Радев свиква извънредно заседание на КСНС заради Близкия изток

Ще бъдат обсъдени рисковете за България
4 окт 2024 08:30, Елка Василева
34
 Радев свиква извънредно заседание на КСНС заради Близкия изток
Снимка: архив, БГНЕС
Президентът Румен Радев свиква извънредно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Темата е "Рискове и заплахи пред националната сигурност в контекста на конфликтите в Близкия изток и необходимостта от предприемане на мерки".
Още по темата
В сряда премиерът Димитър Главчев свика Съвета по сигурността към Министерския съвет отново заради напрежението в региона.
 
Беше решено специален щаб да следи отблизо ситуацията в Близкия изток, като председател е заместник-министърът на външните работи Елена Шекерлетова.
 
След заседанието стана ясно, че няма данни за влошаване на средата за сигурност в България, но се вземат превантивни мерки, припомня БНТ.
 
Засилено е полицейското присъствие на стратегически места в София, като при необходимост ще бъде увеличено и на други места в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от ЕС
Евробарометър: Повече от половината българи са оптимисти за ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
А най-интересното е, че България винаги се гьзи на Запада, и винаги се оказва на грешната страна.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Интересен факт е че България винаги залита към Изтока! Тия 5 века османско робство и 1 век руско робство си казват думата!
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
апропо другарю радев събирате се в сграда,която дължи десетки хиляди за отопление и топла вода!!!сега като докарат "евтиния" норвежки втечнен газ чрез френска фирма ще цъфнем и вържем!
25
0
 
1
 
! Отговори
Въпросчета преди 5 часа
Радев - Масон ли е?! като Масон изповядва ли Зохар, Талмуд и Кабала?! същите Въпросчета - към Останалите - Членове на КСНС! а също Смятат ли, че е най-малкото - Морално и Етично, като Масони - да Участват в Управлението на Демократична, поне на Хартия - Държава като нашата Мила Родина - Майка България?
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
ДРУГАРИТЕ ДЕМОКРАТИ СЕ СЪБИРАТ В СТАЛИНИСТКА СГРАДА,ЗА ДА ОБСЪДЯТ КАКВО?ОГОЛЕНАТА НИ ГРАНИЦА НА ЮГОИЗТОК...ТА НАЛИ ТОВА Е ПЪТЯТ КЪМ КОНФЛИКТИТЕ ТАМ...И ЧЕ ТУРЦИЯ АКО РЕШ МОЖЕ ДА ВДИГНЕ ШЛЮЗОВЕТЕ И ДА НИ ЗАЛЕЕ С ВСЯКАКВИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА.
23
0
 
2
 
! Отговори
Контра Разузнаване преди 5 часа
Настава време месец изгрява всички врагове на народа от българските служби да танцувате до прилошаване.
22
0
 
3
 
! Отговори
Айде Отчетете се преди 6 часа
пред Господарите си от Тел Авив!
21
0
 
2
 
! Отговори
В Българските служби преди 6 часа
Всичко е некадърно с връзки и корумпирано.Доказано е многократно!Аз лично съм го доказвал десетки пъти.
20
2
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 6 часа
Много злоба срещу президента а никой не се замисля, че - евреите може да ударят и насЯ с телефони бомби, я с лаптопи които да се взривят в лицето ви
19
0
 
4
 
! Отговори
Румбата Резидента преди 6 часа
Трябва да обсъдим на извънредно заседание националната сигурност която я нямаме.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
РИСКОВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДРУГАРЮ РАДЕВ ГИ ЗНАЕ СУЛТАНА В АНКАРА...ОТИДЕТЕ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ ГАРАНТИРА БЪЛГАРСКАТА СИГУРНОСТ-КАК ТУРСКАТА АРМИЯ Е ВЪОРЪЖЕНА ДО ЗЪБИ И ОХРАНЯВА ПОЛОСАТА...ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА-НИКОЙ!!!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Онези с дюнерите покани ли ги? Нали те щяха да ни пазят.
16
1
 
4
 
! Отговори
Истинска случка: преди 6 часа
ШИШИ ще има около 6,5 %, което означава около 40 000 гласа - по 100 лева на глас прави около 400 000 лева. Трябва да има избори през 6 месеца, за да може такива олигарси, като Момчето /бившия Шиши/ да раздават крадени пари на народа!
15
3
 
5
 
! Отговори
до 12 преди 6 часа
Финландия и Швеция ги набутаха в НАТО точно защюто НАТО НЕ ПОЗВОЛЯВА неутралност и не спазва договореностите за сона на неутралност между блоковете. Тази зона включваше Югославоя, Австрия, Швейцария, Финландия... Неутралността не е избор, а "привилегия", дадена от силните на деня. Вие сериозно ли мсилите, че Финладия по собствен избор ще спре строежа на огромни енергетични обекти например?
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Самолвтите за 2 милярда от онуй *** където ги поръча,уж да се браним, пристигнаха ли?
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Рундьо нали довчера се сдрависваше с няква aмyджа от Иран? Искал по-близки отношения? Що не вдигна юмруче и не каза "Free Palestine"?
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
9- от 24 февруари 2022г- в НАТО- Финландия и Швеция- защо ли?
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
По байтошово време имаше хиляди чужденци от Африка, Азия, Латинска Америка. Идваха, за да се учат тук, за да станат инженери, лекари, а и много работници. И нямаше ни лагери, ни охрана за тях, защото нямаше опасност.идваха за добро....Но "Богатият" Запад не се наяде, не се награби. И ние сега сме част от тези агресори.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Ох, олекна ми- най после е успял да спести пари да си купи риза, че и вратовръзка- че то иначе беше заприличал на избирателите си- те голи и боси и той като тях.
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Откакто сме в НАТО сме врагове за 3/4 от света.