Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ

Не е имало диверсификация
20 апр 2024 19:30, Стела Стоянова
354
Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ
Снимка БГНЕС, архив

Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили. Избирателите на ПП и ДБ как си обясняват, че всеки ден между 8 и 10 млн. кубика руска газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията? Извинявайте. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

3 години руски петрол с дерогация. Погледнете сега навънка цените същите ли са на дизела и на бензина?! Без дерогация - същите. Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха. Какви са тези глупости кой е помогнал на Путин. Никой повече от тях. С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве", добави Борисов.

Борисов коментира и думите на президента, че предложението Главчев да бъде и външен министър, освен премиер е „авангардно“, както и, че все още не е разбрал с какво точно се е заел като премиер. „Той не знае, той беше избран за шеф на Сметната палата, а новата Конституция го прати на най-високия пост в държавата. Вие какво си мислите, че да си премиер е лесна работа. Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция, тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи“, подчерта Борисов.

Той също така заяви, че ГЕРБ не приема услужливите медии. “На ПП да не зададат нито веднъж въпроса трябва ли да се смени строителният министър, чийто син е кмет на "Подуене" от ПП, а майката е министър. Или как Гвоздейков е министър? Как Вътев остана министър? Как областните управители, с кое право са от ПП в момента в Пловдив? Та само за външния министър ви диктуват да питате?",каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
8
 
! Отговори
Психолог преди 4 месеца
Когато изричането на лъжи се превърне в основа на поведението, тогава става дума за патологични лъжи, а те са индикатор за личностно разстройство. Това подозирам, че е състоянието на патологичния лъжец Боко!
156
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Божкееее! Кирчо сега пак ще счупи масата. Започнал да чупи шишета след като чул Бойко.
155
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Мдааа Турски поток е в Турция какво те касае. Искаш газ от Турция и плащаш като нямаш друг. Нали ПП сложихте санции на Русия.
154
1
 
7
 
! Отговори
Наглост преди 4 месеца
Наглият Борисов няма мярка вече с лъжите си!
153
1
 
7
 
! Отговори
Мдааа преди 4 месеца
Турския поток също е неизгоден, ама знае ли човек..., а, др. Борисов ?
152
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Вън!!! Къде е потока от САЩ бе всезнай
151
1
 
6
 
! Отговори
Леманс преди 4 месеца
Всичко зависи от това, колко ще му влязат в чекмеджето. Бойко геополитическата карикатура.
150
3
 
8
 
! Отговори
Вън!!! преди 4 месеца
Гадев зароби нашите деца с неизгодния договор Боташ, а Боко - с 3 милиарда от нашия джоб за Турски поток в полза на Путин! Ние ще го плащаме, работещите хора в България, а вие грантаджиите комунисти си взехте парите на наш гръб!!! Ние ще ги изгладуваме и измизеруваме! Предатели! Престъпници! Вън!
149
2
 
4
 
! Отговори
ГРУЗЗ 200 преди 4 месеца
Окончателно: Камарата на представителите в Конгреса на САЩ одобри военната помощ за Украйна и Израел SLAVA SPIKERO
148
2
 
5
 
! Отговори
Раш преди 4 месеца
Днес двамата Боко и Гадев пеят дуетно в хор Кремълска смяна, гиди *** престъпни. Турски поток и Боташ са предаване на националния интерес. Точка по въпроса. Крадци! Колко ли комисионна са лапнали и Боко, и Гадев?!
147
2
 
5
 
! Отговори
Кирчо ДжонТриВолта преди 4 месеца
Казах ли, вееее, казах ли ви, че Русия е бензиностанция с ракети? Хванахте се. Хахахахахаха хахахаха В руското училище научих този майтап едно време.
146
1
 
8
 
! Отговори
Помним добре преди 4 месеца
Изловиха Боко по " бели *** " в спалнята с банкноти и кюлчета!!!!
145
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 4 месеца
ПП/ДБ имат 2 млн. избиратели!!! Ако ГЕРБ не фалшифицираха изборите и ДПС не купуваха гласове, България щеше да бъде в разцвет! 500 хиляди гласа са били унищожени!!!!!
144
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Абсолютен лъжецЧе то строежа на Турски поток е в пряк наш и интерес.
143
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 146. Поредната серия простотии и лъжи на Кучеподарковеца!
142
2
 
6
 
! Отговори
Ощетилите държавата преди 4 месеца
Ощетилите държавата с загробващия договор Боташ и с построяването на Турски поток на съд !!!
141
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как да тълкуваме изречението "Ние досега ставахме премиери"????
140
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПП-ДБ дадоха на Пу,тин 3милиарда лв. суха пара от бъгарското население за построяване на руско-турския поток????????????? Какви ги лъжеш, бе шмекер??
139
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПП-ДБ си бяха казали още в началото "Леви цели с десни мерки". Те са деца на ДС агенти. А ДБ е фрашкано с комунисти. Гнома, Рашков са най-емблематичните комунисти от времето на Тодор Живков. Те са обучавани по учебниците на КГБ. Разбира се, че ще помагат на Русия. Особено срещу огромните комисиони от газта.
138
6
 
2
 
! Отговори
Ха ха, преди 4 месеца
...много е забавно, как Копейките и Менкаджиите пеят в хор срещу Борисов! Сигурно е "случайно"?

Спонсорирани публикации