Свиленски за ГЕРБ: Като е първа сила, да си намери подкрепа

Партията не се управлява с транспаранти, каза той
14 юни 2024 12:06, Елка Василева
67
Свиленски за ГЕРБ: Като е първа сила, да си намери подкрепа
Снимка: архив, БГНЕС

"Корнелия Нинова е избрана от българските социалисти. Получила е тяхната подкрепа. Когато бъде насрочен прекият избор през септември, всеки социалист може да се яви. Тя връща властта при тези, които са я избрали". Това каза в интервю за БНР заместник-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

Още по темата
"Младите ни хора не разбраха, че партията не се управлява с транспаранти", заяви той относно призивите на младежкото БСП за промяна в партията.

Експертен програмен кабинет може да бъде такъв, в който не фигурира нито едно политическо лице, изтъкна Свиленски във връзка с предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Като е първа политическа сила, да си намери подкрепа. Само че за такъв кабинет не може да намери подкрепа. Ти си победител, но с 68 депутати", каза социалистът.

Георги Свиленски смята, че вече има договорен председател на Народното събрание и прогнозира, че ще бъде избран още на първото заседание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
9
 
! Отговори
За сведение преди 3 месеца
на ПИШМАН политика Свиленски - ПОЛИТИКАТА е изкуство и възможност, начин за споразумение дори когато си в неизгодна позиция и умение да се води ДИАЛОГ! Когато заключваш вратата, преди да си я отворил очаквай в скоро време да си аут и от Парламента! Ако си разбрал добре, ако не си - още по-добре!
38
3
 
7
 
! Отговори
Праведен преди 3 месеца
Неща..стник !
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
като го видим тоя и корна, все едно гледам "шапката" на мосфилм
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
какви прозрения, каква мисъл! далече (не)ще стигнете!
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не се научиха тия хора да губят. Толкова са се взели насериозно и, че са голем,та раб,та, та не могат да се насилят да поздравят победителя и да не пречат, ако не помагат, да се състави кабинет. Защото така, както го карат, има да си ходим по избори постоянно, а те да не вършат работа и за пет пари. Не стигат кировците, че се държат като детска градина, ами и тоя сега. Ама, Симов трябва да си дава сметка, че до "победата" на Борисов скоро няма да се добере, ако изобщо е възможно да му се случи.
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Медиите на ББ от години са впргнали всички сили, той самият, за да Бият по главата всички от БСП. водещите там при срещи редовно изпадат в кресливост и нервни конвулсии в опитите си да смачкат и унижат събеседника си. Това не е с предсатвители на др. партийни формации. Защото ББ осъзнава, че само БСП е сериозна партия, другите (без ДПС) така или иначе ще се провалят, защото са изкуствено заченати. НО! При всички случаи място за силна лява партия има и ще има, защото това е бъдещето.
33
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ролята която режисьора Борисов е отредил на БСП е да са опозиция на ГЕРБ. За да може всеки друг който е опозиция да бъде пришит към БСП. Хитро!
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нивото на избирателите се вижда от префернциите. След като Ицо Хазарта измества дълбокоумни и "утвърдени специалисти" като Тафров и Лорел, значи значителна част от народонаселението счита политиката за достъпно всекиму занятие. Подобно беше със Слабаков. Впрочем, той зашо не се отчита какво е направил в европарламента, къде се скри?
31
4
 
3
 
! Отговори
п преди 3 месеца
Странно, написах първото име на лидера на БСП и го цензурираха?!?!?! Аз какво съм виновен че в името и се съдържа наименование на мъжки полов орган?
30
3
 
9
 
! Отговори
пфффф преди 3 месеца
Свиленчо, заради такива като тебе партията ви е на това дередже - от изчезващ тип. С кака ти *** до там я докарахте че процеса вече е необратим.Въпрос на време е последния да затвори вратата.
29
1
 
2
 
! Отговори
СалмонЕЛКА преди 3 месеца
Експертна Интимна НЕ-коалиция?!? Кво каза Галя от Посолството?!? М?
28
4
 
8
 
! Отговори
Това нещо, преди 3 месеца
Както и издъхващата му партийка няма да ги коментирам. Ако имаха акъл за раздаване, нямаше да са на тоя хал. По важно е тия другите дето са с повечето доверие какво ще направят за да не ходиме скоро на избори?
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
бсп блиските 10 години ще испитва 50 нюанса ГЕРБ като маргинали около 4ертата после ще е погребението и
26
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой ги пита тия безотговорници, свикнали да крадат и разстрелват! Генерал Атанасов е политикът, който задно с Генерал Борисов ще постигне стабилно управление и просперитет на България!
25
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
само ГЕРБ
24
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе Свиленски, имате 150 хил гласа с това си поведение и продължавате да се държите по същия начин. Колко още ще настъпвате мотиката, докато разберете това? Докато изчезнете?
23
3
 
12
 
! Отговори
liprandi преди 3 месеца
Свиленски иска да каже ,че дори той и др .Нинова да останат в "бсп"тя ще му бъде пожизнен председател ,това е култ към личността по Сталински (партия-водач-държава),огледалният образ на "бкп"а мавзолей ще и вдигнат ли?????
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще намери подкрепа Борисов, тя е един среден
21
5
 
18
 
! Отговори
Хасан преди 3 месеца
Ти пък понеже си "победител" и на тези избори, нали? Копаете дъното и продължавате да се правите на мъже и да давате акъл за щяло и за нещяло. Аман от нереализирани амбиции на пишман политици.
20
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този памперс на Нинова му е време да млъкне! Толкова години я целува отзад,нищо чудно че първата му жена го е натирила! Не че и с втория е случила,ама ..