Кабинетът "Главчев" приветства помощта на САЩ за Украйна

Пакетът е важна стъпка в сигурността, подчертават от МС
21 апр 2024 07:40, Петър Бойчев
167
Кабинетът "Главчев" приветства помощта на САЩ за Украйна
Снимка БГНЕС

Приветстваме решението на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ за мощната подкрепа за Украйна, съобщиха на фейсбук страницата си от Министерския съвет.

Пакетът от американската военна помощ е важна стъпка в решаващ момент, която ще донесе повече сигурност в Черноморския регион, Европа и цялото евроатлантическо пространство, посочват още в публикацията от служебното правителство.

Камарата на представителите в Конгреса на САЩ одобри днес с двупартийно мнозинство при гласуването пакетите от военна помощ за Украйна и Израел, които влизат в законопроект за помощ на стойност 95 милиарда долара, предаде Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: украйнасащглавчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
17
 
! Отговори
ЕМИ, ОТ КРАЙ ВРЕМЕ.. преди 4 месеца
ВОЙНАТА ЗА ЕДНИ Е ГОЛЯМ ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС, ЗА ДРУГИ - СМЪРТ, ГЛАД, СТУД, ЗАГУБИ И РАЗРУШЕНИЯ. ВАЖНО Е НИЕ КЪДЕ СМЕ?
115
16
 
5
 
! Отговори
БРАВО НА САЩ! преди 4 месеца
С ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ ВОЮВАЩИТЕ ЩЕ СИ КУПЯТ БОЕПРИПАСИ ОТ НАС И ТАКА ЩЕ ВЪРЖЕМ БЮДЖЕТА. НИЩО НЕ Е БЕЗ, ПАРИ, ДОРИ И ПОМОЩТА ОТ НАС. АКО НЕ Я ДАДЕМ НИЕ ЩЕ Я ДАДАТ ДРУГИ И ПАРИТЕ ЩЕ ИМ ДОЙДАТ ДОБРЕ.
114
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Амеби......
113
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Патриот Ако можеш му обясни на българина , че всъщност следва да гласува за себе си , за собствените си сигурност и интереси , може и да се получи , но мозъкът му остана колкото до " няма за кого да гласувам " , " всички са крадци и тъпанapu " , не може да проумее как може да приложи механизъм да гласува за себе си , гледа тъпо листите и си бае , няма да гласувам за тия , трябва разсъдък , а той му липсва .
112
24
 
2
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 4 месеца
Имах известни притеснения, че Главчев може да се изложи, но за момента е отличен премиер. Помощта за Украйна остава основен приоритет на правителството, както и задачата за честни избори, с машини задължително. Когато министър се изцепва по повод ситуацията в Украйна Главчев действа и иска смяна, а не чака да се раздухва излишно. Единствено можеше да остави Тодор Тагарев за министър на отбраната, но и новият поддържа стабилен евроатлантически курс. Слава Украина!
111
2
 
25
 
! Отговори
Патриот преди 4 месеца
Хора,гласувайте!Да изхвърлим тия мизерници и военолюбци от властта!
110
0
 
12
 
! Отговори
СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ преди 4 месеца
НАШИРОКО ОТРАЗЯВАТ НА ПЪРВИТЕ СИ СТРАНИЦИ ПРИВЕТСТВИЕТО НА ГЛАВЧЕ-В
109
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Печално е , но и фатално , да ни управляват държавата персони , които дори такива елементарни неща като това , че политиката на САЩ , каквато и да е , на каквито и оценки да принадлежи , преследва единствено интересите на САЩ и то без оценка на щетите които ще нанесе на човечеството като цяло .
108
3
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 4 месеца
Да погледнем в бъдещето 2064 година. Из българските медии през 2064 година. По света: "Сащ одобриха поредната помощ от 5 трилиона долара за Украйна." Зеленски се кълне, че с тази помощ Украйна ще успее да възвърне 5% от завзетите от руснаците територии а ако САЩ отпуснат още 10 трилиона долара, тогава украинската армия може да премине в контранатстъпление и ще си възвърне Киев. У дома: "Премиера Азис и вицепремиера Делян Пеевски са одобрили изпращането на 10 хиляди български бойци за Украйна.
107
2
 
10
 
! Отговори
Главчев преминава от преди 4 месеца
неприветлив към неприятен!
106
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Българските слуги на САЩ затриват държавата ни, а ние гледаме и мълчим. Дано не ни докарат да станем втора Украйна
105
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е правителството на Рускатата гимназия.
104
1
 
8
 
! Отговори
АКО НЕ БЕ ТОВА преди 4 месеца
ПРИВЕТСТВИЕ, КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА ПРАВЯТ ФАЩ И ОКРАЙНА !
103
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И за какво я приветства. Украйна няма да победи, но още хиляди украинци ще умрат и държавата ще е напълно разрушена.
102
1
 
4
 
! Отговори
Врабчето преди 4 месеца
Почитатели на езика в отходното отверстие.
101
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен Не ние! Тези неща ги направиха мутрите във властта и марионетките на САЩ. Но те си изиграха много добре сценария - до прегракване крещяха за свобода на словото, а сега налагат тотална цензура. Навсякъде говореха за законност, а сега най-безцеремонно нарушават всички закони. Говореха за независимост, а сега сме безгласна буква в EU и ни управляват от посолството. Ние сме виновни, че от началото не попречихме да ни манипулират, а сега вече народа е изтощен и съсипан, няма сили.
100
15
 
4
 
! Отговори
росия Терорист преди 4 месеца
САЩ борец против тероризма!
99
3
 
3
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 месеца
В последните дни ми прави впечетление нещо много интересно. Никой не попита, кой предложи Стефан Димитров за външен министър? Това е най-задължителния въпрос и нито един журналист не се сети да го зададе. ИНТЕРЕСНО!!! Дали не защото не трябва да става ясно, че е предложение на президента??? И по този начин ще стане ясно, че този кабинет е реден от Пеевски, Борисов и Радев. Новата коалиция МАНДЖА С ГРОЗДЕ или по-скоро СВИНСКО С ТИКВА!!!
98
18
 
2
 
! Отговори
Браво преди 4 месеца
Копейките да плачат!
97
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Те ти ги и тези марионетки?!? Не стига, че са за пет минути във властта и работата им е главно да поддържат България на апаратно дишане и системи, докато минат изборите, ами намерили време да "поддържат помощта на САЩ"??? Не, то е ясно, че са сложени там от посолството и прокарват политиката на това посолство, ама това е поредната излагация и слугинаж. Така плъха отиде чак в Израел, да им оказва поддръжка във вреда на България.