Путин се обърна към Запада: Не се месете в изборите!

Той благодари на руските бизнесмени, че са успели да заобиколят санкциите
28 ное 2023 21:32, Нели Христова
274
Путин се обърна към Запада: Не се месете в изборите!
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин предупреди Запада преди предстоящите президентски избори през март 2024 г., че всяка намеса в Русия ще бъде смятана за акт на агресия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Изказването на Путин пред Световния руски народен съвет, начело на който е главата на Руската православна църква патриарх Кирил, бе излъчено на огромен екран между две копия на древна православна икона. Руската православна църква пламенно подкрепя войната на Русия в Украйна и Путин смята нейния консервативен мироглед за част от руската национална идентичност, отбелязва Ройтерс.

Руският държавен глава заяви, че Западът е обхванат от расистка русофобия, която представя руснаците като народ от назадничави "роби" и предупреди, че САЩ искат да разчленят Русия и да плячкосат огромните ѝ ресурси. Путин предупреди, че руснаците трябва да помнят уроците от Болшевишката революция от 1917 г., от гражданската война и от разпадането на Съветския съюз през 1991 г., които по думите му са донесли разделение за руския народ.

"Искам да подчертая: Ние смятаме всяка намеса отвън, провокации, целящи причиняване на междуетнически или междурелигиозни конфликти, за акт на агресия срещу нашата страна", заяви Путин. "Отново искам да изтъкна, че всякакъв опит за всяване на междуетнически и междурелигиозни разногласия, за разделяне на нашето общество, представлява предателство, представлява престъпление срещу цяла Русия. Ние няма да позволим на никого да раздели Русия", добави той.

Пълномащабната руска инвазия в Украйна, започнала през февруари 2022 г., предизвика най-сериозната конфронтация между Москва и Запада от Кубинската ракетна криза през 1962 г. и това накара Путин да се обърне към Китай, отбелязва Ройтерс.

В днешното си изцявление Путин благодари също на руските бизнесмени за това, че са успели да заобиколят западните санкции. "Благодарение на обединяването на усилията на държавата и на предприятията ние успяхме да осуетим безпрецедентната икономическа агресия на Запада: Санкционният му блицкриг се провали", заяви руският президент.

Очаква се кампанията за президентските избори да започне идния месец и Путин да се кандидатира – стъпка, която би осигурила на бившия шпионин от КГБ най-малко още шест години начело на страната, отбелязва Ройтерс.

Патриарх Кирил каза, че ще се помоли Путин да продължи да работи "в полза" на Русия и нейния народ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ВСУ = чудовищни загуби, дефицит на техника, в много от бригадите средната възраст на войниците е 54 години. Информацията дойде от офиса на Зе-удавника.
152
17
 
3
 
! Отговори
до Св 184 преди 10 месеца
МЕДВЕДЕВ при нахлуването на Путин в Украйна демонстративно се отказа от всички държави в Европа тъй като били ХИТЛЕРИСТКИ...............Русия имаше тогава само КЪРВАВИ ГРАНИЦИ С ЕВРОПА.............И МИРНИ ГРАНИЦИ ИЗВЪН ЕВРОПА..........РУСИЯ е в добри отношения с целият свят без ЕВРОПА и САЩ...........Лошата новина е за Европа тъй като имиджа им е променен на "КЪРВАВИТЕ"
151
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пфф кой ше ви се меша в изборите ве? Путанака спомогна за разширяването на НАТО с още 1 членка и нови 1200 км граница + още една държава готова да се присъедини плюс скоротечно превъоръжаване и модернизиране на НАТО вската армия която беше изпаднала в тотална летаргия последните 30 години. Това съответно е нов бизнес за военнопромишления комплекс за милиарди еврака годишно. Путинак е злато за запада и трябва да го подкрепят дори.
150
6
 
20
 
! Отговори
Св преди 10 месеца
Как тоя съвет, към който се е обърнал Путин е хем "Световен" хем "Руски". Май само руски ще си остане, Светът отдавна се отказа от тях.
149
3
 
3
 
! Отговори
РАСИСТА на ОМРАЗАТА преди 10 месеца
Олицетворението на убийството на Айзък Азимов,Лейди Даяна и вероятно други хора ПОЛЯКА Збигнев Бжежински замалко превантивно да бъде убит от МОСАД но расиста говорещ с краен език на омразата Збигнев Бжежински се защитил от евреите заявявайки смело "Обвинявате ме че съм като Адолф Хитлер и искам да изтребя руснаците и евреите но грешите защото искам да изтребя и абсолютно всички германци".........УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ........и на дъщеря му МИКА БЖЕЖИНСКА кръстена МИКА СТОИЧКОВА на Парцалун-ритнитопката
148
5
 
