Свиленски за ГЕРБ: Като е първа сила, да си намери подкрепа

Партията не се управлява с транспаранти, каза той
14 юни 2024 12:06, Елка Василева
67
Свиленски за ГЕРБ: Като е първа сила, да си намери подкрепа
Снимка: архив, БГНЕС

"Корнелия Нинова е избрана от българските социалисти. Получила е тяхната подкрепа. Когато бъде насрочен прекият избор през септември, всеки социалист може да се яви. Тя връща властта при тези, които са я избрали". Това каза в интервю за БНР заместник-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

Още по темата
"Младите ни хора не разбраха, че партията не се управлява с транспаранти", заяви той относно призивите на младежкото БСП за промяна в партията.

Експертен програмен кабинет може да бъде такъв, в който не фигурира нито едно политическо лице, изтъкна Свиленски във връзка с предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Като е първа политическа сила, да си намери подкрепа. Само че за такъв кабинет не може да намери подкрепа. Ти си победител, но с 68 депутати", каза социалистът.

Георги Свиленски смята, че вече има договорен председател на Народното събрание и прогнозира, че ще бъде избран още на първото заседание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще си намерят. А такива като тебе трябва да са аут.
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НЯМА ДА ИМА ИЗБОРИ ПРЕЗ ТРИ МЕСЕЦА И ПИЛЕЕНЕ НА 100 МИЛИОНА. Това е изгодно и за пп . който иска да влиза да се коалира. -----///------ Демек, задължително да се коалират?
17
13
 
1
 
! Отговори
Бау преди 3 месеца
До 18! Когато гласуваш за Свиленски, тогава имаш право да го питаш! Питай тези, за които си гласувал! БСП са светци сред таласъми! Няма БСП - отива си и България! Няма ЦСКА - край на всичко! Волейбол от последния турнира на ,,националите" - 1 победа, всичко осанало загуби, последно 14 - то място! Заради такива като теп! Не ми отговаряй, че не мога да те понасям!
16
12
 
10
 
! Отговори
Борисов преди 3 месеца
Като развали "сглобката", сигурно си мислеше,че ще има 50+1%сам.Е,като е глу. пав ,сега да сегърчи като червей.
15
3
 
2
 
! Отговори
Бау преди 3 месеца
До 13! Нищо няма да променяш! Всичко е както трябва! Точка! Дерижиран хаос и усвояване! Всички коментират % и никой не пита как е изкупен лектората! Добре, че е купения вот, иначе избиртелната дезактивост щеше да е цели 8 %! Народа захитря!
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДА ТЕ ПИТАМ СВИЛЕНСКИ ЗА КАКВО ОТИВАШ В ПАРЛАМЕНТА ДА СЕДИШ И ДА ПОЛУЧАВАШ МНОГО ПАРИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ НЕ СТАВАШ ЛИ ДЕПУТАТ ДА РАБОТИШ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪН АБОНИРАНИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ
13
2
 
12
 
! Отговори
asd преди 3 месеца
А пък вие другия път под 4% добре ли ви звучи?
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
13 Ти си завършен болшевик!
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шиши и Славуца ще склонят срещу много кеш. Те най-много обичат кинтите. Нищо друго не ги интересува.
10
6
 
14
 
! Отговори
Според мен преди 3 месеца
Крайно време е да се поправи изборната система. Да се вдигне прага на 10 % и тогава ще влезат две три партии и ще съставят правителство. Може 1 та партия сама, може две втора и трета. Останалите под 10-1 % да имат регламентиран достъп до нац.тв. и да си лаят извън парламента без да смучат яките заплати за дремане. НЯМА ДА ИМА ИЗБОРИ ПРЕЗ ТРИ МЕСЕЦА И ПИЛЕЕНЕ НА 100 МИЛИОНА. Това е изгодно и за пп . който иска да влиза да се коалира. Иначе на следващите избори ще има 15% гласували. Кръг.
9
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съгласна съм. ГЕРБ предизвикаха тези избори,да се оправят. Само не разбирам защо като дойде техния ред да управляват,ни пратиха до урните.
8
9
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 3 месеца
Е токсична партия.Унищижаеа всеки ,който се докосне до нея.Само с ПП не успяха изцяло.Но топлата прегръдка с Пеевски ще им вземе скалпа.
7
5
 
6
 
! Отговори
Свиленски ли? преди 3 месеца
*** както винаги!
6
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кучета Го яли вече и ГЕРБ и всички!!-:)
5
2
 
7
 
! Отговори
Даа преди 3 месеца
Ми ,кърджалийската ще бъде!!!!.на една от снимките са двамата,явно ще и предлага и на нея министерски пост.
4
6
 
4
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Киренцата ще полегнат те са ортачета на баце и шишиСрещу хонорче де -като предиМакар да не виждам при -70% негласували колко време ще изкара такьв кабинет
3
6
 
4
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 3 месеца
То пък старите знаете как се управлява! От много знаене сте на този хал! Младите не разбрали- не сте им обяснили правилно.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никого не интересуват вашите партийни терзания. Ние чакаме да се заемете с недоразуменията в управлението, които водят до жестоки проблеми. Я си вижте паспортното в 6-то управление. Даже нямат компютри, а папки от 50-тте години. Не сме мръднали от 50-тте. С тази разлика, че по времето на Вълко Червенков сме строяли заводи, а сега ни останаха само папките. Поне папките да бяха осъвременили.
1
2
 
18
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
"да изпълним петилетката за 3 години" транспарант ли е или е слоган, че малко са ми неясни опорките на тоя службогонец.