»“Ќ за кабинета: ƒо нови избори н€ма да се стигне, има лични облаги

Ќа първо м€сто да са българските интереси, иска —танислав Ѕалабанов
28 фев 2024 22:40, јниси€ »ванова
16

"≈динственото, което ги интересува в момента за ротаци€та, са постовете и овлад€ването на тази разпил€на държава. Ќепри€тното всъщност е, че нищо не четем по отношение на това какво ще направ€т за българското общество.  акво ще направ€т за българските граждани, които легитимно са ги избрали? Ќ€какъв меморандум, в който раздел€т държавата наполовина.  ъде са хората?  ъде е ≈врозоната, Ўенген, къде останаха доходите, пенсиите на хората" попита депутатът от »“Ќ —танислав Ѕалабанов в студиото на "ƒен€т ON AIR".

¬ъпреки вълната от критики срещу “одор “агарев, и от управл€ващи, и от опозици€, военни€т министър за€ви, че н€ма да подава оставка. “агарев ще бъде изслушан утре в пленарната зала.

"ўе го изслушаме, имаме много въпроси. ўе го питаме на първо м€сто дали се чувства българин, защото според нас не е българин, според нас е поданик на една чужда държава и изпълн€ва чинно и на колене всичко, което бъде поискано. ¬ една тежка геополитическа ситуаци€, в ко€то е изпаднала света, ние като член на ≈— и Ќј“ќ имаме безапелационна позици€, че в ”крайна един диктатор извършва престъплени€ срещу хората, че има брутална война и загинаха много хора, които са косвени жертви на интересите на огромните геополитически играчи, но в една такава ситуаци€ на първо м€сто тр€бва да са българските интереси", категоричен бе Ѕалабанов пред Bulgaria ON AIR.

ќсвен “агарев, премиерът ƒенков също ще бъде изслушан утре в пленарна зала.

"»маме много въпроси и към академик ƒенков. Ќе го ли е срам, че е поставен в унизителната ситуаци€ да бъде слуга на тези, които тр€бваше да бъдат в затвора, на тези, заради които парти€та на ƒенков се създаде, за да може да ги махне от политиката? —ега тези, които тр€бваше да са пред съда, са кукловоди на ƒенков, държат го като кукла на конци и му казват: "—еди там в ћинистерски съвет, кимай през очилцата и изпълн€вай нашите заповеди". ƒенков след още две седмици н€ма да бъде министър-председател, най-веро€тно ще дойде следващи€т удобен, който ще изпълн€ва повел€та на Ѕойко Ѕорисов", каза гостът.

ѕо негови думи правителството ще продължи да съществува и до нови избори н€ма да се стигне.

"ѕознавайки психиката на  ирил ѕетков, јсен ¬асилев и ’ристо »ванов, те са готови на вс€ка цена да се разберат. “е са готови да се продадат в името на лични облаги", убеден е Ѕалабанов.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


16
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
6
0
 
1
 
! ќтговори
ѕрофеси€ дупетат преди 1 месец
ј приори,да се премахне с ј -47.
5
6
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»зметта от »“Ќ са основните виновници за сегашната сглобка. ѕроксита на убиецът от Ѕанк€. Ќаправиха телевизи€ с пари откраднати от нас обикновенните българи.
4
9
 
4
 
! ќтговори
—мех преди 1 месец
„алгаропитеците се хап€т изодзаде . »маха ц€лата власт, а се оказа че са абсолютно импотентни политически и управленски. „алгопиканъропите могат само да трол€т , критикуват и плю€т . Ќищо конструктивно.
3
7
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«а лични облаги не би следвало да се стои в политиката.... »“Ќ €вно така разбират политиката! ∆јЋ ќ «ј ¬ј— —ћ≈ЎЌ»÷»!
2
8
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“и€ пък кой ги бръсне за сливи?
1
6
 
9
 
! ќтговори
ѕатън ћайк преди 1 месец
ƒо Ѕалабанка“ова ,че е противен , не му пречи да казва верни неща ! Ѕорисов - реабилитиран и изпран , вместо да е в затвора ! ƒел€н - ќт ћагнита , до спасител на наци€та и борец срещу корупци€та ! Ќеуместна шега , но истина !