—јў свал€т ирански дронове, насочени срещу »зраел

¬ключиха се и британски изтребители
ќбновена: 14 апр 2024 08:08 | 14 апр 2024 06:19, ѕетър Ѕойчев
205
—јў свал€т ирански дронове, насочени срещу »зраел
—нимка Ѕ√Ќ≈—

–азположените в Ѕлизки€ изток американски сили са свалили ирански дронове, насочени към »зраел. “ова за€ви представител на ѕентагона, цитиран от ј‘ѕ.

"—ъгласно наши€ непоклатим ангажимент в подкрепа на сигурността на »зраел, американските сили в региона продължават да свал€т дронове, пуснати от »ран и насочени срещу »зраел", каза този представител, пожелал анонимност. "Ќашите сили остават в позиции да оказват допълнителна подкрепа в сферата на отбраната и да защитават американските сили, действащи в региона", добави той.

 ралските военновъздушни сили на ¬еликобритани€ също съобщиха, че техни изтребители се използват за свал€не на ирански безпилотни самолети.

¬зривове и сирени за въздушно нападение отекнаха в …ерусалим след полунощ, след като »ран предприе атака с дронове и ракети срещу »зраел в знак на отмъщение за удара по дипломатически комплекс на »ран в ƒамаск от началото на април. “ова е първи€т път в който »ран нанас€ директен военен удар на »зраел, въпреки че враждата им датира още от »сл€мската революци€ през 1979 г.

¬еликобритани€ нарече иранското нападение срещу »зраел "безразсъдно", »тали€ изрази тревога, ‘ранци€ осъди "дестабилизиращите действи€" на “ехеран, а √ермани€ изрази опасение, че цели€т регион може да бъде вкаран в хаос.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


205
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
172
0
 
0
 
! ќтговори
»зраел дебне преди 1 месец
ј€толасите да е...не
171
2
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќт Ѕе“ј питата тва да не е рустака шпионка Ўокира ко€то с типичн€т руски жест за израз€ване на широкопол€рно несъгласие се саморакрива под некои опции на вли€ние от възрастови€ отпежатък. ј каква елегантна и ло€лна към красотата сенатор е т€ всъшност. Ќ€кой € е вкарал в капана на фотосите. ƒнес се подиграват с жената
170
5
 
2
 
! ќтговори
јлооуу, преди 1 месец
...сайтът за запознанства е другаде! «а ти€, които претендират за красота! ‘акт е , че всички дронове са свалени! ј и по-интересното тепърва предстои! »ран ще продължи да напада с ’избула, и пак ще пусне Ўахедите , та евреите надали ще ги чакат! ј  опейките не ги броим! “е са издигнали лъжата в култ!
169
3
 
1
 
! ќтговори
ј€толасите плачат за преди 1 месец
ѕустинна бур€ 2
168
4
 
3
 
! ќтговори
–осен преди 1 месец
»де нов световен ред. —ащите ги н€ма там. Ќа картата.
167
2
 
5
 
! ќтговори
»зраел му преди 1 месец
—е дава помощ от 1-2 милиарда вс€ка година от —ащ. ƒе факто ционистите са най важни€ щат на америка. DC. Ќо нещата се смен€т
166
2
 
8
 
! ќтговори
ƒж преди 1 месец
Ќа снимката виждате гадната дърта вещица нанси пелози с непеиличен жест.
165
8
 
3
 
! ќтговори
»зраел забав€ преди 1 месец
Ќо не забрав€....
164
4
 
8
 
! ќтговори
ƒо161 преди 1 месец
јтакува посолството, щото а€толасите дават оръжие на ’амас....
163
6
 
8
 
! ќтговори
Ўалварите плачат преди 1 месец
«а ѕустинна бур€ 2
162
4
 
8
 
! ќтговори
¬с€ко правило си има преди 1 месец
изключение. ¬ –уси€ педофили€та е забранена, освен за путинските олигарси. ¬ »ран проституци€та е забранена, освен за руските ***. ј€толасите даже се жен€т за т€х, защото маринките и наташките много нос€т на бой и извращени€.
161
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ой ще се занимава със скопената ÷елина когато става на въпрос за световни потролни и газови източници.
160
2
 
7
 
! ќтговори
ѕо красота преди 1 месец
—а € избрали определено или може преди да не е била хубава. —лед сатанинските ритуали с вс€какви твари при€тели на хората се е разхубавила. — такава не бих се ръкувал
159
9
 
10
 
! ќтговори
’а ха преди 1 месец
‘еновете на »зраел са се €досали доста тук.  ак само заплашват. ј защо не си €досваха, когато »зраел атакува посолство на трета страна в —ири€. ¬се едно “урци€ да атакува посолството на н€ко€ държава в Ѕългари€.
158
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ЅјЅј я√ј «јѕЋјЎ¬ј —¬≈“ј
157
5
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ази атака е нищо в сравнение със следващата атака.—лед 9-ти юни в американската арми€ може да н€ма и заплати.“ова вече ще е равносилно за —јў на “—¬. ъдето за €нките н€ма интетес и пари там не ги търси.»зраел им носи само главоломни загуби и нищо друго.ѕлюс това ги изолира от близкоизточните държави,където все още имат н€кое и друго прокси"ѕечалбата"им,обаче,н€ма да покрие загубата от войната на»зраел вЅлизки€ »сток а на против,ще предизвика и политическа криза и финансов колапс в западни€ —в€т
156
2
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ј Ќанси ѕелоси е д€волско и3чaдие!
155
8
 
7
 
! ќтговори
јзъ анъјзъ7112136860 преди 1 месец
“ази атака е предобраз на веро€тна руска атака,при ко€то руските и украинските ракети ще бъдат свал€ни още на –уско-украинска територи€. ѕолша ще нахлуе в ћосква,а съветските убийци ще бъдат изпратени в јнтарктида по бански.
154
2
 
2
 
! ќтговори
ƒо 153 преди 1 месец
ћилиони друг път , милиарди!  олко гладни гърла можеха да нахран€т!
153
5
 
7
 
! ќтговори
ѕутин преди 1 месец
ƒали ша защити а€толасите, както —јў защити »зраел....едва ли ????