Костадинов: Не подкрепяме становището на КСНС, има двоен стандарт

В Украйна се води жестока война, посочи лидерът на "Възраждане"
4 окт 2024 16:00, Гергана Попова
59
Костадинов: Не подкрепяме становището на КСНС, има двоен стандарт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Не подкрепяме становището на КСНС. Искахме Съветът да има същата позиция като при войната в Украйна. Забелязваме обаче двоен стандарт и тежко лицемерие, което може да ни струва скъпо". Това каза след края на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Още по темата
"В Украйна се води жестока война, която засяга стотици хиляди българи, а и тя е много по-близо до нас, но българското държавно ръководство се включи на страната на Киев. Нищо от това не притеснява управленския елит.

Относно войната в Близкия изток обаче се говори колко умерени и балансирани трябва да бъдем. Няма война, която да не е заплаха за нас, но в единия случай се включихме в нея, а в другия трябва да сме деликатни. Нашата позиция е да осъдим израелската агресия, както осъдихме руската. За пореден път станахме свидетели на грозен двоен стандарт. България избира страна противно на собствената си логика. При войната в Украйна избираме страната на жертвата, а при тази в Ливан - страната на агресора", заяви още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от Политика
Йорданов: Партиите сме на един и същи акъл по отношение на сигурността
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
много ми е интересно как в цял свят има един който да казва истината и по интересно как останалите гледат в такъв момент някъде настрани. Ако в България това е Костадинов чете езика на тялото на Борисов и Пеевски много интересно. Но това не е само в България, това е навсякъде в тъй наречения колективен запад.
31
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Представяте ли си кви ретарди гласуват за тоя? И сме принудени да живеем сред тях.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До мдааНяма такава те не са Агресор те са от добрите също като в американските филми
29
12
 
27
 
! Отговори
А ти как четеш? преди 3 часа
До АнонименКолко народ избиха евреите? За няколко месеца затриха повече отколкото рускаци и украинци в така наречената война.
28
1
 
13
 
! Отговори
Заплаха има преди 3 часа
Заплаха от радиоактивно заразяване има.Едни хора с големи смачкани уши и криви носове плашат да предизвикат радиоактивен облак над Иран 20 пъти по-голям от Чернобил.
27
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Абе не като да не пуцат от Ливан вече година по Изрел. И да са евакуирани 60000 човека. Тоя дръвник чете Евангилието както му изнася.
26
6
 
15
 
! Отговори
мдаа преди 3 часа
Някой може ли ми каже каква е сумата на замразените еврейски активи в ЕС и САЩ заради агресията му в Ливан?
25
8
 
19
 
! Отговори
Миша преди 3 часа
Прав е, но и него Пеевски го държи за топките. Не смее и гък да каже за зависимостите на всички в Парламента.Някой трябва да поведе, но няма да е той.
24
8
 
8
 
! Отговори
До Дучеф! преди 3 часа
Натовари го с отговорност, да видиш каква шу шу мига е! Много ми е интересно, как, ако Копечицки е премиер, ще обяви война на вселенския разум - Израел!? Бедна ви е фантазията, какво ще ви се случи! Лесно е да си щедър, когато нямаш нищо! Дори и ум!
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Ако кажа че вината за събитията в Близкия изток са по вина на Израел много хора тук ще скочат на нож. Ако не бяха приютили толкова евреи в Палестина сега нямаше да има нито Хисбула нито Хамас нито бойни действия. Не може аз да те приютя като бездомник ти да ми завземеш имота да ламтиш и за съседските имоти и аз да те търпя.
22
9
 
14
 
! Отговори
Дучеф преди 4 часа
Този път копейкин е прав, дори и да не ми е приятно да го кажа
21
10
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 4 часа
Като е прав, заделяйте си едно кътче от България, пропорционално на бройката поклонници на Костадан и живейте там по неговия акъл! Гладни ще загинете от некадърност и простотия, плюс демагогия! Това хипотетично! На практика, ако сега обявят - Който е привърженик на Възраждане и Русия, да отива на изток от линията Русе - Кърджали и да не прекрачва на Запад! Който иска ЕС - на запад от тази линия! Бас, че докато прочетеш това, ауспуха на Костадин ще пуши някъде към Виена при еврото и долара!
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Всъщност стандарта е един, квото кажат господарите от посолството, галиту *** имбаситу, хахаха.
19
8
 
12
 
! Отговори
123 преди 4 часа
Двоен стандарт има при копейкин. Значи Украйна беше нападната от Русия, като години преди това руските проксита Вагнер и хората на Гиркин разпалваха умишлено напрежение в Донбас. Същото се случва сега в Израел. Първо Хамаз (финансирани от Иран) нападна Израел със стотици ракети, изби цивилни и отвлече други. После Хизбула (терористична огранизация, финансирана от Иран) започна да обстрелва Израел. След като Израел отговори, Иран изстреля 200 ракети по Израел. И в двата случая сме за нападнатите
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
B koлoнuuтe cмe тaka, kвoтo cъrлacyвa Гaля-ryбepнaтopa, myй тo...
17
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Ами прав е.Някой може ли да го отрече?
16
8
 
4
 
! Отговори
Бау преди 4 часа
Не може да имаш формално еднакво отношение по повърхностни критерии, както към хора, така и към държави! Едни хора принадлежат към праисторическите, динозавърски епохи и спряма тях принципи като убеждаване и не са ефективни, а трябва по първобитному! Питомен човек, макар и допуснал нарушение, ще разбере от дума! Друг като го санкционираш, ще влезе в път, Трети го оправя само крайно решение! Така е и с държавите! Украйна не е Израел, че да се отнасяме внимателно с нея!
15
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Време е за ДПС Пеевски възраждане са бита карта
14
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Глупав е но за сметка на това некадърен руска му работа ромска
13
11
 
2
 
! Отговори
Свобода преди 4 часа
Време е за Възраждане, на сiфилиса в Максуда!