1
 
! Отговори
(1) преди 10 месеца
Президентът Путин предупреди, че руснаците трябва да помнят уроците от Болшевишката революция от 1917 г. и от гражданската война. Англо-френско съглашение за разделяне на сферите на влияние над Русия от 23.12.1917 г., потвърдено на основата на Антантата на 13.11.1918 г.: Британия взима Северен Кавказ, Дон, Закавказието, Средна Азия; Франция взима Украйна, Крим, Бесарабия; Пиндостан взима Сибирь и част от Далечния Изток; Япония - другата част от Далечния Изток.
147
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дей, дей тия в Мордор хептен са изкукали, особено джуджака. Явно е от висенето в бункерчето. Най якото е как руската православна църква пламенно подкрепя войната...иначе много правилно е охарактеризирал руснаците като нация от назадничави роби. Иначе за изборите, споко това нагласено състезание с 1 кон, даже не знам що въобще ги правят? Да си се провъзгласи за свети руски путинак и да приключват тоя азиатски цирк.
146
2
 
3
 
! Отговори
(2) преди 10 месеца
През март 1918 г премиерите на Наглобритания, Франция и Италия взимат решение да започнат съюзна интервенция срещу Русия, като за тази цел привличат Япония и Пиндостан. През 1918 г Япония нахлу първа със 72 хиляди щика. Последваха я бритите с 10 хиляди и останалите съюзници /Пиндостан/ с 25 000 щика.
145
6
 
2
 
! Отговори
Фитьо преди 10 месеца
Как ли пък могат да повлияят отвън?По никакъв начин.Немцов застрелян от чеченците поради изказванията си срещу терористите лансирани от Запада и изпепелени със Солнцепек събираше до пет на сто,а другият промотиран от Запада кандидат Навални докато бе на свобода не стигаше и един процент.Днес и война има и там Запада едва ли има и половин процент подкрепа.
144
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ний българчетата, не ти се месим в изборите ти Путинчо. Ти Путине си велик и твоят народ ще избира между всички твои Путински образи, а те са много. Ние Българите си искаме Българското Злато - изнесените през 1962 година от СССР 32 тона Злато за Москва от Българската Народна Банка, под предлог, че вие - Великите Московски Комунисти щели сте да го вардите от атомни бомби! Та Путине преди изборите, върни Българското Злато на Българския народ от Златният ти Дворец в Москва покрит с Българско Злато!
143
4
 
13
 
! Отговори
BUAR110ombr преди 10 месеца
Клоунадата в Русия никога няма да свърши Какви ибори с един кандидат, без опзиция, тотална гавра с избирателите а да може джуджан да се почувства езотерично грамотен и да заздрави самозаблудата си, че е законно избран (по тукашните и горните закони) и ще има подкрепата на "каквото горе, такова и долу". но той и всичките му персоналитита/демони ще се възползват обилно от тоталната власт над духовно осакатения и объркан народ, който вярва на този който вижда най често по телевизора.
142
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В кралство Русия щяло да има избори!! Хахахах..
141
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руснаците са станали като бясно куче, лаят по всеки, треперят от всеки
140
4
 
6
 
! Отговори
предисторията преди 10 месеца
ИЗРАЕЛ обвинява Полша в умишлен геноцид над Юдеоевреите извършен дори от полската АНТИФА и се надяваше Полша да подари на Израел МИЛИАРДИ долари
139
6
 
3
 
! Отговори
САБОТАЖА 2023 преди 10 месеца
Убийството на Айзък Азимов от поляка Збигнев Бжежински чрез СПИН-садизъм е Мей би ПРОБЛЕМ.............Иначе убийството на Лейди Даяна от поляка Папа Йоан Павел втори е вдъхновено от ПОЛСКАТА ИЗМИШЛЬОТИНА за кървавото линчуване на Римокатолическата Папеса Йоана и явно психичноболния Папа Йоан Павел втори е бил съгласен при РАЗКРИВАНЕ да бъдат наказвани Полша и поляците...........
138
5
 
11
 
! Отговори
:) преди 10 месеца
Джуджето е жалко почти колкото е жалка самата Русия. Много добре знае, че нещата вече излизат от контрол и скоро идва глада.
137
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До КъсокракиЙ Мудак " будь ласка" means "please" in english. :) :) :)Понеже не ме разбра, означава "моля" на български. Руски не знаеш, английски също, украински пък хич. :) :) :)
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен Какво означава "будь ласка" на украински, а на английски? :) Хе хе, също така на руски и български :)
135
6
 
1
 
! Отговори
КъсокракиЙ Мудак преди 10 месеца
До Анонимен163 - За това питай майка си тя знае отговора таваришЧ!
134
4
 
4
 
! Отговори
Самопризнания са преди 10 месеца
Девизът на Рим е цитирам САМО РИМ Е ДОСТОЕН ЗА ПАРИЖ И САМО ПАРИЖ Е ДОСТОЕН ЗА РИМ..................... Дефакто Ватикана прави пълни доброволни самопризнания че Папа Йоан Павел втори е убиеца на Лейди Даяна доколкото това изобщо им е възможно чрез Турция,Италия бъдещ футболен Мондиал на Златните топки на МЕХМЕД АЛИ АГДЖА