Борисов: На 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, на конгрес сме

Борисов се сравни с Навални: Постъпиха с него, както постъпиха с нас
Обновена: 20 фев 2024 20:42 | 20 фев 2024 20:32, Анисия Иванова
118

Чисто технически на 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, защото тогава е конгресът на ЕНП в Букурещ, заяви пред активисти на партията в Костенец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. На форума ще присъстват той, Мария Габриел и български евродепутати от ЕНП и ще подкрепят Урсула фон дер Лайен за втори мандат начело на Европейската комисия. Това е конгрес с избори и трябва да гласуваме, няма как да съм тук, обясни лидерът на ГЕРБ.
Още по темата

Хората видяха какво могат нашите опоненти, затова трябва да си вървим по нашия път, да помагаме на Украйна, да бъдем приети в Шенген, коментира Борисов, цитиран от БТА.

В същото време той отбеляза, че хората , които трябва да водят преговори, не могат да се засекат напоследък, защото често пътуват.

Ударно се сменят регулаторите, ПП-ДБ имат повечето областни управители и искат да вземат единственото министерство, което ГЕРБ има, продължи Борисов и попита какво да подписват с "Продължаваме промяната-Демократична България".

ПП-ДБ заявиха, че са изготвили меморандум, който да стане договор с основни цели за управлението през следващите девет месеца, защото разговорите с партньорите им ставали все по-трудни.

Според Борисов от 7-8 март нататък, ако продължим по същия начин, това ще е катастрофа и за ГЕРБ, и за ПП-ДБ, а в момента те говорели само за постове.

Председателят на ГЕРБ се сравни с намерилия смъртта си в руски затвор Алексей Навални.

"Дойде като истински руснак, истински мъж да се бори в политиката. Те постъпиха с него, както искаха тези и постъпиха с нас - арестуваха мен, Горанов, Севда, по същия начин. Добре, че сме в Европа, иначе още щяхме да си седим в Сибир", каза Борисов пред симпатизанти в Костенец.

Той посочи, че ГЕРБ са направили огромен компромис, за да върви България напред. Борисов сравни партньорите си от ПП-ДБ с "дебело дете, което се тъпче и тъпче, и преяжда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
боко е пешка преди 5 месеца
ЕС решава че ще има сглобка!
92
0
 
1
 
! Отговори
тарикат тулуп преди 5 месеца
Бокооо, ЕНП ще ти свие сърмите!
91
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Протест в парламента като влязът Възраждане другите изилизат и няма кворум до дупка!
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този дърт шоп да вземе най-после да се оттегли настрана и младите от ГЕРБ така да подпрат пишман-канадците, че те да си ходят,откъдето са дошли. Взел проф.Денков да се разправя, че ще остане министър на МВнР, защото обичал да пътува. Да си подаде оствката и да започне да пътува, хич да не се връща!
89
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Абе какво пишете за глупостите на тоя. Сравнява се с Невални. Съвсем изпличка коритото.
88
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 5 месеца
Аааа,не така момче.Бай Ви Лойко дупе дава,оставка не дава...
87
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да се разберем: това нахалство на Киро и Кокорчо не е станало без съгласието на ББ от Банкя. Г-н Борисов, подайте си оставка и нека младите хора най-после започнат да дават отпор на тримата канадци! Нека Киро, Кокорчо и Лорер да си ходят! Все още се водим държава РБ, а не колония на Просто Киро и Гнома! Искат да отидем на избори, колко му е, ще отидем, а те после ще подсмърчат! В столицата една окр.управителка се е разбесняла, всечки политически партии станаха за смях! Отивай си, г-н ББ!
86
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Що за наглост имат ПП,ДБ! Първо си назначиха свои министри във всички министерства, с изключение на външно, сега без техния подпис нямало да бъдат сменямани...Той Киро просто неможе да произнесе "меморандум", ще го представя на ГЕРБ?! Борисов трябва да е луд и да се унизи много, ако го приеме. ГЕРБ като първа политическа сила има право да състави правителство и да замени министрите, които прецени. Защото ще носи отговорност. Впрочем, след показаната некадърност, изтекли запис и афери в няколко министерства, гафове и излагации, кокто и след наглостта с този "меоооандом", както го нарече Киро
85
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сакън, не подписвайки нищо с аматьори и некадърници! Избори. Стига, ГЕРБ не бива да се унижава повече.
84
3
 
8
 
! Отговори
Само да попитам преди 5 месеца
А на 6 и 7 март Земята ще спре ли своята ротация (въртене) щом ГЕРБ са на конгрес на ЕНП?
83
4
 
9
 
! Отговори
Бай Чеп преди 5 месеца
"Председателят на ГЕРБ се сравни с намерилия смъртта си в руски затвор Алексей Навални." Айдеее, още един мъченик!!!
82
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Боко никога не съм гласувал за тебе, но ако разбиеш сглобката ще пусна за тебе.детронирай ги тези некадърници.
81
1
 
12
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
650000 българи гласуват за Борисов шарлатаните С измама с лъжи със заблуди превзеха властта
80
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Господин Борисов, Навални е национален предател. Осъждан е задочно два пъти. Взел е много пари, за да се върне в Русия. Навални е чужд агент и работеше за чужда държава. Щом се сравнявате с Навални, Вие чужд агент ли сте? Или сте взели пари да работите за чужда държава? Какво общо имате с Навални? Те, че закопаха България е вярно. Това, че ако продължава държавата по този път сме обречени също е вярно. Но, не разбирам за ареста. Вие не сте арестуван заради измяна, а искаха да ви ликвидират.
79
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Една лоена топка се оглежда в огледалото и се вижда като Ал. Навални....?! ОМГ!
78
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Поредното доста несвързано изказване.
77
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Днес Радио Ереван взе интервю от Борисов:- Г-н Борисов, как е горе-долу положението в България?- Ами горе-долу е.- Добре де, общо взето как е?- Всичко общо е взето!
76
3
 
9
 
! Отговори
Дядката преди 5 месеца
Ще подкрепяте Урсула ?Тоя хищник в рокля ! Я по добре си гледайте ротацията ,Европа ще ви прок ълне!
75
8
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Зад Борисов стоят 650000 българи
74
2
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
До 73 а кои още иска да ги лъжат шарлатаните 73 тези какви са А Борисов го излъгаха шарлатаните много даде и цялата власт и за какво Борисов опомни се избори избори избори шарлатаните Вън от парламента