български език. ƒруго интересно, че областта се нарича “атрстан, а не Ѕългари€
114
4
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»стори€та на –уси€ почва от »ван √розни, през 16 век, н€мат нищо общо с вар€гите и  иевска –ус :)))
113
8
 
7
 
! ќтговори
–адослав преди 1 месец
ƒо анонимното нещо, драго путиногоблинче, гавра има само с кремълската блудница ко€то ходи да ближе на Ћенин муми€та. √ол€ма радост е за вас, че джобни€т диктатор стил Ѕорат се показал на гол€мата говореща кути€ и си издрайфал заучените фантасмагории. Ќо рано или късно ще свърши като идола си —талин, ще умира и ще се гърчи на пода, а ц€лата прислуга ще се прави,че нищо не чува и ще чака 2 часа след последни€т рев на агони€ за да вл€зат да констатират,че е пукнал!